Porocen, varam
Sem porocen, imava dva krasna otroka (7 in 3), svojo zeno imam rad in navzven smo srecna druzina. Pa ne samo navzven, tudi sicer se imamo lepo. Financno smo kar solidno situirani in nimamo tezav. Imam odgovorno delo in kar visoko funkcijo v sluzbi, kar mi pokriva ne prestevilne odsotnosti, vecerne klice in nocne sms-e. Pred dvema letoma je v sluzbi naneslo tako, da sva se s sodelavko (pravzaprav z mojo podrejeno) zapletla v sex only razmerje, ki se traja. Obicajno dobro kontroliram custva, pred nekaj meseci pa sem se zalotil, da stalno mislim nanjo, skratka opazil sem vse znake zaljubljenosti. Glavni problem, kot ga vidim sam, izhaja (seveda) iz seksa in potrebe po tem, da si ljubljen. Pri zeni sem bil vedno tisti, ki je dajal pobudo in se danes je tako. Vedenja doma nisem spremenil, kadarkoli se da, jo objamem, bozam, si zelim seksa in ji nasploh dajem vedeti, da je ljubljena in zazelena. Zal mi tega zena ne vraca, vsaj ne v taki meri kot si zelim. Seksava ne tudi po vec tednov, da ne recem mesecev. Ne spomnim se, kdaj mi je nazadnje ona prva rekla, da me ima rada. Seks, kadar je, je soliden, vendar nic zelo posebnega. Iskreno lahko povem, da imam obcutek, da se za odnos bistveno bolj trudim kot zena, kar sem ji diskretno tudi veckrat dal vedeti, pa ni bilo nikoli nobenega efekta. Na drugi strani je z ljubico to popolnoma drugace. Zelo si me zeli, zaljubljena je vame, ujela sva se tako na custvenem kot intelektualnem nivoju. Pripravljena me je cakati do vecnosti (ok, to pravi zdaj), vendar je kaj dosti bolj niti ne poznam – tu mislim na druge vidike v skupnem zivljenju. Skratka, popolnoma obratna situacija kot pri zeni. Se posebej to velja pri seksu, kjer (upam, da ne bo zvenelo osabno) sem zanjo postal pravi bog in me obozuje. Videvava se nekje dvakrat mesecno (nisva locirana v istih mestih), seks je neprekosljiv, multipli orgazmi in vse, kar sodi zraven. Jasno, da se pocutim kot kralj sveta. Enostavno sva na podrocju spolnosti ustvarjena drug za drugega, ker ima vse, kar sem si vedno zelel pri zenski. No, in zdaj sem bedak zaljubljen vanjo. Stalno mislim nanjo, ne prenesem misli, da bi jo imel se kdo drug, zelim si biti ob njej, jo objemati itd. Vem, da bo to scasoma minilo, ceprav lahko kadarkoli prekineva stike – seveda ostane tista nujna komunikacija v sluzbi, ki pa ni pogostejsa od nekajkrat mesecno in tudi vidiva se le enkrat na mesec. Hkrati pa sebicno mislim na to, da take punce nikoli vec ne bom imel, ce jo zdaj spustim iz rok in to mi trga srce. Sem normalen, da imam rad obe? Ali naj pustim zeno, s katero imava kljub vsemu kvalitetno in urejeno zivljenje? Otroci? Naj se podam v neznano, zivet z ljubico in potencialnimi cudnimi pogledi v sluzbi?
Ko si se oženil, si svoji ženi nekaj obljubil. Si držal fige v žepu?
Drži sedaj obljubo. To je ljubezen. Vse ostalo so izgovori in tvoje nakladanje, da se greš lahko levjega kralja, ki skače na dve levinji.
Ljubica je le fatamorgana. Ko bo izginil privid, boš sam sredi puščave. Vprašanje je, če boš našel pot nazaj do žene in otrok. Naredi nekaj, da bo tvoja družina res tako idealna, kot si jo slikaš ti. Verjetno je tam še nekaj dela zate. Razpihaj ogenj doma. Če bi ti svoji ženi počel vse to, kar delaš ljubici, bi imel multiple orgazme doma.
Drži obljubo, ki si jo dal.
Bom ti probal dati odgovor. Sanjas in si domisljas da bo vse tako super ker te ena tako mocno vzemirja. Kralj sveta… Prej bedak…
Unicil bos druzino, otroci ti bodo seveda zamerili. Prestopil si prag spostovanja pri zeni in ti dejansko mislis da ona ne cuti drugacnosti… Neke prekrite odtujenosti…
Kralj sveta…. Ti pa si res neumen na kvadrat.
Upam da te zena spregleda in se bos pelal..
Pa zakaj si cepec delal otroke. Kdor vara se igra z ognjem in verjemi dobi svoje prej ko slej nazaj.
In potem se nekoc javi kralj sveta…
Mislis da je skrivanje enako trdi zvezi, prilagajanju.
Pa zenina skrb za otroke in ti si poleg vsega zelis da casti tebe kot neko bozanstvo. Mater imajo nekateri ego do plafona..
Tako iskreno si napisal o svojih občutkih in doživetjih svoje plati čustev ljubezenskega trikotnika,da človeka,ki to bere kar zaboli.Rabiš več,kot dobiš in ti je nudeno,tako je doma.Z ljubico je vse perfektno,le s to napako,da ostaja samo ljubica.
Nimam pametnega nasveta,z razloga,ker ti doma vedno nekaj manjka in ti vedno bo in boš nezadovoljen.V iskanju nečesa,kar si okusil na tujem terenu,če lahko tako rečem,te je zasvojilo in težko boš prekinil.Se bojiš,da ljubico izgubiš,žene ne moreš motivirati,da bi bila bolj nežna in strastna do tebe.Ti pa ravno to želiš in za tem hrepeniš.
Na tehtnico dajati vse,tudi otroke,je prezahtevni projekt.Jaz bi iskreno rekla,da dobro premisli,da bodi iskren do sebe in se odloči tako,da te bo življenje samo izpolnjevalo.
V vsakem primeru ne bo šlo vse gladko.V primeru,da se odločiš za skupno življenje z ljubico,otroci so še vedno tvoji in njim ne obračaj hrbta.Si danes oče in boš oče jutri.
V primeru,da ostaneš z ženo in si konstantno nezadovoljen s svojim spolnim življenjem,pa spet ni prav.Ni ti lahko.Morda te žena ne ljubi,si te ne želi,si ji odveč…….ti pa dramatiziraš?
Ljubica ali žena,daj sojenice povejte…………na koncu se boš sam odločal o svoji prihodnosti,ne glede na to,kaj ti mi govorimo.
Poskusi povedati ženi, da jo varaš in kaj čutiš do ljubice. Iskreno. Če bo to prenesla, potem mogoče razume, da ima človek lahko (oziroma, da smo pač v osnovi taki) več kot eno žensko. In bosta ostala skupaj. Ko ji boš povedal, boš itak vedel, kaj vse čutiš tudi do nje.
Če ne bo razumela, boš izvedel kako bi bilo, če bi bil brez otrok (ločeno skrbništvo) itd itd… (kar se sprašuješ)….
Če ji ne boš povedal, boš itak fural oboje …. nedoločen čas oz. do takrat, ko bo slučajno izvedela…
Torej? Sprejmi odločitev in bodi odgovoren za tisto kar se boš odločil…
Itak pa se moraš odločiti ti. Bodi iskren do sebe in vse bo kmalu jasno.
Srečno!
Glede na opis intimnosti doma bi rekel, da ima mogoče tudi tvoja žena kakšno sex razmerje, pa se tebi niti sanja ne. Če pa nima, si verjetno precej “slab” moški, ki ne zna svoje žene animirati. Kar niti ni čudno, če jo že dve leti varaš. Mogoče bi bil čas, da začneš pometati svoj prag, celovito. Najprej doma, seveda.
vse kar si napisal -razumem. Ko boš enkrat pustil ženo in svoja dva otroka ter zaživel z njo bo isto kakr je zdaj doma. Tako je povsod ,a razumeš?
Raje pojdite v posvetovalnico,da vas naučijo pravilnega razmišljanja o zakonu.
Tako ti bo žal,koliko imaš las na glavi,če boš zaradi seksa zapravil vse. Spomni se kako vama je bilo z ženo na začetku? seks,seks,seks a ne da? isto bi bilo z tvojo ljubico čez 2 leti.
Dragi Klovn!
Res si bedak, strahopetec in hinavec! Dve leti je predolga doba za dvojno življenje!!!!!!
Najprej bi ti rada povedala, da žena čuti tvojo čustveno odsotnost, čeprav meniš, da ti v odnos vlagaš več kot ona. Poleg tega, si verjetno kar precej službeno odsoten … se pravi je na njej vsa vzgoja in nega dveh malih otrok – kar pomeni, da je žena fizično in psihično izčrpana oz. obremenjena. Verjetno te ne gleda kot boga in kralja seksa, ampak te iskreno ljubi in spoštuje.
Ko si napisal je ljubica podrejena, kar vpliva na njeno videnje tebe. Prepovedan seks v avtu, hotelskih sobah … je strasten in zanimiv samo iz tega vidika … je čar, adrenalin, sad nečesa prepovedanega. Ti si ji zanimiv, ker si nedosegljiv, njen nadrejeni … to je to. Vprašanje je, če bo vajin seks še tako dober, ko ne bo več prepovedan – v primeru da se odločiš zanjo. Verjetno ne in tvoj razumski del tebe se tega zaveda, ne veš kakšen bo vajin odnos in tega se bojiš.
Premisli in se odloči. Ločitev ne bo enostavna ne za ženo, otroke … na dolgi rok boš pa ti najbolj trpel…ti boš moral živeti sam sabo in s svojo vestjo. Otroka sta dovolj stara,da si z ženo vzameta čas samo za vaju, ampak šele ko boš predelal svoj odnos z ljubico.
Hvala za hitre in impulzivne odgovore. Sem izluščil nekaj stvari. Res iskrena hvala pa Kiari, ki se očitno edina skuša vživeti v mojo situacijo, ne samo v ženino in to s stališča razočarane gospodinje. Kaj pa razočarani gospodinjec? Mi je pa v oči padlo nekaj, kar mi daje vedeti, da so odgovori dokaj pavšalni. Nikjer nisem napisal, kdo skrbi za otroke, pa je bilo avtomatsko določeno, da je to žena. Kar seveda ni res, ampak tega nisem hotel vpletati v zgodbo. Po drugi strani pa sem napisal, da nisem veliko odsoten, sem bil pa takoj ožigosan, da me nikoli ni doma.
A si sploh pomislil, da bi se moral pogovoriti z ženo? Ali misliš, da je tako naivna in tudi bedasta, da ne čuti, da se s tabo nekaj dogaja? Ali mogoče misliš da iz pogovora ne bi bilo nič? Vsak (tudi slab) pogovor je boljši od tega kar zdaj počneš. Ali te samo skrbi za lastno rit in ugodje, ki ga zdaj uživaš?
Si samo še en strahopetec pa lažnivec na svetu več. Pravi moški, ki zares ljubi svojo ženo bi imel tudi dovolj pameti in poguma, da se tudi v takšni situaciji (zaljubljenost v drugo) postavi tako kot je prav. In ti dobro veš kaj prav. Kaj potem tukaj sprašuješ neznance kaj je dobro zate in za tvojo družino?
Fuj, takšni “metroseksualci”, ni večjih egoistov med moškimi. Saj vam nobeden nič ne prepoveduje, samo POROČAJTE SE NE, saj v resnici niste sposobni skrbet za familije.
Kaj pa moja zgodba, malo drugače obrnjena?
Vedno sem dajala pobude, obožujem seks z njim, govorila sem mu, da ga ljubim, da ga imam rada, mu to tudi pokazala…tu in tam so bili vzponi in padci, ampak konkretno skregala se nisva še nikoli. Nisem grda, ne debela, ne lena, se rada smejim…jaz sem tudi verjela da imava super vezo… Pa sem ugotovila da me vara. Daj mi pa zdaj ti povej – zakaj? Kaj mu je doma falilo?
In še moje mnenje – žena čuti. Kljub temu, da si ti zdaj pomislil, ne zagotovo ne, saj se ni nič spremenilo, vedno je bilo tako. To ni res. S tem si sami moški delate utvare, zato da nadaljujete mirne vesti s svojim početjem. Ona definitivno čuti.
Tudi jaz sem. Pa nama ni nič manjkalo…
Ti, kralj sveta, hočeš reči, da ti ljubica v dveh parurnih seansah na mesec, to je v petih urah, da več, kot tvoja žena vsak dan posebej, cel mesec, to je v dobrih 700 urah? In na podlagi tistih par ur na mesec, posebej med multipli orgazmi, si sposoben pomisliti, da je nemara vredno razbiti družino zaradi tega? S čim ti to razmišljaš? Z jajčki?
Sem normalen, da imam rad obe?
Si čisto normalen, nisi peder, a si moški brez hrbtenice in načel, si velik egoist in imaš rad zgolj sam sebe in svoje potrebe. Rad nimaš ti nobene; žene ne zato, ker jo varaš in ljubice ne zato, ker rad imeti ni mogoče zajeti v par ur dobrega fuka in to zgolj in samo dvakrat na mesec. Rad imeti je nekaj povsem drugega. Ti imaš rad zgolj njen seks in svoj ego. Kapiral?
Ali naj pustim zeno, s katero imava kljub vsemu kvalitetno in urejeno zivljenje?
Odloči se sam, kaj pomeni zate več; družina ali frfra, ki tako dobro seksa, kot da je zadnjič in z njo začenjaš nekaj iz nič, brez garancije, da se bo obneslo. Odločitev je čisto lahka; svojo družino menjaš za deset serijskih orgazmov na mesec v stanju svoje trenutne neprištevnosti. Si za ali proti? Pri tem se zavedaj, da boš napačno odločitev močno obžaloval in da se je ne bo dalo več popraviti. Izpeljati boš moral ločitev, ki te bo drago stala v materialnem smislu in požrla vsaj pol živcev, naredil boš kup nesrečnih ljudi, svojo ženo in dva otroka in sebe, medtem se te bo tvoja tafrišna že rahlo nažrla, tebe in tvojih problemov, ti ne boš zaradi težav, ki se bodo zgrnile nate, več tako besno kraljesko razpoložen in ko se ti bo nato kmalu sled zaljubljenosti razkadila, ker ko jo boš gledal 30 dni na mesec ob sebi in ona tebe, se ti bo zgodba ponovila; a nobene panike, še vedno boš lahko začel spet iz nič, takrat že tretjič in takrat boš naredil nesrečno še to, tafrišno. Bi kaj takega počel naslednjih par desetletij? Nekaj ne štima s tabo. Mal pomisli s tapravo glavico, pa napiši nazaj, kaj ne štima.
Otroci?
Otrokom boš s svojim zgledom jasno dal vedeti, da je potrebno takoj, ko mimo privihra dobra mrha, ki rada da, varati več let skupaj in nato razbiti družino do podna. To jim boš zarisal v njihovo mlado dušo. Bi rad za seboj pustil tako sled? Ti boš enkrat odšel na oni svet, otroci so tvoja sled. Želiš, da postanejo taki, kot si ti?
Naj se podam v neznano, zivet z ljubico in potencialnimi cudnimi pogledi v sluzbi?
Sem ti že odgovoril. Si izredno čuden patron, ki prav veliko da na to, kaj pravijo drugi ljudje o njem. Če imaš toliko jajc, da jo varaš in da da boš razbil družino, boš pa ja prenesel še par tistih čudnih pogledov v službi, kali? Te skrbi, kaj si bodo mislili o tebi? Kaj pa naj si drugega mislijo o človeku, kot si se opisal tule? Zagledajo ga pač v pravi luči.
Še je čas, da spregledaš, se strezniš in postaneš pokončen človek, dober mož svoji ženi in oče svojim otrokom, ki jim bo lahko bil vzgled. Po sedmih letih zakona je potrebno malo postoriti na medsebojnih odnosih in doliti olja na ogenj ljubezni, krizo imaš, ki jo rešuješ na napačen način. S tem se ukvarjaj, ne pa s stranpotjo, ki te jemlje ženi in otrokom. V reševanje zadeve vklopi svojo ženo. O tem, kar diskutiraš tule, se pogovori z njo. Obrestovalo se ti bo kmalu in predvsem v jeseni življenja, ko itak ne boš več kralj sveta, a te bodo imeli zelo radi vsaj trije ljudje; tvoja žena in dva otroka. To izberi.
Ne vem, kaj se vam plete po glavi, da varate. Sem ločena, ravno iz tega razloga, ker je bivši varal, kar nekaj časa. Varanje je nesprejemljivo, vsaj zame, očitno pa imajo nekatere osebe drugačen pogled na: ” v dobrem in slabem”. Če v zakonu oz. v partnerski zvezi nisi srečen, se najde še kakšen drug način, kakor pa skok na drug cvet.
To je samo moje skromno mnenje.
Saj so ti več ali manj že vse drugi razcefrali in razčlenili …
Mene zanima samo eno. Torej žena je, če prav razumem tvoje pisanje, že pred poroko seksala cirka tako kot danes. In tebi je bilo to v redu, predvidevam, sicer se ne bi poročil z njo. Kdaj ti je tole nehalo ustrezati? Prej ali potem, ko si začel z ljubico? In koliko sta se že od vsega začetka z ženo pogovarjala o seksu ali sta pač molče opravila, kar sta se namenila opraviti? Si ji kdaj zaupal svoje želje, ti je ona svoje? Si ji kadarkoli nakazal, da bi rad več strasti, več pobude, kaj novega? Ali pa si ji nemara med vrsticami dal celo vedeti, da se za tvojo ženo in mamo tvojih otrok določene stvari ne spodobijo? Ne bi bil ne prvi ne edini.
Loči se zaradi sebe, če že, ne zaradi ljubice. Zaradi ženske, ki jo videvaš dvakrat na mesec za uro ali dve? V dveh letih si z njo preživel tam približno sto ur oziroma pet dni.
Vedno pogosteje imam občutek, da se ljudje poročijo zato, ker to naredi večina.
Dotaknila se bom ljubice tokrat,kajti pri ženi ti je vse jasno.Videvata se 2x mesečno in ti ji dejansko verjameš da si bog seksa za njo.Tale tvoja ljubezen je ena navadna lisička,ki ima verjetno več želez v ognju,prevod več bogov seksa jo zadovoljuje,sploh če je samska.Računaj na to da ti lahko naklada po dolgem in počez,lokacijsko sta oddaljena,ti si vezan in imaš obveznosti,idealno za lisičke.In patetika ala čakala te bom večno,saj ji ne verjameš ali pa?Ne bodi naiven no.Ženska ti le laska nič več in nič manj,kaj ti ni tukaj jasno?
Čakala te bom večno,zaradi seksa 2x na mesec,prosim lepo no,če to ni smešno nevem kaj potem je!
Uf, tole je zašlo čisto v druge vode kot sem si predstavljal. Še dobro, da vem, da je govora o meni (čeprav sem vseeno moral dvakrat pogledati, ali sem res jaz načel to temo), sicer je velika večina navedenega takšna kot bi bral o nekom, ki ga ne poznam. Vem pa, da je težko sklepati o življenju nekoga iz zgolj nekaj deset vrstic teksta. Je pa zanimivo, da gre večina razmišljanj in razlag mojega položaja v napačno smer, ker si vnaprej ustvarimo o človeku, ki vara, negativno ozadje. Nihče pa me ni vprašal, kakšni so vzroki, da je prišlo do tega. Še to: odnos žene do mene se je spremenil s prihodom otrok. Prej je bilo zelo dobro.
Ja, zate gre.
In za tvoj neverjetni ego, ki veje iz tvojih zapisov.
Po rojstvu otrok za ženo pač nisi bil več bog in kralj. Buhuhu.
Lej, sej stvari so hudo preproste. Če te v zakonu kaj moti, potem to rešuješ. Če se ne da
rešiti, greš. Lepo poveš ženi, “ti veš, ne gre več” in se ločiš.
In POTEM iščeš drugo žensko.
To kar pa ti delaš, dela tisoče pe*detov vsak dan…pobira najboljše zase iz dveh svetov in mu
dol visi, da laže, da misli samo nase, da je navaden nezrel egoist.
Tukaj izgovora za to, kar počneš, pač ne boš našel. Pravzaprav po mojem nikjer.