Najdi forum

….mimi…tako žalostno deluješ

….nikar….glavo pokonci dekle…..

….verjemi in prišel bo čas, ko boš tudi ti vesela…..

…lep dan ti želim in vse naj, naj v življenju

MIMI hvala za razumevanje pa tud tebi veliko sreče,želim ti da bi se izteklo tako da bo zate najboljše.Uživaj življenje pa ne počuti se krive,jaz te razumem in verjamem da te je mož sam pahnil v to da iščeš ljubezen pri drugem.Ti samo uživaj in ne oziraj se nazaj,življenje ti je postavilo na pot moškega ob katerem občutiš srečo,ne zavrzi tega.Zaslužiš si srečo,ne trpljenje.Življenje je samo eno.

Pozdrav!

Prebrala sem vse odgovore, sem poročena in ne varam, vendar vas popolnoma razumem vse tiste, ki se Vam je “ta veseli ” dan zgodil oz. se dogaja.
Lahko je rečt, jaz tega ne bi storil nikoli, ampak ko se zgodi si ne mores pomagat. Vlece te v to kot reka……….in nic ni narobe.
Verjamem pa, da je zelo tezko usklajevati vse te “urnike” in kasnejše izgovore. Verjetno se vsi že diplomirali v iskanju odgovorov.

Hudo mi je ker je tega tako veliko, a vseeno upam, da se v vsako tako dejanje podajate z posledicami, ki jih boste nosili.

Sama imam službo, kjer spoznam veliko ljudi, opravim ogromno telefonskih klicev in vedno se najde kaksen gospod, ki mu je vsec moj glas, pa smeh, pa se raje samo malo pohecam, vcasih postane kar “vroče” v pisarni, vendar na koncu je to le en fin pogovor z sodelavcem, posl. partnerjem in srecna sem, da je tako. Pa saj se vsi radi mal pohecamo, ce ne bi blo res prevec monotono.

V upanju, da bom zvesta Vas lepo pozdravljam.

GREŠITI NI GREH.

Nič, pa verjemi, da me tudi “njena” doživetja ne zanimajo. Kot sem ti napisal (če si res prebrala) bi oba preveč bolelo.

Dragi forumasi, ne pozabite, danes ste srecni, nekega dne se to lahko dogaja vam…

HALO.
A je kdo doma???A je to reševalna postaja???A je zrak čist???
Tole so sicer izseki iz nekih filmov, ki se malo hecajo na to temo.
Ampak vseeno HALO, vse gospe, gospodične, spletične in mične.
Oprostite izrazu, toda……………..
Vse kar preberem o vaših vzdihljajih in podporah ena drugi, mi je čisto zmešano, pokvarjeno.
Preberem npr……..sam me je pahnil v ljubezensko razmerje……….on je kriv, da ga varam……….ne maram ga, zato varam……………
Dajte se nehat slepiti.Stopile ste na žvečilko, s katere ne znate stopiti.
Kje pa …..to je samo pesek v oči vseh vas, pa ne mislite, da pluvam po vas.
Niti slučajno.
Temveč ne znate pogledati realnosti v oči, se osredotočiti na partnerja, ker ste baje v oblakih.
Želim vam čim bolj boleče prizemljenje na realnem svetu.
Pravite, da vas ne more nihče razumeti, kdor ni šel čez to…..
Tko bom vam povedal, spoštovane, nastavljalke, iskalke in vse bodoče kandidatke.
Hribovc je šel skozi to.
Imel je nerazumevanje, hlapčevstvo, brez ljubezni in hrepenenja, pa čeprav je doma vse naredil, skuhal, ljubkoval in razumel, se pogovarjal, celo straniščno školjko je za seboj pokril.
IN?????
Ja vzel je pamet v roke, trezno premislil, se odločil in zaropotal.
Odšel, odvrgel vse breme iz sebe in se predal samskemu življneju…………
In šele tedaj je pogledal za drugo kiklo.Ko je bilo vsega konec, šele tedaj je iskal ljubezen, romantiko ipd, po čemer ve javskate in iščete drugod, medtem ko vaš partner vse skupaj ne dojame.

Ne vem, kako lahko brez trohice slabe vesti pogledate mu v oči.Tako kot sem že enkrat napisal, ne znate se soočit z realnostjo.Iščete nekaj kar ste sanjale v svojih mladih letih.
Princa na belem konju……
Raje se osredotočite na svoje parnerje in njim posvetite ta čas in voljo in šarm, v njih vložite vso tisto ljubezen, ki jo vlagate v skrivanje po grmovju in avtomobilih………..
In rezultati bodo vidni, verjemite mi.
In moram vam napisat, da mi gre na jok ko prebiram vaše mile prošnje in izgovore o tem, zakaj pa svojega ljubega varate.
Ja saj vem, muca ni žajfa, da bi se znucala, a ne.
Doma pa včasih tudi paše mal požokat, da je pri hiši mir in splošno zadovoljstvo.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Kaj pa potem bereš take mejle, sej te noben ne sili…

Kaj naj pa rečem jaz? Nekaj moram, ker se me še kako tiče, ampak….strinjam se z obema stranema:)
Imam srečen zakon, skupaj sva že dolgo, ljubim ga…in nebi ga mogla prevarati, ker tudi z njegove strani tega nebi prenesla.

Ampak varanje? Kaj to je? Sex? Vroči pogovori? Klepetanja? SMS, maili??

Ne vem, ampak zgodilo se mi je, da sem se navezala na nekoga…najprej klepetalnica, telefon, sms, ….srečati z njim se nočem, ne morem, ker bi bilo pretežko. Ali ga ljubim? Ne. Ljubim moža….ta moški pa je zame samo..prijatelj, ki me ima rad, ki se z mano rad pogovarja….tudi on je poročen, spoštuje ženo in je ne bo prevaral (vsaj z mano ne).
Rešitev za to ujetost??? Je ne poznam. Prekiniti ne morem, nočem, lepo je tako, ko te zjutraj čaka mail. Lepo je vedeti da še nekdo misli nate. Ja, lahko rečete, seveda, ker te hoče dobiti v posteljo. Tudi mogoče, samo….meni pri teh zvezah pa res ne gre za sex, s tem sem zadovoljna doma, domov dejansko pridem še bolj voljna, še bolj vdana možu, zanj bi naredila vse…v imenu ljubezni…ljubezni:) , ja kaj je to ljubezen?
Hribovc bo rekel, da nam gre samo za sex….pa ne vem, če lahko vse mečeš v isti koš. Včasih pomeni en lep, nežen pogovor več kot sex:)

Pa da ne bo pomote:) ja tudi možu sem začela pošiljati sms-e in maile….ne boste verjeli, med nama je zagorelo še nekaj novega….lepšega, čeprav že prej ni bilo tako dolgočasno.

Zdaj pa samo še tega ne vem…zakaj se to ljudem dogaja? 🙂
Smo družabna bitja, radi imamo pozornost drugih, in če imamo srečo, jo doživimo v najlepši obliki;) kot prijateljstvo, simpatijo in platonsko ljubezen.

Lp*

Ja Sanna, imaš res.Tudi meni pomeni pogovor z prijateljico, veliko več,pa s partnerko seveda, da sploh ne omenjam.
Toda treba se je znati pogovarjati, a ne,Treba je pa tudi v sebi postaviti neko mejo, do katere se lahko človek spusti, da ne pride do drugačne oblike prijateljevanja.Toda ponavadi se zgodi ravno to, da sex podre najboljše prijateljstvo.
Razumem pa vse tiste, ki znajo postaviti mejo.Pa čeravno je to včasih skoraj nemogoče.

NINA
tUDI JAZ SEM BILA V TEM STANJU
NISEM VEČ VEDELA KAJ JE PRAV
AL KAJ NAROBE TUDI JAZ PRAVIM DA ME JE SAM PAHNIL V TAKO STANJE
KOT SEM ZDAJ LEPO MI JE SREČNA SEM MARSIKDO KI ME SREČA ZDAJ ME SPRAŠUJE KAJ JE Z MENOJ DA SEM SE TAKO SPREMENILA NA VIDEZ IN TUDI DUHOVNO NASMEJANA SREČNA POLNA ELANA PREJ PA ZAMORJENA BREZ VOLJE
PA SAMO REČEM
POSTALO MI JE LEPO IN UPAM DA MI BO ŠE DOLGO
PA SREČNO VSEM KI SE TAKO POČUTIJO.
LP MIMI

Sem mlad, neuk in očitno močno naiven, zato me prosim poučite z odgovorom, zakaj se s partnerji ne razidete, če vam je TAKO hudo?

Lahko bi natresel še precej ciničnih vprašanj, pa se bom vzdržal…. samo res, če vas zapostavljajo, zanemarjajo, tepejo, jemljejo kot samoumevne, vas ne znajo zadovoljiti in ne kaže, da se bo to spremenilo, zakaj ne odpravite vzroka za to? Torej končate vezo in začnete novo, bolj perspektivno?

Ker je varati lažje? Bolj udobno? Bolj varno?

ko sem bila mlajša (mogoče tvojih let Primož ?) , sem tudi sama gledala na medsebojne odnose bolj kot ne v “črnobelih barvah”:
Tisti, za katere sem vedela, da so skkakali čez plot, so se mi zdeli grozni- skratka, nisem jih razumela.
Z leti, ko na lastni koži doživljam zakon v vseh vzponih in padcih, počasi spreminjam svoje mnenje. Pa ne, da bi zagovarjala tiste, ki si poiščejo nekoga drugega, istočasno pa trdijo, da moža, oziroma ženo še zmeraj ljubijo in se nočejo niti ločiti , niti ne želijo, da bi se izvedelo…..
Po desetletjih zakona človek nenadoma ugotovi, da ima partnerja “rad”. To pomeni, da se zaveda stvari, ki sta jih skupaj zgradila, ustvarila, zaveda se, da sta, tako ali drugače, vzgajala otroke, skupaj vstajala in skupaj hodila spat. Toda želja po pogovoru in iskrivostih nekako mine, ponikne, izgine. prav tako so trenutki, ko si planeta v vroč objem vse redkejši, roka le redkokdaj poišče drugo dlan , preden zaspita. Drug na drugega sta tako navajena, da se zdi kot da sta eno in tudi zato, si velikokrat nimata kaj povedati, ker celo vesta, kaj se drugemu mota po glavi.
Toda…………………………
Možno je, da je eden od obeh s takim stanjem popolnoma zadovoljen, drugemu pa se v določenem trenutku zazdi, da se mu bo zmešalo, da nekaj manjka, da življenje uhaja med prsti.
In če v takem trenutku usoda prinese na pot nekoga, ki občuti enako, potem se pač zgodi, kar se zgodi.
Dva človeka se najdeta in presenečeno ugotovita, kaj vse sta pogrešala, in še več: kaj vse lahko nudita drug drugemu.
četudi ju globoko v srcu gloda vest, se predata užitkom, ki jih PONOVNO prinaša iskren, topel objem, dolgi pogovori in vse tisto, zaradi česar nekateri naredijo korak, ki ga imenujemo “skok čez plot”.
Zelo verjamem, da doma ostane enako, saj se v bistvu ni imelo kaj spremeniti.
ženske, ki na novo doživljajo obuditev svoje ženskosti in prijateljstva, dejansko RES delujejo drugače, saj so polne energije in novih moči.
Enako menda tudi moški, vsaj pravijo tako.
Poznam pare, ki so prijateljevali leta in nihče ni izvedel za njih, mogoče le redki, ki smo imeli to čast, da so nam (mi) zaupali.
Kot nepristranski opazovalec pa si upam reči, da je v taki situaciji najteže obdržati pravo mero, ne želeti preveč, ohranjevati odnos kot nekaj, kar dopolnjuje in razveseljuje.
In prav zaradi tega, ker ljudem “ni nikoli zadosti”, je večina takih razmerij obsojenih na propad.
ki pa je zmeraj zelo boleč, tudi če nihče ne izve zanj…..

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Čao!

Delaj kar ti poželi “srce” ampak ko pride dan plačila boš morala plačati.

Joj hribovc kaj si ti en fejst dec, a veš to ?
A se nič ne bojiš, da te bodo priležnice popljuvale, kot so mene ?

Dajte vse tiste, ki varate pojdite na svoj forum pa tam nadaljujte v svoji ihtavosti, vas tudi brali ne bomo več, Primož enkrat sem to že predlagala, dajte jim svoj forum in naj tam jokajo ena drugi in ” le tista, ki je to doživela, jo razume, ji bo znala svetovati in bla bla… ”

Joj koliko vas je priležnic in vsaka bo sama odgovarjala za svoja “dobra dela” in verjemite mi, da ker ste tolikokrat preklete, da bo račun sigurno zelo visok !!!

MARJA
Kolk si ti pametna pa srečna,skor verjet ne morem
ampak ni potreba pa žalit tu vseprek.Resnično bi pa ti lahko imela svojo stran ,da deliš svoje nasvete kako ostat tako srečen in oh in ah vse ostalo pa,v vrečo pa po kaki reki spustit.
Vsak ima pravico do svojega mnenja in tudi življenja
pa ga tud delit z nekom,če sta pa oba zato pa je še toliko lepše.
Ker zate so vsi ki varajo K****** in K*******.Marja veš kaj bodi srečna naprej ti želim drugim pa pusti naj živijo tako da jim je lepo.
Pa srečno Marja

Ne obsojam vas, ki varate, ampak vas tudi ne razumem. Ne razumem, da lahko svojemu partnerju mirno gledate v oci, se mu predajate, sedite skupaj za mizo pri kosilu … Dvomim v vas kot v ljudi, iskrenost do vseh, ne samo do partnerja, kajti ce ste tega zmozne, kaj vse lahko pocnete v medsebojnih odnosih v sluzbi, kaj vesti tako ali tako nimate.

Se enkrat poudarjam, vas ne obsojam, pac pa hvala bogu da nisem vasa prijateljica, sodelavka …

Naj povem svojo zgodbo.
Bila sem na tem kot ve. Po petnajstih letih zakona in dveh otrocih se je tudi pri nas prelomilo. Nisem bila ena tistih zensk, ki z otroci zanemarjajo moza, pac pa je bil vedno na prvem mestu, jaz pa njemu ne! Prvo mu je bil sport in tv, racunalnik, sele nato jaz. Nikoli mi ni dal pozornosti, niti mi ni rekel, da me ima rad. Bila sem glavni konj v druzini, skrbela sem za dva otroka, kuhinjo, vsa dela pri hisi (resno cisto vsa, barvanje, beljenje, vrt, ciscenje…), on pa samo sport, sport, tv, racunalnik, sport, sport, tv, racunalnik, hkrati sem imela odgovorno sluzbo in se dodatno izobrazevala.

Pa se je zgodilo tudi meni. Par lepih nasmeskov, lepe besede …. poljub (pri tem je tudi ostalo). Po tem sem hrepenela, kaj ti doma tega ni bilo ze kar nekaj let. Ampak zavedanje, da imam moza, otroka, svojo druzino!!! Ali je to vredno???

Tisti dan nisem mogla doma niti dihat, kaj sele govorit. Pocutila sem se grozno, umazano, ceravno od moza nisem imela nic. Zadeva me je dolgo glodala, sem varala ali ne … ? Sem res to naredila? Kaksna sem zena, mati??? Moralen macek je bil velik, breme na dusi neznosno. Takrat sem zacela resno premisljevati o mojem zakonu, da ni od njega cisto nic, da to zivljenje ni podobno nicemur vec. Odlocila sem se, zadevo povedala mozu in bila pripravljena na vse. Bila je kriza, eno leto, cmok v grlu, jaz zaradi slabe vesti, on zaradi moje “prevare”. Ceprav je “prevaral” tudi on mene: pustil me je samo, da zivim sama z otrokoma in da delam vse sama.

Pa je zacel razmisljat tudi on, pocasi se je zacel spreminjati in postajati pozornejsi. Zdaj sem zopet ljubljena, dobivam poljube, veliko se pogovarjava, hecava, najina komunikacija je sproscena, pomaga in sodeluje pri hisnih opravilih in vzgoji otrok – in veste kaj, pove mi, da me ima rad. Ugotovil je, da me ne bi rad izgubil in da mora za to nekaj narediti!

Pred tem dogodkom sem tudi jaz mojemu govorila, naj mi pove, da me ima rad, da ga potrebujem, da rabim pozornost – pa ni bilo nic, zgolj posmehovanje in norcevanje.

Ocitno sva oba rabila en sok (jaz predvsem zato, da sem danes bolj odlocna in si zadev, ki so se mi dogajale v zakonu ne bom dovolila vec), da sva svoj zakon lahko postavila na noge in hvala bogu, moza imam zelo rada, rada imam svojo druzino in mirno vest. Rada mu pogledam globoko v oci brez slabe vesti. Povem mu cisto vse, vse kar sem prej skrivala, ker sem se ga pac bala. Povem mu, da sem danes srecala tega in tega, da sem bila s tem in tem na kavi, ker hocem imeti odkrit odnos. Na njemu pa je, da to sprejme, kajti nicesar mu ne skrivam. Gradim na zaupanju. In vem, ce se bodo najino odnosi ohladili in bili taki kot so bili, zal, vec kot deset let, bom naredila odlocilen korak in zacela na novo, nikakor pa ne za hrbtom kogarkoli.

JOJ, sem se razpisala, ampak tudi jaz sem hotela poveda, da se da drugace, ce se hoce! Vem, da vsi potrebujemo neznost, toplino … ampak varajenje je pa druga tema.

Pa srecno vam in meni!

MIMI, najbolj prav boš naredila, da greš kar ti sama v vrečo pa po reki, ker ne delaš nič vrednega na tem svetu, da si toliko časa že v takem zakonu si si sama kriva in ne jaz, po tvoji logiki pa si svojega moža sama pahnila v skakanje čez plot … eni tiči pravijo vedno vkup letijo … kaj ne delaš zdaj enako kot on – ampak moto priležnic je, če jaz nimam srečnega zakona, ga tudi ona ne bo imela ! Samo srečen človek seje srečo naokoli, ti pa nisi med njimi !

Pa prosim preberi HRIBOVCA-moški komentar, kaj ste take k……., bo verjetno bolj zaleglo.

Sicer pa uboge revice ve priležnice, da si niste sposobne najti frej dedca, pa tako znate te posteljne zadeve ….

JASA za predsednico.

BRAVO.

Oviacije sledijo…………
Verjemi mi, edino tako je prav.Kot sem že tolikokrat napisal.
Preusmeriti je treba vse moči in sile v svoj zakon, ne v ljubimca.Najti skupno pot in skupaj odkorakati v prihodnost.

Še enkrat Jasa, edinstveno si to opisala.Bravo.
Se kadarkoli podpišem pod tvoj post.

Privošči si, punca. Jaz sem v isti situaciji, moža imam zelo rada, tudi ve za stvar (sva se ob začetku zveze zmenila, da si poveva vse – takega človeka ne bom več dobila). Zadnje mesece se počutim kot ženska, uživam v sexu z obema. Dokler bo trajalo, bo, življenje je kratko, izkoristi ga.
Vsi, ki so proti , imajo že kakšne razloge: ali so premladi, prvič zaljubljeni, po 10 ali 15 letih je pa prav ugodno, če veš, da te kdo občuduje, razvaja itd.
Saj veš tisto popevko, ki jo vrtijo po radiu: Vzemi vse, kar ti življenje ponuja..

Živjo!

Kar se ne ve, ne boli!

T

Hribovc, ne morem kaj, da ne bi odpisala. Hvala za tvoj pozitivni odgovor. Naj povem, da se za svoj zakon trudim vsak dan sproti, slaba vest, ma se mi zdi, da res pretiravam, ampak se vedno me vcasih daje, hkrati pa se vsakic znova zavedam, kako sem srecna, ko ob vecerih s svojo druzino gledam TV ali karkoli ze in sem mirna!!! To mi pomeni najvec na svetu – mirna vest, miren zakon in nic lazi, prevar, slabih vesti!

Moja izkusnja je bila zame boleca – pa naj razlozim vsem tistim, ki ljubimce podpirajo – tudi meni je takrat pasalo, da me je nekdo osvajal, dvigoval v oblake, pa sem se zavedala tudi, da so to samo lepe besede, na katere naj bi nasedla, da bi imela skupaj par lepih uric. Hvala bogu in razumu, da sem se pravocasno ustavila in se zavedala, kaj si zelim v zivljenju in cesa nocem izgubiti.

Tanja tebi bi pa namenila: ja, vzemi si kar ti zivljenje ponuja, pa vedi, da lahko tudi izgubis vse, kar si si v zivljenju vzela. Verjemi, zavedanje, da lahko izgubis je grooozzznoooo bolece. Trenutki uzivanja so cudoviti, trenutki grenkobe so dolgotrajnejsi in zelo boleci. No, sicer pravis, da tvoj ve zato. Ok, vajina stvar.

Vsem drugim, ki pa imate ljubimce na skrivaj, pa vprasanje, STE RES PRIPRAVLJENE IZGUBITI VSE, AMPAK CISTO VSE, ne samo moza, kako pa boste otrokom razlozile in ali se zavedate, kako bi otroci gledali na vas. Spomnite se svoje mladosti in kaksem obcutek bi imele, ko bi zvedele, da je mama varala oceta!?? Meni je obcutek grozen! PREMISLITE!

Pozdrav,
srecno vam in meni

New Report

Close