Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Poseben način ročnega pletenja

Poseben način ročnega pletenja

Že nekaj časa iščem navodila za posebno pletenje, ki ga pošiljam prilogi, vendar ne najdem. Ali kdo pozna to tehniko oz, ve, kje bi lahko dobila navodila? Izredno bi bila hvaležna.
Lp

p.s. Vse te tehnike na slikah so v bistvu narejene na enak način.

Res ni nobenega, ki bijto obvladal, ali pa imel v kakšni mogoče stari ali novi revilji?

Joj, opravičujem se za slovnico, kar sram me je, ko sem zdaj spet prebrala svoje sporočilo (tipkovnica me resnično heca in z mene dela nepismeno osebo).

Mislim da je posebnost pletenja samo v tem, da je tanka volna in zelo debela pletilka, pa skrivnost je v tem, da eno zanko zapleteš in narediš en ovoj, v naslednji vrsti ko se vračaš pa zapleteš samo zanke, ovoje enostavno spustiš s pletilke in tako nastanejo velike zanke. Upam, da sem napisala dosti razumljivo.

Hvala za nasvet, enrat bom pa le poiskusila, ampak tukaj rabiš res debeeeele pletilke, da jih še v rokah kmalu ne moreš držat.

Ampak bela majica naprimer, deluje na sliki kot navadno pletenje (levo-desno), seveda na večjih pletilkah. Vendar ko je oblečena, ne izpade tako (po sliki sem videla, npr. pletenje pri ramenu je bolj vidno).

New Report

Close