Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? porodnišnica LJ ali Postojna!

porodnišnica LJ ali Postojna!

Drage bralke tega foruma!

Sem noseča in porod bi rada imela v spominu predvsem kot lep dogodek. Imam čudovito ginekologinjo v LJ, ki je tudi porodničarka, vendar me zanimajo izkušnje bralk – če so se lahko dogovorile s svojim ginek.porodničarjem, da je bil prisoten pri porodu, če so to same želele. Glede na to, da svoji ginek. zelo zaupam, ne bi rada padla v roke kar nekemu porodničarju, ki ga ne poznam in bo takrat dežuren, ampak, da sem pri osebi, ki ji zaupam in poznam.

Zanima me tudi naslednje; Ali obstaja kakšna bralka, ki je rodila prvič v LJ in drugič v Postojnski porodnišnici? Kakšne so vaše izkušnje?

hvala za vaše odgovore in lp

nika

Po moje bo najbolje, da pogledaš na forum Starši – staršem in si pomagaš z “išči”. Našla boš veliko razprav na to temo, sama sem se odločila za Postojno, ker sem ugotovila, da so očki bolje vključeni v proces rojevanja kot v Ljubljani. Veliko lepih nosečniških trenutkov in lep porod ti želim.

Poglej si starejša sporočila na starši staršem, tam postavitudi vprašanje. Veliko več boš o vsem tem izvedela na tistem forumu.
Je bilo pa tudi že kar veliko debate o Postonjski porodnišnici-v glavnem same pohvale in zadovoljne mamice.

Sama sem rodila v Ljubljanski porodnišnici,pa sem bila zadovoljna, sploh pri drugem porodu, ko sem imela zelo prijazno babico.

Lala

POSTOJNA. Slovi kot najbolj prijazna in napredna porodnišnica v Sloveniji. Poznam eno novozelandko, ki je pred leti živela v Ljubljani in se je odločila roditi v Postojni. Bila je zelo zadovoljna.

New Report

Close