Najdi forum

Leta 2019 sem vplačal polno članarino za neomejen dostop, aktiven na portalu sem pa nekje zadnjih 14 dni. Med drugim je komunikacija stekla s tri leta starejšo žensko, z njene strani je komunikacija na nivoju small talka. Ker sem hotel intenzivnejšo komunikacijo z namenom, da bi jo prej ali slej povabil na zmenek, sem jo po enem tednu vprašal za fb, pa od nje ne bu, ne mu.

Zanimajo me izkušnje drugih. Je komu uspelo gor koga najti? Administrator mi je napisal, da v povprečju traja pol leta, preden nekoga najdeš. Pa imam znanca, ki je na tem portalu našel že drugo partnerko v relativno kratkem času.

🤣🤣🤣 pol leta za prvi poskus. In pol naslednja pol leta za drug poskus ali?

No, zagotovo obstajajo tam gor vredu ženske, ker nekaj jih poznam. Samo, toliko ko jih poslušam, naletijo vedno na… primer slabe prakse 😊

Administrator je samo napisal, da traja v povprečju pol leta, preden koga najdeš. Sicer pa če so ženske gor, ki jih poznaš taka terna, kaj potem sploh iščejo na portalu?

Saj ne vem, a je to problem portalov ali ljudi, ki verjamete v to kar vam ti oglašujejo.

Marketing njihovih zgodbic, ki ti jih prodajajo, je samo zato, da te obdržijo/ pridobijo nove stranke ($$$). Iz tega sledi, da je logičen administratorjev odgovor. Seveda ti ne bo povedal, da je polno takšnih ljudi, ki nikoli nikogar na njihovem portalu ne najdejo in obupajo ter se izpišejo.

Seveda lahko koga najdeš in to že v krajšem času kot pol leta, če imaš srečo. Prav tako je možno, da si 10+ let gor in nikogar ne najdeš. Poznam tudi takšne primere, ki jih ni malo. Glede na to, da te osebe tudi v živo poznam, lahko zatrdim, da ni nič narobe z njimi. Pač na tem portalu zanje ni osebe, s katero/katerim se bi ujeli.

Če sebe pogledam, sem tudi bila gor po več mesecev v letih 2019-21 in nisem nikogar za zvezo našla. Dobila sem se z nekje 3 fanti iz tam, ampak ni bilo neke kompatibilnosti. Sem vsaj realna in vem, da sem lahko nekaj mesecev gor in si niti tipkam ne z nikomer, če gor ni nikogar, s katerim bi imela skupne teme. Če ni, ni, prisiliti se teh stvari ne da.

Je pa seveda verjetnost, da bo prišla gor ženska, s katero se boš ujel, večja, če si na portalu nekoliko pogosteje in ne zgolj 14 dni v 3 letih. Ni pa preveč za pričakovati.

Še en predlog: ne sprašuj neznank po FB, ker večina nerada razkriva svoje ime in priimek nekomu, ki ga sploh ne pozna. Obstaja še veliko drugih načinov komunikacije.

Zdaj sem slišal za nov portal matchme.si

Ima morda kdo kakšno izkušnjo ali gre za podobno zgodbo kot ona-on ?

Prav želim si da bi nekdo ki je bil gor podal kakšno svojo izkušnjo

Moja izkušnja pa je pozitivna. Po treh mesecih sem spoznal čudovito žensko, ki je bila sicer malo starejša od mene toda enkratna. Skupaj sva bila šest let. Še danes sem ji hvaležen za vsak trenutek, ki sem bil z njo. Najin razhod je bila moja največja in najbolj boleča življenjska napaka. Spletna stran, portal, pa je kar je. Živega človeka ne more nadomestiti nobena tehnologija.

Prejšnja objava je moja. Se pozabil prijavit. Je opis pozitivne izkušnje.

Po moje je ona on poln lažnih profilov. Vse tiste ženske ko so lepe, jih portal prikazuje da so bile nazadnje prijavljene pred meseci, pa vse imajo samo eno sliko… Ker so to fake profili, da namamijo ljudi, da se vpišejo in plačajo. Zato pa tudi traja pol leta, ker dobit sploh žensko ki ti je všeč in da si ti njej po slikah in par besedah je težko, kaj šele da steče komunikacija. Škoda časa, pojdi ven in ogovori 100 žensk, vsaj vidiš kaj dobiš.

Imaš popolnoma prav…malo je resnice

Jaz nimam dobrih izkušenj, žal samo “fake” profili, veliko zapravljenega časa.

Na žalost.

Ja, ogromno je profilov, ki niso aktivni. Sedaj je portal se spremenil označevanje, tako da ne moreš vedeti ali oseba ni bila na portalu 7 dni ali več let. Zaradi zavajanja, bi jih morali prijaviti inšpekciji. Če že upravljavci portala zavajajo s tem, se ne bi čudil če, oni sami tudi ustvarjajo lažne profile.

Osebno menim, da je portal Ona-On bolj portal On-On

Objava čaka odobritev

New Report

Close