Najdi forum

Poročilo za vse, ki iščete ljubezen preko oglasov

Pisali ste mi privat in me spraševali, kaj je s sistemi, to so SMS sistemi, kjer je veliko samskih, ki iščejo nekoga ali samo takšnih za priložnostni sex.

No pa sem se pozanimal.

Vse to so totalni nategi. Še enkrat poudarjam, nategi. Ženske, njihove slike, vse je eno samo zavajanje.

Namen teh strani je samo ta, da plačujete SMSje, Razni randiji, avanture, zmenki…vse kar se morate prijaviti na neko številko in poslati nek SMS, je smao zato da nekdo mastno služi na vaš račun,
zmenka ne bo
srečali se ne boste
maila si ne boste izmenjali
telefosnkih tudi ne..

in to zato ker je na drugi strani oseba, ki zna pisati sporočila, kajti z vsakim sporočilom, ki ga prejmete, darujete 1€ nekomu.
In ker vam je na koncu nerodno, komerkoli to povedati, ste vedno tiho in tako se ta informacija ne širi.

prosim še enkrat če vidite te oglase, teh oseb resnično ni.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Res je. Lahko povem iz prve roke. Ko sem iskala študentsko delo sem naletela točno na to. Dobiš številko, sliko, opis osebe katero naj bi predstavljala in potem se dopisuješ s tipi in vedno nekako izmikaš ,da bi se dobila, vendar moraš biti dovolj zagreta, da ti tip spet piše, za eno namišljeno osebo stoji ponavadi več oseb, ki si morajo prebrati celoten pogovor…..čisti nateg…skratka dela nisem sprejela, ker se mi zdi to zelo podlo, je bilo pa dobro polačano, tako da so punce delo sprejela aja pa tudi fantje 🙂

Upam, da se bo vsaj koga prijelo to opozorilo … ampak verjetno je enako kot s čudežnimi sredstvi za hujšanje. Bom probal-a, saj zgubit nimam kaj razen tistih 20, 30 evrov.
Čeprav s tem “drobižem” enemu goljufu fajn nafilajo žepe in spodbudijo še en kup drugih, da počnejo podobno. Take tiče bi bilo treba sodno preganjat.
Raje dajte ta denar za SMS za pomoč ljudem v stiski ali klošarjem, bo več koristi.

Ala Herbalife? Sem eni ženski oz. njeni družini zaradi nategatorstva napel nekaj zelo krepkih. Naj ljudje vedo, kdo je.

Hej,

Bi rekel, da so Badoo, Twoo, MyZamana, ipd. isti šmorn.

To mora biti vsakemu jasno, ki ima nekaj soli v glavi. Nobena pametna in samozavestna ženska se ne bo ponujala preko takšnih oglasov. Edine strani, ki v Sloveniji kaj obetajo so ona-on in katstik, spet je vse odvisno od sreče. Najboljša “spletna stran” za spoznavanje deklet pa je ulica ali priložnostni dogodki. Tam že takoj začutiš koliko je ura pa še zastonj je.:)

New Report

Close