Najdi forum

Potrebujem nasvet. Porocecn tridest let, zdaj pa sem obupal. Zeni ni do spolnosti, nikoli ji ni bilo. To so njene besede, jaz bi lahko bila nuna, zdaj pri štiridesetih pa bi te že lahko minila volja do spolnosti- zdaj jih imam malo čez pedeset. Pa se pove , da je ona cisto vredu, le da seksa nena. Ja zdrzal zaradi otrok , okolice…..ah ta slovenska folklora…

eh dej no dej, samo moška menopavza te meče.
Če si zdržal 30 let brez seksa v času, ko si bil spolno na višku, potem boš pa še par let sedaj, ko se ti bolj redko dvigne.
Pogruntal si, da čas teče in da nimaš več veliko, sedaj bi pa rad dovoljenje za seks okoli.
Takih ff je poln cel internet.
V Indiji se pričakuje od 50+ da so vzdržni od seksa in se posvečajo bolj duhovnim platem življenja.

Za nasvet se mi zdi, da si malo pozen, za kakih 20-25 let. Očitno se ženi ne da ukvarjat s tem, zakaj ji ni do seksa. Lahko ima kakšne zavore zadaj, lahko da ji ti ne “dišiš” v karšnemkoli smislu, mogoče ni najbolj uživala, ni nujno, da je krivda tvoja. Samo tvoja zagotovo ni, saj tudi, če bi karkoli počel narobe, je njena naloga, da to skomunicira s teboj. Ampak sedaj to početi, po 30 letih, dvomim da jo lahko kam premakšneš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close