Porocen, varam
not for ever
Pa ja, veš da. Če je žena zamorjena, izgubila voljo… moraš potem zraven trpet in met zafuran cel life al kaj. Stran gledat pa upat na boljšo voljo svoje žene??? Al pa začneš pit, mogoče se lažje sprijazniš.
Točno, gledat moraš nase in izključno nase in bit egoist maksimalni, kolikor se le da, se požvižgat nanjo in ali takoj pusti babo ali pa si najti ljubico, seveda gledat stran in nič upat na boljšo voljo svoje žene???, ne, ne bo se spremenila, lahko se tudi zapiješ, dobra ideja, uporabna po delih ali v celoti, kakor za koga.
Malo morgen.
Rada bi vse vas vprašala za mnenje, pomoč, ker več ne vidim izhoda. Že 4 leta se dobivam z vezanim moškim, jaz sem že 5 let ločena in samska. Vsak dan sva skupaj, to je velika ljubezen, močna čustva, strast, da o telesni privlačnosti ne govorim. Vsakič se najprej poseksava, potem pa šport. Oba sva športnika, v vseh pogledih se noro ujameva. Vse kar počneva imava zelo rada, vsak prosti trenutek, ki ga ima, je z mano.Morje, kino, smučanje…povsod greva skupaj. Žena ga je že dobila, ve samo moje ime. Spakirala mu je kufre naj gre, a on noče. Kao zaradi otroka. Objema me, pravi da me ljubi,joka, a z mano ni pripravljen še živeti. Pravi, da je problem otrok in žena, ki mu na koncu koncev ni nič naredila in ni nič kriva za to. Da mu daje slabo vest, da se preprosto ne upa tega koraka. Meni pa je počasi dovolj. Doma je poleg mene tudi z njo spolno aktiven, pravi da 1x na teden. Vikendi in prazniki so najhujši, takrat ne moreva biti skupaj, ker nima izgovora za ženo kam naj bi šel. Čez teden se izgovarja na službo, pa nekako gurava in sva veliko skupaj. Rada se imava, pa ne vem kam to pelje. On bi kar tako živel, jaz ga imam pa počasi dovolj. Pravi, da si ne predstavlja življenja brez mene. Ali samo naklada ali je res? Ne vem. Po eni strani bi ga najraje nekam poslala, a so čustva premočna. Če je še kakšna ženska tam okrog 36 let, naj odgovori in mi pusti telefon, Greva ven v žur, morda tam koga spoznava in pustiva preteklost zadaj, Iščem kakšno prijateljico, ki bi šla z mano na kavo, v hribe, na kolo, klepet…s podobnimi izkušnjami. Pišite mi.
TVOJA STORIJA JE KOT VSE TISTE KJER MOZ ALI ZENA VARAJO PA ZNOVA DOBIJO OGENJ V DUSI IN V TELESU IN NA ENKRAT JE VES OCARAN Z TO NOVO LJUBEZNIJO KER SI ZAMISLAJO DA SO SE ZNOVA RODILI DA JE VSE DRUGACE KOT DOMA—SEVEDA DA JE KER DOMA JE DRUZINA Z SVOJIMI SKRBMI Z ZENO IN OTROCI KI GA SE BOLJ TRUDIJO PO DELU ..
CE PA TO PRIMERJAMO Z BREZSKRBNOSTJO ALI FOLIJO TE LJUBEZNI KJER STA SAMO DVA
NA SVETU IN NIMATA NIC DRUGEGA V MISLI KOT TO LEPO PUNCU Z KATERO ZNOVA VSE
ODKRIVA .
.
SEVEDA V TEH STORIJAH PA JE TA LJUBICA SE NAJBOLJ V ZGUBI KER ZA NJO OSTAJAJO
SAMO DROBTINE NEKI MALI TRENUTKI KAR JI ON MORA SE DAROVATI ..
PRAVEGA LJUBEZENSKEGA ZIVLJENJA PA NIGDAR NEBO IMELA KER ONA JE SAMO SLADICA
ALI LEPA ZABAVA TEGA GOSPODA KI SE JE ZE DOLGO NAVELICAL SVOJE ZENE –KATERA
CETUDI SE JE ZE LJUBEZEN KATERO JE IMELA OD ZACETKA ZE MALO ZNUCANA PA VSEENO
Z DOLZNOSTJO SLUZI SVOJEMU MOZU IN DRUZINI ALI PA IMA TUDI ONA ZE NEKEGA
LJUBIMCA KI JO TUDI IZ TRPKEGA SPANCA IZBUDIL IN JE TUDI ONA MALO ZAZIVELA PO
SVOJE ..lJUBEZEN KI TRAJA 50 LET TO JE PA ZELO REDKA STVAR ..NAMESTO DA SE
POROCIMO PER I SECOLI E SECOLI BI BLO LEPSE DA SE VEZEMO SAMO ZA 25 LET
POTEM PA VSAK PONOVI KONTRAT CE SE ZELI CE JE SIGUREN DA JE SPOSOBEN DA
BO LAHKO DAL NAJBOLJSE KAR IMA V SRCU IN DUSI – NAMESTO DA DRZI TE HIPOKRITICNE
VEZE KATERE PA NIKOR NE ZADOVOLJIJO ..ZENA KI VE DA SE JE NJIHOVA LJUBEZEN V
OBVEZNOST SPREMENILA … MOZ KI NE VE PO KATERI NOGI PLESATI CIM MU ENA
DA MOZNOST IN CISTO BEDAST POSTANE ZA NJO …..PA KONCNO TA NOVINKA KI SE
TOLAZI Z TEMI DROBTINAMI IN NIGDAR PRAVEGA DRUZINSKEGA ZIVLJENJA Z NJIM NE BO
IMELA NJENA LETA PA KAR SAME BEZIJO IN NA STARA LETA BO OSTALA SAMA
NAJVECKRAT BREZ OTROK KER TE OBLJUBE DA BO ENKRAT KORAJZO DOBIL IN POSTAL
PRAVICEN Z VSEMI TO PA SE NEBO NIGDAR ZGODILO NJEN HOBY PA BO CAKANJE IN
CAKANJE PA SE ZMERAJ CAKANJE VSE DO KONCA ALI PA SE BO TO PREKINILO CE GA
ZENA PRESENETI IN V HISO ZVLECE ZA BRADO DRUGA MOZNOST PA JE DA BO SE ONO
NOVO SODELAVKO DOBIL KI GA BO ZACARALA PA OD ZACETKA TUDI NIC ZA NJO
ZAHTEVALA
Govoriš ti iz svojih izkušenj in še malo mimogrede ugibaš, kaj bi lahko bilo, če bi bilo in ker itak ne gre zate, vedeževalec pa nisi, se ti fučka za tak nepremišljen nasvet?
Preberi si kakšno resnično ugodbo o ločitvi, trljenju otrok, moških, ki so naredili natanko to, kar ti svetuješ in ki so izgubili s tem vse spoštovanje svojih otrok, moških, ki ji ti otroci tudi pogledajo ne več… Lahko ti navedem vsaj pet resničnih zgod, ki jih poznam in v katerih so otroci zamerili očetu, ki je pustil njihovo mater in se odločil za ljubico, moških, ki si potiho in obenem na glas želijo, da tega ne bi naredili, potem, ko so razbili družino, izvedli delitev skupnega premoženja, izgubili zaupanje otrok, ko se je v nekaj letih shladila tudi nova “ljubica” na ledišče in so spet na začetku, a brez vsega, kar so že imeli… Povej ti vsaj eno resnično zgodbo, kjer se je zgodilo tako, kot ti tule talaš nasvete in lapaš v prazno…
Drugače pa, če upošteva tvoj nasvet; ja, žal mu bo, otroci mu bodo zamerili, ostali z materjo in ga več niti pogledali in čez čas ne bo nič bolj srečen. Dvomim, da si kdo želi biti na takem mestu. No, morda si to želiš ti, zato je tvoj nasvet s tega vidika povsem razumljiv. Poskusi najprej svoj nasvet sam na sebi, potem pa lapaj dalje.
Klovn
midva imava isti problem oz podoben problem. jaz ne varam “še” imam pa ful močno željo. Tudi jaz ne vem kaj storiti!? Sem poročena, doma imamo vse lepo urejeno! sex z možem je vsaj 4x na teden, kar se mi zdi dovolj. skupaj sva že 10 let. Sedaj pa sem spoznala novega sodelavca in si ga noro želim! tudi on je poročen in če bi bil on za stvar, bi se mu takoj prepustila! Samo ne vem kako naj ga zapeljem, da bo pripravljen varati! jaz sem si v glavi že omislila afero z njim. kako si pa ti zapeljal svojo sodelavko?
Za mene si navaden egoistični, strahopeten in hinavski bedak.
Za razmerje se bolj trudiš kot žena ?
Se lahko prosim pogledaš v ogledalo, ko daješ takšne izjave,
da boš videl kako izgledajo bedaki ?!
Tukaj pisariš neumnosti, da ti ljubica nudi vse kar si vedno od ženske želel,
zakaj si se potem sploh poročil s sedanjo ženo ?!
Iz hinavščine ? Iz koristoljubja ?
Če ti sedanja žena ni nudila tistega kar si si od ženske želel,
bi ji to na lep način povedal, se pogovoril,
ne pa da si se koz potuhnjena podlasica poročil,
da bo sedaj lahko zaje**l ženo in zraven še otroke.
Kralj sveta ?
Še enkrat se poglej v ogledalo, pa boš videl,
da v resnici nimaš nobene krone, pač pa samo klovnovo kapo !