Poroka s Tunizijcem
Brit ne vem ali sem te jaz razumela narobe ali si ti napisala narobe. Musliman se lahko poroči z muslimanko in kristijanko ali krščanko, druge vere ne tolerira. Muslimanka pa se lahko poroči samo in izključno z muslimanom.
No ja , imas prav,ce vzames po tvoje je pa se slabse. Musliman (moski) lahko dela kar mu pase zenske pa nastradajo, kako tipicno. Ne razumem kako muslimanke lahko to,zagovarjajo. Sicer pa briga mene jim ze pase?! ko jih javno okamnjajo do smrti.
Lp
Bicbac, ja tako je
Pravis, odkrito ji je povedal, ja a res, povej mi se povestico.Se mi zdi da si tudi ti zaljubljena v tega arabca.da ne vidis kako je vse nasemaril z lazmi in zahrtbtnostjo.Ti ne pride na pamet da ce bi bil odkrit bi on to omenil takoj od zacetka.Po moje je obema pihal, in to ne samo na duso ha ha vas je pa res imel za koze trapaste.
Ps Zakaj menjas ime ali si Bicbac ali ja ja tako je? Mogoce pa ne ves sama gdo si? Umiri se zenska! Vzemi si se en dopust v Tunizijo., da bo mir.
Brit
Bicbac in jaz smo popolnoma različne osebe in se med seboj ne poznava. Je pa res, da jaz tunizijske lovce na vizo poznam zelo dobro, prav tako njihove navade in vero. Ne nisem bila poročena z nikakršnim Tunizijcem. Sem imela poslovno veliko stikov s Tunizijci, tako ženskami kot moškimi in sem pač zelo veliko izvedela, ker me je zanimalo, pa so bili pripravljeni mi vse povedati. Vsekakor 90% mladih želi v EU in najlažje jim je s poroko. Kolegica od Bicbac (kot piše) je imela še srečo, kajti ko pridejo v EU se jim dobesedno utrga. Le s težavo počakajo tistih pet let, da dobijo stalno prebivališče in potem Evropejke pustijo in sem potegnejo svoje iz Tunizije, saj se jim dajo bolj komandirati kot me. Najraje pa se poročijo s starejšimi ženskami, ki jih prinašajo okoli že takoj po njihovem prihodu v Evropo in jih tudi finančno izkoristijo do konca.
Dogaja se tudi, da tunizijska punca se strinja, da se njen fant poroči z Evropejko, ker to pomeni pot v Evropo tudi zanjo, in ko fant pride v Evropo ga po malem začne sračkati, po petih letih se loči od evropejke in pripelje svojo tunizijsko punco. Da ne bom do vseh žaljiva, so tudi kakšne svetle izjeme, sicer redke, a se najdejo!!!
O njihovih dejanjih pa je na spletu tudi napisano zelo veliko v francoščini in tudi v nemščini (1001 Geschichte, ter mariage gris). Toliko o tem.
ja ja tako je
Dobro si povedala in oprosti za pomoto.Tvoje izjave le potrdijo moje globoko prepricanje in totalno sovrastvo do podlosti ki so jih te ljudje zmozni.Ker to, kar delajo ni nikakrsna skrivnost se cudim da se se vedno najdejo zenske ki jim nasedejo.Po moje so to starejse zenske ki se pocutijo da zamujajo zadnjo ladjo.Moj nasvet tistim ki mislijo na tak korak naj se seznanijo z muslimansko vero vsaj to kar pravi o porokah in odnosu med moz in zeno je zanimivo. Na primer, ceprav Koran pravi da moz mora skrbet za zeno v vseh primerih ne omeni pa da kako moz to izvede to je popolnama odvisno od njega.In ce on misli da si nezvesta te lahko pretepa , muci ali te drzi zakjenjeno v bajti celo zivljenje.In ti povem da arabci so ljubosumni za vsako malenkost, in zenska nima nobene pravice tam.Ne mi pravit da danes je drugace, namrec tam ne bo nikoli drugace.Se jim dopade tako kot je.Srecno pot.
Lp Brit
EEEEEEEEE ca ti plasis ovde zene govno staro
pa ja sada znao da si ti starkinja co su jo arabci pojebali celi zivot
ha ha ti bi hteo da postanes novinar –steta ti si se probubudio kasno
ajde starkinja popij jedno pivo posle imas ces da ti noge curijo
stara ti curica polazi u brda da vidis tvoje ovce mozes i ti da pogriznes
u travu jer nemas vise cevapcica kao u starim vremenima
co su mongolci jahali iz sela do sela i rezali komade ovca i to susili
pa to grivali na kamnima da bi saznali oko ti je kaman vrouc
popljuvali su gore i oko ti voda vrlo hitro se posusila
onda mogao si da peces tvoj cevap nesto malo bilo nutra crvi
ma ti starkinja ti ces sve da pojedes
sada co si nam jeo sviraj sa guslima da ti ovce plisejo
po bosanskem kolu “”Moja Majka co mene rodila u driku
a ja nisam mogao da dolazim u riku Daaaaaa Seeeee poperemmmmmm
“” Ajde pivaj sviraj Cobane
dok ti grlo nosi ..
Ajde starkinja moras i malu da poperes tvoju staru kosuljo
Br RRRRR kako to smrdi po ovcama …
ženske, dejansko se zaljubite v Muslimana? Dej no! Da se pač povaljaš z njim, ok, razumem, ti pač sede…. tudi jaz sem že kresnil kakšno muslimanko (poleg udomačenih bosančič)…. sam zdej pa res – poročila bi se z muslimanom? Se sploh zavedate, da smo za njih neverniki in posledično tudi nismo ljudje????? No, oni zame tudi niso – kar se mene tiče bi bilo najbolje a USA cel ta bližnji vzhod z zemljo zravna 🙂
Sam res sramota – sem nasplošno proti rasnemu miksanju – sam z Muslimani, pa nimam besed…. pol že raje s kakšnim šarmantnim Šimpanzem 🙂
Se popolnoma strinjam!.
XXyy in Brit drkata doma na arabce ker si ne moreta dobiš ženske.
za ženske pa jih res ni težko dobiti, imam poleg žene slovenke tudi občasne eskapacije – na službenih potovanjih se nikoli ne dolgočasim…. kot sem omenil, sem se imel lepo tudi že z muslimanko (Turkinjo natančneje)…samo, da bi jo pa imel doma – fat chance 🙂
za ženske pa jih res ni težko dobiti, imam poleg žene slovenke tudi občasne eskapacije – na službenih potovanjih se nikoli ne dolgočasim…. kot sem omenil, sem se imel lepo tudi že z muslimanko (Turkinjo natančneje)…samo, da bi jo pa imel doma – fat chance :)[/quote]
No ja ti si pravi moz morale, upam da vedno kaj prineses zeni iz tvojih potovanj po svetu.?
Forum je zaprt za komentiranje.