Najdi forum

porocna torta

Na forumu poroka ni odgovorov, zato se obračam še na vas; zanima me kje v Ljubljani imajo najboljše poročne torte?! Rada bi zelo dobro in zelo lepo. Cena ni pomembna!

Hvala za pomoč in lep sončen pozdrav, k

Trubadur na Trubarjevi! Krasne in ODLIČNE mmmmmmmmmmmm, naredijo skoraj vse, kar si zmisliš, veliko svežega sadja, okrasijo tudi s svežimi cvetjem, če želiš. Pa dostavijo!

Viki, Trnovo!
Ne moreš falit!
Lp, Mateja

Še jaz en predlog:
Galerija v Rožni dolini. Dobre in full dobrih oblik.

Kot je napisala nada Galerija grad v Rožni.

Mnjamiiiiiii

galerija grad ali Viki

Viki ali Kremina.

DOMAČA PEKA tel. št. 432 53 41.
Definitivno najboljša, sočna in oh in msploh njammmm!!!

Viki, Trnovo. Meni so jo spekli spomladi. Bila je božanska. Vsem je ostala bolj v spominu kot pa nevesta ;-)) Imela sem dve vrsti čokoladno in skutino. Čokoladna je tako ali tako nadzemeljsko dobra, za skutino pa sploh nisem vedela, da delajo ravno tam tako dobro.
Sem pa jedla tudi tiste iz Galerije Grad – ni slabo, ni slabo. Verjetno boš pa tako šla prej na pokušino … njam

Pozdravček in dobro izbiro in lepo poroko, Neja

Ja kar dobre nasvete so ti dali, pozabili pa so na najboljšo in to je Mihalek v Šiški ( nasproti stare cerkve).
Ta slaščičarna pa je brez konkurence v Ljubljani.
Seveda imamo ljudje različne okuse, pa vendarle…..!

Pojdi tja, poskušaj kakšno torto in videla boš o čem govorim.

Drugače pa je moja lestvica Naj slaščičarn v Ljubljani sledeča:

1.Mihalek
2.
3.
4.Galerija Grad
5.Domača peka

p.s. Z Vikijem imam jaz zelo slabe izkušnje ( mogoče sem imel pač smolo, ne vem)

Dober tek!!

Ojla! Jaz ti svetujam na Viču-kavarna Galerija Grad -tam jaz delam v gostinstvu,vendar sem zdaj na bolniški -nosečnost .Imajo tel:422 87 65

lp TANJA

Trubadur na Trubarjevi. res dobre, dostava v gostilno ob katerikoli uri.

Jaz pa priporočam slaščičarno Sweet Bar Ulla v Črnučah, kjer imajo “božanske” torte (zelo rahle in sočne) različnih oblik in okusov.
Tudi poročno torto naredijo po željah, čeprav imajo tudi izdaten
katalog tort za posebne priložnosti.

Še njihova internetna stran:
http://www.karin-comerc.si/sweetbar/index.htm

Lp,
L

Upsss!

Res je,Lanabella ima prav – Ula je pravtako odlična slaščičarna.

New Report

Close