Najdi forum

poseg DG HAL

Spoštovani,

že leta imam težave s hemeroidi, 5x ligatura, večkrat trombozirani edemi, pogoste in obilne krvavitve. Čaka me še koloskopija, proktolog pa je omenil, da bi bila zame primerna operativna metoda DG Hal. Od tu dalje mi ni znal povedati več kot to, da ne ve, kje jo izvajajo, če jo sploh v Sloveniji. Sama sem se pozanimala in vem, da jo opravljajo v Zagrebu samoplačniško, nikakor pa ne morem ugotoviti, kako je pri nas. Ali morda veste, če in kje v SLo jo izvajajo in ali je samoplačniška.
Hvala za pomoč in lepo pozdravljeni.

Spoštovani!

Za operacije na končnem črevesu so se v Ljubljani specializirali k Ambulanti IATROS na Parmovi 53. Poiščite jih na netu, kontaktirajte in vprašajte. Ni mi znano, da bi ta način kirurške oskrbe hemeroidov v Sloveniji že uporabljali. Pomeni z ultrazvočnim doplerjem vodeno minimalno invazivno kirurško zdravljenje hemeroidov.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

Operacije ne izvajajo v Sloveniji ( zakaj ne bi se lahko resno vprašali), najbližja možna klinika pa je v Zagrebu. kot opisujejo ima veliko prednost pred klasično metodo operacije ki jo izvajajo pri nas, da so bolečine veliko znosnejše okrevanje pa precej hitrejše.

Spoštovani!

V Sloveniji te operacije ne izvajajo, kot ste sami ugotovili. Tako ostane najbližje v Zagrebu.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close