Porod s pomočjo hipnoze ali avtohipnoze
Pozdravljene,
malo za vzpodbudo.
Z veseljem sporočam, da sem rodila drugega otroka s pomočjo avtohipnoze in, da imam zelo pozitivno izkušnjo. Porod je bil tako hiter, da se ga skoraj nisem zavedala. Počutje po porodu zelo dobro, hitro sem prišla k sebi. V celoti je vse potekalo lažje in hitreje kot prvič, vključno s psihičnim počutjem, ki je bilo prvič slabo še dolgo po rojstvu otroka.
Vsem, ki boste poskusile, želim podobno izkušnjo.
Lep pozdrav in srečno,
Darja
Pozdravljeni
Sem iz Maribora in imam termin poroda konec januarja. Zaradi želje po naravnem porodu brez analgezije bi se rada udeležila tečaja avtohipnoze, da jo lahko začnem čimprej vadit in izvajat sama. Zato vas prosim za informacije, kje se lahko takega tečaja udeležim v najkrajšem možnem času.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor
Spoštovana,
Vaš e-naslov sem zbrisal, upam, da sem storil prav. Sicer sem vam poslal informacije preko zasebnega sporočila.
Pozdravljeni!
Sem v 30.tednu druge nosečnosti. Ali je že prepozno za tečaj avtohipnoze za manj boleč porod?
Kje se lahko udeležim takega tečaja?
Hvala za odgovor!
Lep dan,V
Odgovor poslan preko zasebnega sporočila.
Pozdravljeni!
Tudi sama bi vam bila hvaležna za kontaktne podatke. Prav tako me zanima, ali je tečaj mogoč tudi kje v bližini Velenja/Slovenj Gradca, zlasti sedaj, ko porod s pomočjo hipnoze omogočajo tudi v Porodnišnici Slovenj Gradec.
Hvala za vaš odgovor.
Spoštovani,
prosim, če lahko tudi meni pošljete informacije o porodu s pomočjo avtohipnoze,
prav tako me zanima kako izboljšati spomin s pomočjo avtohipnoze,
prosim, če mi pošljete odgovor na e-mail: [email protected]
hvala in lep pozdrav, D
Lepo pozdravljeni. Tudi jaz bi vas prosila za kontaktne podatke na naslov: [email protected]
Hvala in lep pozdrav!
Informacije sem vam poslal preko e-pošte.
Pozdravljeni.
Prosila bi vas za kontaktne podatke, kje se je mogoče naučiti sprostitvenih tehnik, avtogenega treninga oziroma avtohipnoze kot priprave na porod.
Hvala za informacije in lep pozdrav.
Sporočite mi vaš e-naslov, da vam pošljem preko zasebnega sporočila, ker reklame za izvajalce ne izvajam.
Pozdravljeni,
tudi jaz vas prosim, če tudi meni sporočite, kje se je mogoče naučiti avtohipnoze? (po možnosti kje v Kranju?)
Hvala
lepo pozdravljeni!
Pozdravljeni,
tudi jaz bi vas prosila za informacije, kje se je mogoče naučiti sprostitvenih tehnik oziroma avtohipnoze kot priprave na porod (okolica Kranja, Ljubljane).
Hvala, prijazen pozdrav
Sporočite mi vaš e-naslov, da vam pošljem odgovor preko zasebnega sporočila, ker reklame za izvajalce ne izvajam.
Lepo pozdravljeni,
trenutno sem drugič noseča, prva nosečnost se je zaključila s CR zaradi nepravilne medenične vstave, po predrtju plodnih ovojev, se je otrok zasukal prečno in začel mu je padati utrip, izveden je bil urgentni CR. Zanima me ali je možno po predhodnem CR, ob upoštevanju, da bo v drugi nosečnosti možen vaginalni porod možna pomoč s hipnozo in avtohipnozo in kje v Ljubljani in okolici – Domžale se je je možno naučiti.
Hvala, lep pozdrav!
Prof.dr.Marjan Pajntar, GSM najdete na spletu.
Forum je zaprt za komentiranje.