Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom POSEBNA SOBA ZA SUŠENJE PERILA, KJE PA VI SUŠITE PERILO ?

POSEBNA SOBA ZA SUŠENJE PERILA, KJE PA VI SUŠITE PERILO ?

Če bi imela dodaten prostor bi si tudi jaz omislila sušilnico. Imam sušilni stroj AEG Electrolux in sem zelo zadovoljna. Sušim VSE. Cunje zelo lepo dišijo. Ko sem jih sušila zunaj so imele zelo čuden vonj. Včasih je tudi kakšen sosed zakuril in so smrdele.

Tudi Fritzl je imel tako sobo, ko pa si je kupil sušilni stroj mu je postala odveč in ni vedel kaj bi z njo. Konec poznate vsi.

V kurilnici, v kopalnici, kjer je tudi talno gretje … po mojem mnenju ne rabiš posebne sobe v ta namen.

Sušim v sušilci,gorenje kondenzacisjki,super.

Kake mate eni :))) 2000 EUR za m2 hiše – a to misliš pozlačeno?

Drugače pa, tudi sama sem razmišljala o sobi za sušit, pa ni prišlo do realizacije, ker je zmanjkalo prostora… Sicer je hiša 12 x 10 m, brez kleti, se mi zdi kar velika – ampak moj je hotel nenormalno veliko kopalnico, jaz pa kuhinjo, poleg tega nujno potebujemo veliko pisarno in dve veliki sobi, za otroke enkrat, pa prostor za velik klavir v dnevni… Edini prostor, kjer bi šlo, je kurilnica, če bi se dalo nekako vse tiste stvari prestavit nekam drugam ali pa 300 m2 hiša – to pa nebi šlo – finančno… Sušilcev ne maram, ker smo ga imeli doma odkar pomnim, pa je vse cunje skrčil. Sama nisem ravno med tistimi suhicami in so mi potem prej cunje premajhne…

Odvisno od sušilca….Sedaj je tehnologija že napredovala.

Mi imamo vse preveč dela s tem sušenjem perila, zato bo naslednji finančni izdatek namenjen dobremu sušilcu, energ. razreda A (da ne bo preveč elektrike..)))))

Mi pa stanujemo v hisi iz sestdesetih in je pralnica cisto normalen del hise (pritlicje), pa hisa sicer ni velika. Vsa v ploscicah, ob prenovi kopalnice smo pralni stroj prestavili vanjo, v novi kopalnici pridobili prostor, v pralnici pa pozimi susimo perilo – ima tudi okno. Za nas je pralnica precej prakticna.

New Report

Close