Najdi forum

Tašika…želim ti srečen konec….vsekakor bo tega enkrat konec in želim ti, da bo konec zaradi tega, ker ne boš več zaljubljena in ne, ker vaju bodo odkrili…..Vsekakor pa je varanja precej več, kot si upamo priznati…težko se je vzdržat, ko nenadoma zagledaš zvezde sredi belega dne, ko se veseliš ptičjega petja, četudi ga morda ni, ko…….amor deluje v vsej svoji mogočnosti…, ko začutiš tiste občutke v želodcu, na katere si že pozabil, .. Ja- tisti krepostni se vzdržijo,manj krepostni podležemo…in si rečemo, čemu življenje, če moramo vedno / večina delat tako, kot drugi od nas pričakujejo in ne tako, kot si želimo….Eni se tolažijo s svojimi pregovori, drugi spet s svojimi, pač…..Sem slišala prav danes besede enega Tabu-jevca: boljš je, da neki kar si želiš, probaš in ti je potem žal, ker si probal, kot pa, da ti je celo življenje žal, ker nisi probal………..
Sem probala, pa mi ni žal, bilo je nepozabno, čudovito……sem pa že dolgo spet zvesta z mislijo, da si nikoli več ne smem dovoliti česa podobnega…….Pa ne zaradi tega, da bi imela čisto vest, da bi bila v očeh drugih dobra, zvesta..itd….preprosto zaradi tega, ker je težko, hudo živeti ob enem, misliti na drugega…….
Sicer pa ima vsak svojo zgodbo, svoje poglede, svojo preteklost, sedanjost in prihodnost…..želim vam kar najlepšo…..

tepka, iskanje ljubic ali ljubčkov bode v oči vse enako. Lahko ti pa povem samo to, da če je ljubimec/ljubica dober, potem si na pragu velikih težav, ker se ti bo s tem začela majati obstoječa zveza in na koncu zelo verjetno razmajala. Če pa je ljubimec/ljubica slab, potem se ti bo obstoječa zveza samo še bolj utrdila. Te trditve so sicer za nekatere višek greha, ampak samo za tiste, ki se na to življenje ne spoznajo, ga ne ljubijo in živijo v svojih lastnih iluzijah. Ali pa imajo to srečo, da jim vsega tega ni treba vedeti.

Ne obsojam ga, ker me je prevaral.
Povem pa, da prekleto boli, ko izveš za to.
In potem tista večna dilema- oditi ali ostati?

Ne obsojam ga, ker me je prevaral. Povem pa lahko, da prekleto boli, ko izveš za to.

Eeeem…jaz sem samo en bk, ki mu razmišljanje ne potegne prav z lahkoto skozi ovinek, poleg tega pa je ivanjščica na cvetličnem vzorcu nečesa, kar naj bi bili včasih menda moji možgani, prav danes nekolikanj živčna, in to na en tak presenetljivo naporen način, v levo baje…zatorej je moje vprašanje najbrž kar neprimerno in nič v kontekstu…hm…česa le… za kar se opravičujem…ali pač ne.
Da je varanje dejstvo, prisotno vse prepogosto v vsakdanu, v raznih pojavnih oblikah, ne sprašujem. Da v prvi vrsti ta, ki vara, vara najbolj sebe, takisto ne. Da udeleženi trpijo, otroci predvsem, če so, tudi ne.
Me pa zanima…ali je vredno…mislim…eee…človeka. Me pa zanima…ali ni lažje delovati tako /v odnosu/, da človek ne pride v situacijo, da bi zbežal v varanje. Me pa zanima…ali si človek ne želi, da bi bil…ljubljen, spoštovan, priznan, da bi mu zaupali, bili nežni z njim, hrepeneli po njem, mu bili zvesti, pripadni, prijazni, srečni z njim, bili pošteni, odgovorni do njega…in še kaj gotovo tudi. Me pa zanima…če si človek to želi, zakaj to ne počne drugim, partnerju in sebi najbolj. Me pa zanima…ali se ima človek res tako zelo malo rad, da mu je beg edina sprejemljiva rešitev.
Saj me zagotovo zanima še kaj…toda….razmišljanje je prišlo do ovinka…in ne zvozi, pa ne zvozi.

en bk

Tašika,jaz te popolnoma razumem,saj sem se pred časom tudi sama zapletla v razmerje z oddanim moškim.Sprva sem imela malce slabo vest,težko mi je bilo lagati partnerju,ampak sedaj,sedaj …ne vem,preprosto srečna sem,tako kot že dolgo ne.Z mojim drugim moškim sem našla vse kar sem pogrešala in ko vidim,ko čutim,ko slišim kako si me želi,kako se tudi on ne more upreti meni,takrat vem da nima smisla zatirati nečesa kar obstaja,vendar se moraš prepustiti.Tudi jaz razmišljam in se bojim kaj če bosta najina partnerja izvedela,vendar hej včasih se splača tudi riskirati.Lep pozdrav.

pozdravček kren!
berem tvoja razmišljanja-“spomine”.
zanimivo!
povej mi nekaj(to mi bo veliko pomenilo),kaj od tega,kar si si privoščil,tvoja žena ve? PLEASE, čakam!
cao!!!HANA

pozdravček kren!
berem tvoja razmišljanja,”spomine”…
zanimivo!!!
povej mi (PLEASE), koliko ve tvoja o teh tvojih doživetjih!!!

cao!!! hana

pozdrav kren!
zanimivo!

kaj pa pravi tvoja na tvoj “način” …?
lahko kaj poveš o tem?

hana

Nina, nam lahko zaupaš kako dolgo si zdaj s tem, tanovim in kako dolgo si bila v prejšnji zvezi? In ali na začetku v s prejšnjim nisi čutila enako kot s tem tanovim? Ker, če nisi, potem si si sama kriva, ker si sploh šla v zvezo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, ja …vem kako noro lep je svet v teh trenutkih!!
Meni-nama-je bil eno leto! Eno leto strasti in vrocih custev, eno leto, prelepo leto. Potem pa….buum. Nina, ne strasim te, uzivaj, vendar pazita oziroma naj vama bo jasno ali hoceta ostati samo ljubimca ali pa…… Midva sva hotela ostati samo ljubimca, vendar je zadeva prerasla sama sebe, nisva zdrzala vec eden brez drugega, srecanja so postala popolnoma normalna, obvezna. Odnosi doma so se na obeh straneh napenjali in…jasno, je moralo pocit. Zaradi otrok sva prekinila, pa vendar ni realna odlocitev in to boli. Boli oba in najbrz bo se dolgo bolelo. Pa vendar nama ni zal za to leto, prelepo…samo tezko je zdaj, ko pa ves kako lepo je lahko.
Ah, to zivljenje…….

Veronika dobro razmišljanje
sama sem v tej situaciji
zaljubljena srečna
oba poročena
sam takega konca pa si ne želiva noben
in mene ga je strah
LP
MIMI

Marko naj ti zaupam-s svojim partnerjem sem skupaj približno štiri leta,s tanovim pa pet mesecev.Med mano in tanovim obstaja strast,poželenje in neustavljiva privlačnost vse to je bilo tudi ko sem začela s svojim partnerjem vendar ne v taki meri.Da se razumeva,če bi bil moj partner tak kot je bil na začetku in če ne bi sam delal napak bi mu bila še danes zvesta.
Namesto da bi mi zaupal in me ljubil tako kot sem jaz njega,je dvomil vame,me stalno nadziral,zasliševal in pričakoval da ga bom cele dneve čakala doma zaprta med štiri stene.Ne hvala.Dobesedno sam me je porinil v to.Kaj praviš,Marko?

sem v isti situaciji ko ti NINA
pa srečlna ljubljena
zaljubljena
do kdaj ne vem lahko traja
upam da čim dlje

NINA DRŽI SE IN ŽELIM TI SREČO NAPREJ TAKO KOT JO ŽELIM SEBI

sem v isti situaciji ko ti NINA
pa srečlna ljubljena
zaljubljena
do kdaj ne vem lahko traja
upam da čim dlje

NINA DRŽI SE IN ŽELIM TI SREČO NAPREJ TAKO KOT JO ŽELIM SEBI

…se ena
…porocena
…zaljubljena
…ljubljena

…do kdaj…upam, da se dolgo….

….problem…on ni moj mož….in on ni oče mojih otrok….

Zgodba enaka moji,ki še traja,oba porocena,a kljub temu, kljub vesti, ki naju daje , ne znava , ne moreva reci adijo ljubezen moja.Ljubiva se a veva da zaenkrat se ne moreva skupaj zaziveti, enostavno ne gre.Počilo je ze pri meni, nasel je posto, pocilo pri njemu, nasla je posto,seveda sva priznala da sva prijatelja in to je vse, sedaj je doma nezaupanje, a najina ljubezen je tako mocna da ne moreva ziveti en brez druzga, raje trpiva,hudicevo trpiva in cakava na dan, ko bova lahko celemu svetu pokazala kako se ljubiva.Ne mi kle pametvat vsi tisti, ki česa takega se niste probali, ce bi mene pred enim letom vprasali o cem takem, bi rekla varanje..to ni zame , ste nori.A pride trenutek v zivljenju, kot je bil ta in vem, da ne delam prav, vem da me vest velikokrat pece mi ne da miru in ne spati ampak samo clovek sem in sprijaznila sem se z usodo.Povem vam le, da hudicevo boli ce ne mores biti z nekom, ki ga ljubis, ze to je velika kazen , ne rabim nobenih ocitkov, samo napisala sem v premislek vsem unim, ki klofajo nekaj brez veze, kako lahko clovek o nekom pise ko nima pojma.
Dragi forumasi, ne pozabite, danes ste srecni, nekega dne se to lahko dogaja vam…

Se popolnoma strinjam s tabo krena! Vsi tisti, ki samo pljuvajo sigurno se nikoli niso sli skozi to. Tudi sama sem v tem in tudi, ce bi me pred letom kdo vprasal, ce bi kdaj prevarala partnerja, bi sigurno stoprocentno odgovorila z NEEEE!!!Ampak zarecenega kruha se vedno najvec poje!
Vsem zelim, da bi cimbolje obvladali svojo situacijo. Konec koncev-zivljenje je le eno!

krena

ne razumem samo tega, zakaj si ne uredita življenja tako, da bo za vse prav. Obstaja ločitev in stvar je ocvrta.
Pa mi ne nalagat o odgovornosti do otrok in bla bla bla.
V tvojem primeru trpite vsaj štirje odrasli.

pa lep pozdrav

Ja Gita še na od mnogih vse to lahko razume samo nekdo ,ki
je to doživel.Ja res ni prav
poročeni med sabo
vendar Gita vedi kako ugotavljamo da smo naredili napako v življenju
mene je moj mož varal z mojo sodelavko
vedno je pa meni potikal moške pa sem mu bila zvesta do pred pol leta
me kontroliral doma po tel. na slu7žbeni poti ko so bili odgovorni sestanki
sama sem mu rekla nevem zakaj me obtožuješ
nič ne počnem narobe sam me boš v to pripeljal z svojimi dejanji pretepal ko se je vračal od moje prijateljice ko je noč preživel
in imam pravico do nekoga ,ki mu lahko naslonim rame in se zjočem
in me razume ker je sam nesrečen

pa res ni moj mož oče mojih otrok a sem ženska ki potrrbuje nežnost
a ni tako rože če ne zalivaš oveni.Verjetno bi ovenela
pa verjami Gita nihče nam nebo polepšal življenja če si ga sami ne bomo,pa nikogar nebomo spremenili sebe moramo.
in si življenje to kruto polepšati.
PA LP GITA

New Report

Close