Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? <porodnišnica Celje

<porodnišnica Celje

Najprej bi želela pohvaliti porodnišnico v Celju, pravzaprav babice in sestre, predvsem otroške sestre in zdravnice.
Ko sem rodila so bile te babice zlata vredne.Zelo so mi pomagale, bile zelo prijazne in brez njih bi bil porod veliko težji.PRav tako zdravnice ki si zaslužijo enako pohvalo.
Najbolj v redu pa se mi zdijo otroške seste na oddelku otročnic z novorojenčki.
Predvsem kako skrbijo za novorojenčke in so prijazne do mamic ter vedno nasmejane.
Me pa preseneča kako ostanjeo dobre volje in nasmejane kljub razmeram v porodnišnici.Meni osebno se zdi vse premalo sob in kopalnic ter WC-jev.
Zjutraj morajo mamice v vrsti čakati na tuširanje in vse skupaj ponavadi traja 3 ure da se vse stuširajo.Jaz sem se že tuširala ob 4.uri zjutraj da sem imela mir.
Pa tudi dotrajano pohištvo, postelje, mizice, in še nekaj takih stvari.
Se mi zdi da je poronišnicaa potrebna prenove,da se bi mamice še bolje počutile z svojimi novorojenčki.Saj vem da ni denarja, ampak mislim da bi se za take stvari moral najti denar, če se že najde za kakašne bolj nepotrebne.
Sama sem komaj čakala da grem domov samo zaradi neudobja, tako tuje se mi je zdelo vse v sobi, nič domačnosti in topline, ki se da ustvarit v prostorij z samo malo domišljije, prebeljenimi zidovi v barve, zavesami, kakšnimi pisanimi mizicami in stoli….
Ah zdaj pa že nakladam, no malo sem hotela podabatirati o tem.
Druga stvar pa je da sem imela po dveh mesecih pregled z malčico z ultrazvokom v porodnišnici v kletnih prostorih.
KO sem prišla tja me je skoraj kap, čakalnica polna mamic z dojenčki, stolov za sedeti premalo, nikjer mize za odložit otroka, da bi ga slekel iz pajaca, nikjer obešalnikov za bunde.Dojenčke so morale slačit iz pajackov kar nastolih, ali na tleh v košarah,ali pa stoje.To pa ni najbolj prijetno.Pa tudi kletni prostor se mi ne zdi najbolj primeren za dojenčke.
DObro da je osebje tako prijazno.
Moja misel je da če se je lahko našel denar za obnovo nekega dela bolnišnice bi se moral še prej najti za porodnišnico, saj so v njej bivajo mamice z novorojenčki, in oboji so v tistem obdobju ko so tam zelo občutljivi.
Brez zamere ker sem zatežila.

Popolnoma prav si napisala in se strinjam z tabo. Samo res so vsi vredni pohvale od zdravnikov, babic, do med. sester strežnic itd. Vem zelo uredu je ta porodišnca. Po moji oceni kar se tiče prijaznosti in kulture je za mene najboljša porodnišnica Celje.

Želim, da lepi glas seže v deveto vas

lp, Doroteja

Lepim pohvalam bi se pridružila tudi jaz!
Tudi sama sem hvaležna osebju v Celjski porodnišnici, tako lepo so skrbeli za mojo miško in tudi zame, nimam pripomb!
Se pa strinjam glede opreme, postelje so tako neudobne, jogiji dotrajani…
Uz v kletnih prostorih je tudi neprimeren, pa seveda pomanjkanje stolov…
Upam, da se bo to uredilo!
Pozdrav
Saša

New Report

Close