Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Porodniška, ce nisi zaposlen

Porodniška, ce nisi zaposlen

Pozdravljeni!
Zanim me kako je s porodniško (koliko denarja dobis), ce takrat ko nastopi porodniski dopust nisi zaposlen. Zaposlena sem za dolocen cas in ne vem ali mi bodo podaljsli pogodbo. Ali sem potem sploh upravicena do porodniške ali ne in koliko le ta znasa. Moja povprecna placa je 120 tisoc sit in imam univerzitetno izobrazbo. Trenutno opravljam pripravnistvo.
Najlepsa hvala za vas odgovor!
M

Informacije dobiš na vsakem centru za socialno delo, ker tam urejajo porodniške. Pa še na zavod za zaposlovanje se obrni.

Še tale odgovor poglej: http://med.over.net/phorum/read.php?f=92&i=210&t=209

tUDI JAZ SEM DELALA PRIPRAVNIŠTVO KO SEM ZANOSILA. POGODBE MI NISO PODALJŠALI. TAKO DA SEM BILA PO 3MESECIH NOSEČNOSTI DOMA. TUDI JAZ IMAM VISOKO STROKOVNO ŠOLO IMELA PA SEM PLAČE 100.000SIT. PORODNIŠKO MI JE PRIPADALO KER SEM V PRETEKLEM LETU DELALA VEČ KOT DESET MESECEV. DOBIVALA PA SEM PORODNIŠKE PLAČE OKOLI 52.000 SIT. PA SREČNO, MOGOČE JE SEDAJ KAKO DRUGAČE (JAZ SEM BILA NA PORODNIŠKI 2001/2002) POZANIMAJ SE ŠE NA CENTRU ZA SOCIALNO DELO.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close