Najdi forum

Zanima me, katero je vaše naljubše poročno darilo?

Ja, a res niste dobili v dar ničesar, kar vam je še posebej pri srcu?

Moje je slika, ki mi jo je narisala prijateljica, a je sedaj ugotovila, da je podarila za poročno darilo 3 slike in vsi, ki so jo dobili so sedaj ločenci. Tudi jaz, ampak sliko sem vzel sabo in jo imam zopet na steni.

halo

od povabljencev je bil tudi en par, ki ima ful malo denarja, oba sta ala firma Planika in Peko scena, imata mini stanovanje, enega malega lepo vzgojenega otroka…..skratka, res živita skromno in znata lepo delati z denarjem, ne jamrata nikoli in sta varčna. In ravno tadva sta nama podarila en res lep kristalni okvir za poročno sliko, v trgovini sem videla, da stane kar precej denarja. Verjetno sta si ta denar odtrgala od ust, ker vem, koliko zaslužita in kakšne stroške imata……..In ta okvir mi res pomeni veliko, saj krasi spodnjo polico omare, notri pa seveda krasiva midva (nov glavnem jaz seveda……hahaha)

To je bilo res izvirno darilo, ne pa tistih milijon kozarcev za črno vino……

Kamera. Zakaj?
Ker z njo že osem let pridno snemava najine otroke od rojstva naprej, kako rastejo, pojejo, plavajo,…
Ker z njo ovekovečiva vse lepe in prijetne trenutke in jim s tem podaljšava “življensko dobo” …

New Report

Close