Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Porodnišnica!

Porodnišnica!

kranj je zakon

Tudi jaz bi podala svoje mnenje!

Pred letom dni sem v LJUBLJANSKI porodnišnici v 27 TEDNU S CARSKIM REZOM RODILA DVOJČICI, zelo se zavedam, da če ne bi bila sprejeta v Ljubljansko porodnišnico moja dva sončka ne bi preživela, kajti tu se nahajajo sami veliki strokovnjaki, ki imajo za seboj že veliko izkušenj.Dva meseca in pol sem bila po cele dneve v porodnišnici LJUBLJANA in nimam nobene slabe izkušnje.VSI (ZDRAVNIKI, BABCE,MEDICINSKE SESTRE,…), zelo,zelo PRIJAZNI in USTREZLJIVI!

VSE TOČKE PRIPADAJO LJUBLJANSKI PORODNIŠNICI!!!!!!

A si lahko to predstavljate: Vstanite, da pospravm pojstlo……ne morem, me tko boli( po carskem rezu, -plus pozabl zašit žilo, nastale bakterije, komplikacije….vstante, sm rekla……sestra, res ne morem….se vsede, sestra pa jo potegne, da mamico odnese s postelje…bum, direkt u zid….z glavo, pa padec na tla.
Hja, a bi šle pol še kdaj rodit v Lj. porodnišnco?????????????????????????

Tudi jaz mislim da se lahko z vami strinjam.Drugace mene porod se caka 15.12.,ampak kot bivsa delavka v porodnisnici vidim pozitivne spremembe v njej od kar se je zamenjala glavna sestra in direktor.Punce brez strahu vKranj,ker se mi zdi da jim cisto nic ne manjka(prijaznosti,kirurgov,anastezistov…)Srecno

svasta!

Vi ubogi Slovenci.

Toliko o Kranjski porodnišnici:
http://www.radio-sora.si/novice/kranjski-porodnisnici-standard-odlicnosti-na-podrocju-porodnistva/36365

http://www.24ur.com/novice/slovenija/na-prvem-mestu-ceprav-prostori-niso-obnovljeni-ze-vec-kot-pol-stoletja.html

Velja kakorkoli obračamo za eno najboljšo na svetu.
Sam imam same odlične iskušenje. Večkrat bil tam, imam tudi poznance od tam in so prvovrstni vsi.
Tko da se vse ostale skrijejo, zato glas za Kranjsko porodnišnico

Moja hčerka je rodila v ljubljanski porodnišnici.. Ne vem, kako je z drugimi, a jaz lahko rečem samo: kapo dol. Rodila je nedonošenčka, in vse osebje, od medicinskih sester naprej je bilo tako zelo prijazno, ustrežljivo in potrpežljivo, da ne moremo prehvalit. Celotni družini so olajšali to stresno obdobje, ne bomo jih pozabili

New Report

Close