Poroceni ljubimec
Ze vrsto let se videvam s porocenim moskim, ocetom dveh otrok.
Ne moti me, da je porocen, saj si resne zveze z njim ne zelim, niti si ne predstavljam, da bi kadarkoli lahko zivela z njim. Vsec mi je izkljucno in le zaradi sexa.
Zadnje case pa sem zacela opazati, da vse pogosteje ogovarja druge zenske, z njimi flirta in jih celo dodaja na svoja socialna omrezja. Ker me to moti, sem mu ze rekla naj me pusti in naj si poisce novo, mlajso verzijo mene…naj povem, da je fant mlajsi od mene vec kot 10 let.
Ampak misel, da bi se med nama koncalo mu ni prevec vsec, pravi da se je prevec navadil name in da mu to odgovarja.
Sedaj pa se jaz sprasujem, ce si res zeli spremembe, ali samo isce potrditev, da je se v igri, da si ga zenske se zelijo.
Kaj vi mislite o tem?
Spoštovana,
mislim, da v prvi vrsti niste iskrena do sebe in do tega, kaj čutite do tega moškega. Če je med vama res samo spolnost, potem vas ne bi motilo koga dodaja na socialnih omrežjih. In bi rekla, da gre za vašo projekcijo, ko govorite o njegovem strahu pred izgubo pozoronosti. Ste lahko iskrena glede svojega strahu pred izgubo?
Hkrati pa vas vabim še k razmisleku o tem, kaj si kot ženska zaslužite v odnosu z moškim! Je res dovolj, da ste nekomu na drugem mestu? Si niste nikoli želeli biti v partnerstvu in čutiti ljubezen, ki jo ni potrebno deliti?
Srečno,
Eva Erpič, mag. zakonskih in družinskih študij, psihoterapevtka
http://www.onaonodnosi.si
Prevec ste se v odgovoru fokusirali name, ceprav ni bilo vprasanje kaj je dobro zame.
Naj vam povem, da sem stara 55 let, dosti dobro situirana, ampak da ne boste zopet napacno sklepali, da financiram mlajsega moskega. On je se bolje situiran, saj ima tri dobro stojeca podjetja.
Imam odrasle in preskrbljene otroke, ki so center mojega zivljenja.
Sem tudi SRECNO locena in si trenutno ne zelim resne zveze.