portali
kje na netu obstajajo zaposlitveni portali kjer se lahko prijaviš, da ti avtomatsko pošiljajo aktualna prosta delovna mesta…npr. kot ima to mojedelo.com
vem tudi za prosnjo.com, zaposlitev.net, honorarci.com…ampak tu nisem zasledila za avtomatsko obveščanje na svoj mail
ali če veste na kakšen način, kjer najhitreje najdem razpise, da čim prej dobim job?
hvala, lp
Moj nasvet je, da iščeš službo mimo uradnih poti in oglasov. Ne vem sicer za katero področje kandidiraš?
Jaz bi poiskal na internetu službe, ki ti po kraju in področju dela ustrezajo, potem kupiš v boljši knjigarni lep stilski papir in lepo barvno kuverto ter si vazmeš nekaj časa, da napišeš lepo prošnjo. Takšno z osebno noto.
Če se ti javljaš na oglase si ena izmed 100 ali več. Če sama napišeš prošnjo in če delodajalec pade na finto, si notri brez konkurence.
na teh portalih se moraš običajno registrirati se, ali se vpisati v bazo iskalcev zaposlitve. Naj te ne bo strah registracija in vpis v bazo je brezplačno . in potem če želiš ti tudi pošiljajo ponudbe delovnih mest. malo prebrskaj. jaz imam tako naročeno kar pri nekaterih portalih, med njimi tudi na portalu za zaposlitev v EU. Pa še kar vztrajno iščem!
veliko sreče pri iskanju dela