Najdi forum

Zanima me, na katerem programu spremljate dnevne novice (ce splohj jih) in zakaj ravno ta program?

LP Teja

PS mal sem firbcna 🙂 … pa da vidimo, kako smo se tukaj popredalckali 🙂

Vsak dan, če se le da na POP TV.

Jaz zadnje čase tudi raje na Pop TV. Malo več rumenih novic ne škodi. Pa še tisti božjastni rdeči background na TV Sloveniji me bode in špika v oči.

LP

ponavadi SAT 1, vreme pa POP TV

ha, ha…ponavadi na Pop tv, še prej pa preberem Delo, Novice, spremljam STA…takšna je pač moja služba…

Ali se kdo skos preklapla med slovenskimi programi in je na koncu ves razocaran?

Poteza RTVja mi ni ravno gut. Zdej je vse tok razvleceno.

Pa reklame? Ufff, no sej o tem smo pa ze debatirali.

LP Teja

Jaz že skoz preklaplam, na koncu pa iste novice vidim dvakrat, enih pa sploh ne. Pa še vreme zamudim! No, zdaj vem, da je vreme na Pop TV ob 19.45.
Sploh je čas dnevnika pri nas zelo stresen čas. Človek bi rad v miru videl novice, froce je treba nafutrati in umiti, ves čas skačejo sem in tja in povzročajo hrup… Noro. Moj možiček preferira TV Slovenijo, jaz Pop TV, pa smo tam.

LP

Glede na to, da živim na koncu, kjer ne lovimo nič drugega kot SLO1 in SLO2 vedno gledam le odmeve. Dnevnika ne ujamem (sploh zdaj ob 19h mi je prezgodaj), ker sem še zunaj ali pa mulčicama delam za jest, pa potem je še večerni ritual (umivanje, pravljice…..) in je ura mimogrede 20.30. Ponavadi takrat, ko so odmevi likam in se potrudim, da jih ne zamudim.
Drugače pa na internetu pregledam Dnevnik pa mal 24ur, to je pa vse.

Ob 19. uri mi je definitivno prezgodaj za gledanje TV, če imam čas gledam Odmeve.

ob sedmih 24 ur (čeprav nerada priznam – tako nekako kot če bi začela brat Slovenake novice), pol pa še Odmeve

Delno POP,delno mojega mulčka,ki hoče takrat pravljico,pesmico pa še kaj…

Ce sploh….24 ur.

SLO 1

…glih tako je zdaj…al 24 ur ali pa tv 1…..še mal , pa bodo vsi on petih popoldne začel….namest novel….saj razlike ne bo nobene….

prej večkrat TV Slo, odkar pa imajo za crknit gro ozadje in reklam toliko kot POP, preklapljam, ko so reklame in potem zamudim vse.
Že prejšnji backgrond je bil tak, da sem mislila, da slabši ne more biti, pa jim je uspelo narediti še bolj groznega. pol pa še naročnino pobirajo, namest, da b nam plačal, da jih sploh hočmo gledat. Saj majo tolk reklam, da bi moralo še ostat, ker samo ponavljajo že videno.
Mi je kar malo odleglo, ko sem jih ošimfala.

Absolutno RTV SLO. Prispevki so bolj kakovostni in ne težijo toliko k rumenemu in bombastičnemu (ameriško napihnjenemu) posredovanju novic. Precej novinarjev na POP TV deluje tudi, da so “priučeni”. Da o vremenu ne govorim – vreme napovedujejo takšni, da se kdaj kar stran obrneš – saj sploh ne vedo nič o meteorologiji (razen Trontlja). So le bralci vrstic, ki jim jih napišejo drugi. Saj tista deklica zadnjič sploh ni vedela kakšne spremembe povzroča jugozahodni veter, ali pa tista druga, ki ni vedela merske enote, ko so brali količine padavin. Ameriški nivo, res.

TV-SLO je še najbolj resna TV kar se poročil tiče…..sicer spremljam tudi CNN..

Ocitno vas vec spremlja novice na pop tv …

Tudi sama zadnje case pristanem na tem kanalu. Zdi se, da so s to prenovitvijo na slo 1 dosegli nazadovanje.

LP Teja

Nekaj časa sem tudi 24 ur, ampak poročila jemljem resno zato sem sedaj definitivno na slo1, niti ne preklapljam več. To je tako, kot če bereše Delo ali pa Slovenske novice. Bistvena razlika. Vsak ima svoje poglede in zahteve.
lp

Resna, resna….Porocajo pa enake “novice” kakor popovci….Kaksne pa so nivce? Le se o kriminalu, pa sem in tja kaj o tem, kaj se bo podrazilo, pa kam bodo kaksnega od ljubljenih na polozaju poslali, pa kako so spet skenslali ta ali oni sodni proces….Ja, je treba tudi tuje TV postaje gledati, ce ces kaj izvedeti, kaj se res po svetu aktualnega dogaja….LP!

New Report

Close