Najdi forum

Kak portal za iskanje zmenkov in kontaktov z nasprotnim spolom se vam zdi najboljši? Twoo, Badoo, ona-on?

Samo vstran od tega… Sem se prijavil z ženskim profilom, povprečna slika v pičlih 3h 100 sporočil :O

In če se prijaviš kot moški… ti ženske sploh ne odgovarjajo, če nisi ravno Brad Pitt :\ No, tiste, ki odgovarjajo, pa so neke ruske neveste, ki čez čas potrebujejo denar od tebe, da se lahko preselijo k tebi… potem pa imajo težave in rabijo še več denarja še pa še pa še… no, saj veste 😉

Nad temi portali sem obupal.

Tudi jaz nisem najbolj navdušena nad temi vrstami portalov.Ko sem bila neakj časa vpisana na nekaj teh portaliov, šsem začela dobivati raznovsrstna sporočila in vabila.Nič kaj pametnih. Kmalu sem se izpisala.Moj bivši pa je še zmeraj gor vpisan.

Ena izmed takšnih portalov je tudi Tagged. glede sporočil pa lahko nastavite če jih dobivate ali ne. Gor napišite, da ste poročeni in iščete samo prijateljstvo – manj bo sporočil.

Pozdrav!
Jaz imam pozitivne izkušnje. Spoznala sem čudovite moške. Vsakdo ti nekaj prinese, doda k tvoji osebni rasti. Res pa je, da ne smeš preveč resno vzeti. Jaz sem mislila, da bo kar prvi stik, tisti pravi.Bolelo je, pa naj, važno je, da živim, gremo naprej…bo že prišel, če mi je namenjen.Naj povem, da sem že v letih, 58. Ko sem obupala in nehala “besno” iskati “pravega” – se je zgodilo. A je pravi? Ne vem, bo čas pokazal. Vedno imej pred očmi, da si ena in edina, enkratna, da si zaslužiš ljubezen in Moški je tisti, ki mora prvi vzpostaviti stik in pokazati navdušenje nad tabo. Res čas je tak, da primanjkuje časa, moški danes nimajo časa, vse znajo sami-niti ne rabijo ženske, sploh, če jim ni do seksa, ker energijo porabijo drugje… Le pogum in srečno!

New Report

Close