Najdi forum

Dnevnik na TV SLO 1 je bolj kvaliteten kot na POP TV. Sama gledam najraje Odmeve, ki so skupek vseh novic tistega dne in kjer imajo najbolj zanimive goste.
Ni pa prav nič narobe, če več dni zapored ne gledam sploh nobenega. Slabe novice, ki so večinoma vsebina vseh dnevnikov, tako ali tako še prehitro izveš.

Hi, hi….Janez! Moras pa priznati, da so vremenske napovedi v zadnjem casu kakor LOTO…Bo, ne bo? Bo, ne bo? Napeto kot strumpantel! LP!

Prej smo malo skakali sem ter tja, vendar smo v glavnem gledali Dnevnik, POP TV se mi zdi malo preveč rumenkast. Odkar imamo nov Dnevnik, ki se začne, kot “Vojna zvezd”, nekak dolgo ne vzdržimo zraven in preklopimo na Pop.

:))) sem mislila, da samo pri nas že par let ne slišimo dnevnika. V tem času je pri nas najbolj živahno, vreščanje otrok, umivanje zob…skratka veselica!

Se strinjam. Precej mojih načrtov je povezanih z vremenom in tudi jaz to opazim. Ampak mi je vseeno bolj všeč, če mi vreme napove nekdo za keterga imaš občutek, da ve o čem govori, kot nekdo za katerega opaziš, da ne pozna osnovnih vremenskih pojavov, geografija ji je španska vas, naglašanja izrazov in krajev so pogosto smešna… Uf, tisti rumeni 24UR pa res ni moj tip poročil. Pa nimam nič proti POP TV (celo pogosto spremljam kakšen film ali športni prenos na njihovi TV).
Tista primerjava zgoraj je dobra – Dnevnik na RTVSLO je kot Delo, 24UR na POP TV pa kot Slovenske novice. Vsak od njih ima svojo ciljno publiko in vsak ima pravico do svojega mnenja in svojega programa.

New Report

Close