Najdi forum

Pred časom sem se noro zatrapala v poročenega tipa. Ker poklicno sodelujeva sva bila večkrat sama skupaj. Tudi on je poročen , tako kot jaz, njegovo ženo celo poznam in je sicer ena fejst ženska!
Moja zatrapanost je bila tolikšna, da se ji ni bilo mogoče upreti, čeprav me je on sam vseskozi prepričeval , naj ostane tako kot je, da nima namena razdirati družine ipd…., da sem mu sicer zelo pri srcu , vendar pa….
Vsak dan sem mu pisarila ( E-pošta) in on mi je prijazno odgovarjal.
Potem pa je to najino dopisovanje odkrila njegova žena!
Povedal mi je in se precej distanciral od mene! Skupaj sva le še kadar je to nujno. Po telefonu me nič več ne kliče.
Moj mož o tem nima pojma, a se mi zdi , da sluti, da se nekaj dogaja, saj sem se čisto spremenila.Ne mislim na nič drugega kot na njega. Trpim kot hudič, a ne vem kaj naj naredim.
Kaj svetujete?

Draga Cvetlica,

popolnoma nič, sprejeti moramo vse svoje odločitve in dejanja, tako moraš tudi ti, samo poiskusi še s trezno glavo in razumi, da moraš to zaljubljenost pustititi za sabo. Rekel je da ne misli razdirati svoje družine, da bo ostalo samo pri prijateljstvu in naj tam tam tudi ostane. Zakaj rineš v nekaj, za kar veš kako je. Če boš nadaljevala, boš uničili še svojo družino, potem pa boš res imela časa na pretek za iskanje novega.

Pride in gre, to so pač čustva, ki včasih privrejo na plan in še dobro,d a se je obrnilo tako kot se je, drugače bi mnogo ljudi veliko bolj trpelo.

Poglej malo tudi z očmi in razumom, pa pojdi naprej. Probvlem je samo, če sedanjega moža več ne ljubiš in si z njim samo še zaradi navade. Tako, da bi bilo veliko bolje, če bi se kaj pogovorili o tej plati tvojega problema, zakaj je do te zaljubljenosti sploh prišlo.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Veš na dveh stolih nikoli ni dobro sedeti !

Še manj pa varati, pa seks niti ni tisti, bolj boleče je – vsaj zame, da te partner sploh prevara, da misli na drugega,

kako se lahko zvečer stisneš k svojemu, misliš pa na drugega !

Sama sem pristaš čistih odnosov, pogovora, mislim, da to skrivanje ni dobro,
za nikogar.

Vprašanje je zakaj je do takšne situacije prišlo ?

Pogovori se z možem in poskušaj rešiti odnos, drugače pa spokaj in šele nato išči nove veze.

lp

Mogoče je res lahko svetovat; pozabi na vse skupaj, ker vidiš, da to ni DOBRO! Ampak tebe neustavljivo vleče k njemu, ne moreš se upreti, je tako? Mislim, da ves čas ždeti v občutkih krivde ni produktivno, prav tako ni produktivno ves čas bežati v svet sanj in misliti samo nanj, pa v resnici od vsega skupaj ne imeti nič. Pred čem bežiš? Verjetno pred sabo. Skušej se soočit s svojim problemom… namreč, da bežiš v nek drug odnos, da ne obvladuješ svojih čustev tako kot bi si ti želela in kot bi bilo prav in dobro zate. Tebe premetava. Drugače boš dejansko rinila v ta odnos, dokler se ne bo nekej zlomilo, dokler ne boš “do amena” trpela. Takrat boš spoznala kaj je v tebi tisto kar te “sili” v tako čustvovanje. To ti govorim iz lastnih izkušenj. Menda vse počiva v otroštvu. Če imaš “jajca” si poišči terapevta. Ko boš spoznala sebe, boš uživala življenje tako neizmerno kvalitetno kot si sedaj NITI NE PREDSTAVLJAŠ!! Misliš, da je edini užitek v življenju, da na svetu biva on. Res res te razumem, šla sem skozi večletno tako zvezo in noben nasvet na svetu mi ni pomagal!! Samo od strokovnjaka. Tega pa sem dobila takrat, ko sem bila sama že tako globoko, da sem morala zanj PROSITI. Skušej se umirit in prosit (ali molit, če zmoreš), da se sprejmeš tako kakršna si, torej tudi s temi hudimi, močnimi in tako krasnimi čustvi…potem pa ….skušaj premisliti….Ne, ne govorim ti, da moraš na vsak način ohranit zakon, pa da se to ne spodobi… res važno je samo to, da ti življenje daje nalogo, da SPOZNAŠ SEBE. Srečno!

Ali ti ni nič izpod časti, da se mečeš za nekom, ki te odganja in ti s tem daje vedeti, da je on pametnejši kot ti?

Ti si utrgana.
Čisto enostavno preprosto.
Pusti ga pri miru in raje usmeri svoj potencial, v svojega moža, ne da iščeš kako bi se dolčkala s sodelavcem, ki te kakor sem razbral, ne “šmirgla”.
Kako že pravijo……..lepa dekleta ljubijo barabe………
Pri tebi bi lahko rekli……….barabonka ljubi nekaj kar ne sme.
In tvoj možiček je tako grozen, poseda pred televizorjem in pričakuje veliko nežnosti in ljubezni, samo čita časopis in te ne zadovolji, zato iščeš drugod.
Ti pša tako “pridna” punčka.A ti nekaj povem, če bi bil jaz tvoj sodelavec, bi se potrudil in bi našel tvojega moža, povabil bi ga na pivo, pa da malo poklepetava o tvoji nedolžni zvestobi.
Naslednje leto pride pa drugi in tretji n tako naprej…….
Kdo ti upa povedati, da si navadna packa.
Jaz Hribovc.

HOUG govoril sem

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Prav vesela sem, da si pisala tole pismo. Jaz bi rekla, da se ti ne dogaja nič posebnega.
A mogoče tudi slučajno misliš, da si edina s katero se je dopisoval ali da je le tebe prijazno ogovarjal, da ne rečem te malo objemal in mimogrede stisnil k sebi? Skoraj verjamem, da nekateri moški preprosto takšni so. To potrebujejo in tudi verjamem, da njihove žene to čisto dobro vedo. (Saj nista sexala, kajne?)
In prav gotovo nisi čisto sama vsega naredila, da si se vanj zaljubila, kajne? Mislim, da je tudi on dal (kot verjetno to počne po njemu znanem receptu) vse od sebe, da je pritegnil tvojo pozornost. Ne pozabi pa, da je ves čas vedel, da si poročena tudi ti. Torej si se ti brezglavo zaljubila, on pa je ohranil potrebno distanco in te že med celotnim dogajanjem usmerjal na realna tla, ki pa jih zate ni bilo več. Sigurna sem, da to manipuliranje s tabo (oziroma, ko boš ti odšla, z drugo, jasno, spet poročeno žensko) prinaša tisto zadovoljstvo, ki ga tak moški drugače v svojem odnosu do žensk (in do žene) ne more občutiti. Kot, da ne zna ljubiti….In se veseli tega, da zna ljubezen prebuditi v drugih…Ti pa, kot poročena ženska si bila verjetno precej tiho glede čustev (mogoče si si dala duška po mailih, osebno pa dvomim, sploh pa verjetno ni bilo veliko časa za razgovore, imam prav?), nisi zahtevala od njega ničesar (le kako bi, ko pa nosi prstan, ja? ti pa tudi!)

Jasno pa je, da mora takšen moški zadevo enkrat končati, saj bi se lahko zgodilo, da bi se resnično čustveno zapletel tudi on (kar na srečo ni možno, saj si je izbral poročeno žensko, torej nekako nedosegljivo). Torej razmerje, ki ga je sam vzgojil prekine, tako, grobo, češ žena naju je dobila, da se dopisujeva. Kako znano mi to zveni!

Veš, kaj, ni nasveta zate takšnega pravega. Edino, kar ti ostane je čas. In poglej moža, če si ga enkrat ljubila, poskušaj najti spet tisto v njem. Na tvojega nesojenega ljubimca pa boš sčasoma mislila vse manj, verjemi. A pri tem si moraš pomagati s spoznanjem, da si se zaljubila le TI, ON pa NE. In da ni tako svetel in lep, kot se zdi. Premisli! V mislih mu očitaj vse, kar ti pride na misel, kot, da je bil enkrat tvoj zdaj pa ni več. Mogoče ti bo pomagalo.
lp

Dragi hribovc

Za ljubezen se ne odločiš zavestno, ta pride ali gre, ne , da bi to planiral!
Ne, nimam moža, ki bi pridno čakal doma in posedal pred tv-jem. Je ravno tako posloven, aktiven moški, veliko zdoma, poleg tega se ukvarja z ekstremnimi športi.Otroke si podajava sem ter tja, stare mame, tete on in jaz……Ima me rad in jaz njega- po svoje!
Ampak tole s sodelavcem me je pa orenk vrglo in izgleda , da ga še lep čas ne bom prebolela, čeprav vem, da je bolje , da ne drezam več v osje gnezdo!

Kaj naj narediš?? Če te nekdo zavrne, ga pozabiš valjda. SPRAVI SE VENDAR KPAMETI!!! Ali nimaš čisto nič ponosa?

“Otroke si podajava sem ter tja, stare mame, tete on in jaz……”

Tole me je pa močno zbodlo! Že tako nimaš časa za svoje otroke, da si reveže podajate kar po celi žlahti, ti pa bi čas, ki bi moral z vso pravico pripadati tvojim otrokom namenila temu, da bi hodila z ljubimcem naokoli.

Te mora pa res močno srbeti med nogami, da zanemarjaš lastne otroke!!!!!

Poročena!
Mislim, da si popolnoma zadela situacijo.Le, da sem jaz še vedno zaljubljena. Vem, da nimam šans, poznam njegovo soprogo, res je fejst ženska, tolerantna, pametna in dobra žena in mati. Tako se seveda zavedam, da je ne bi nikoli zapustil, pa vendar sanjam……….
Vem, minilo bo. Imam pač to smolo, da sva povezana poslovno .Če ga ne bi nikoli več videla bi verjetno hitreje minilo.
Še huje pa je to, da se on sedaj obnaša, kot, da nikoli ni nič bilo( no sexa res ni bilo) , bili pa so vseh vrst komplimenti…..je zelo prijazen in kavalirski, več od tega pa ne.
Situacija pri meni doma pa je kakršna pač je. Moj mož se trudi, a je po srcu prevelik egoist, da bi ga lahko spet zares ljubila.Šport in njegovih sto in ena aktivnost mu pač pomenijo več kot jaz in otroci.

Cvetlica,
kaj pa bi sploh rada?? Bi bila pripravljena pustiti moza in otroka zaradi tega porocenega moskega? Ce je odgovor ne, mislim, da nima smisla, da drezas vanj ker potem ocitno ni on tvoj izvoljenec. Drugace pa je, ce si pripravljana z njim preziveti ostanek zivljenja. A ker on ocitno raje zivi z zeno, ki mu dopusca taksne igrice (jaz mu jih ne bi, ker se imam dovolj rada), ve, da mu jih bo tudi v bodoce oprostila. IN taksno zensko on rabi, ki mu pusca svobodo. Pomisli, ce bi vidva prisla skupaj, bi se verjetno cez cas navelical tudi tebe, ali bi bila pripravljena prenasat njegovo vedenje?? Zenske, ki to dopuscajo, se mi zdijo premalo samozavestne in samospostovane, da bi preprecile, da so v zivljenju druga violina svojega moza. Upam, da ne bom kdaj taksna. Ce enkrat oprostis, naslednjic nima vec taksnega obcutka krivde, ce ga je sploh kdaj imel?? A ocitno tudi zene nima rad.
Zaljubljenost bo minila, a verjetno sele cez cas. V srcu bo pa ostala praznina in vprasanje, zakaj??

Lep vecer, S.

*****Šport in njegovih sto in ena aktivnost mu pač pomenijo več kot jaz in otroci.*******

Tebi pa drugi moski pomeni vec kot pa tvoj moz. In tudi otroci ti ne pomenijo kaj dosti, saj jim bos v koncni fazi vzela oceta.

Rabi pamet, če jo imaš. Največja svinjarija je razdiranje družine. Kdo je več kriv ni moja presoja, čeprav po tvoji lastni izjavi ti rineš vanj. Ali naj ti kod sodelavki reče v obraz da si …… saj veš kaj. Potem, bi se mu ti uboga nepotešena devica še krepko maščevala. Očitno je samo nekaj. Zate si pomembna samo ti in tvoji občutki, do drugih si popolnoma ravnodušna. Če že neznaš biti poštena , ker to ni sodobno, potem si vsaj najdi kakega potrebnega samskega cepca, še prej pa svojim doma povej da greš, ker si pač kar si.
Pa srečno nesrečno zaljubljena, v nesramneža, ki ti poskuša dopovedati, da ve kaj je zakon.
Kaj sploh take ženske delate na svetu. Ste osnovni vzrok za nesrečo otrok.

Draga jula…………..

Ima me rad in jaz njega- po svoje! ????????????????????????

S tem si vse povedala.Po svoje ga imaš rada.
Kako po svoje???Jaz ljubezen razumevam, kot, pripadnost, iskrenost, zvestobo in razumevanje,Kako pa že ti.??????????
Oprosti, vsak ima svoje mnenje in vsake oči imajo svojega malarja.Pa še iz različnih kotov gledamo na situacijo v življenju.

Podajanje otrok…………..ja lahko je enmu pisat, a ne ,ki ne pozna situacije pri vas doma.
Res je in se iskreno opravičujem za tale odgovor.

Loči se! Nehaj jamrati in ja vseso krivi možje! Madona je luštno razmišljati o drugih ko si poročen, ko imaš doma nekoga da te čaka kajne?
Loči se , začni od začetka bomo potem videli tvoj interes!
Na bruhanje mi greš,

srečno poročena

Cvetlica,

vem, da si. Zaljubljena namreč, oh, ja še vedno. Vsak njegov znak vzameš, kot da še ni pozabil nate…In tvoje sanje se nadaljujejo. Še če ga ne bi videla bi bilo verjetno tako.

Praviš, da se tvoj mož trudi, pa se res? Mogoče bi mu morala ti malo pokazat, kaj bi zares rada od njega. ČE GA IMAŠ ŠE RADA. Si lahko nežna z njim? Bi ga lahko vznemirila na drug način? Se zaveda, kaj ima v tebi doma?
Daj, pokaži mu.

Hribovc, ti pa nisi poročen in tudi otrok nimaš. Si pa prijeten, ker odreagiraš tako pravičniško. Mlad si še, bi rekla…

Cvetlica, držim s tabo.

lp

Hribovc, ti pa nisi poročen in tudi otrok nimaš. Si pa prijeten, ker odreagiraš tako pravičniško. Mlad si še, bi rekla…

Hvala poročena 🙂 🙂 🙂
Kaj piješ…………….???
Takole lepo me pa še ni nihče ocenil.
Je, Hribovc je poročen, srečno, ima pravo partnerico, ljubečo, zvesto in ljubljeno.Daje in dobi, verjemi, čustva, ljubezen in srečo.
Hribovc ima dva otroka, ni več tako mlad, le mladega se počuti in mogoče ima velikooooooo izkušenj v življenju.
Vseeno hvala na komplimentu, me je resnično dvignil v oblake.

Dragi hribovc!

Slučajno sem sam v podobni situaciji: poročen, ljubezni med ženo in menoj že dolgo ni več, zgodilo se je, kar se je pač nekoč moralo zgoditi: našel sem drugo. Ti bi me seveda takoj pribil na križ. Po tvojem je očitno bolje živeti v zakonu brez medsebojne ljubezni, kot pa potegniti črto in začeti znova.

Tako, kot je rekla predhodnica: če bi bilo doma vse v redu se to sploh nikoli nebi zgodilo. Za težave v zakonu ni nikoli kriv en sam!

Mislim, da so tvoja stališča le preveč radikalna za 21. stoletje. Bolje bi bilo da bi se brigal zase kot za to, kaj bi bilo če bi bil njen sodelavec.
Pa lep pozdrav!

Tudi jaz sem (bila) zaljubljena v poročenega moškega, sama sem bila samska. Trajalo je 4 leta, srečanja na skrivaj, vedela sva samo midva. Zelo je bilo lepo, prelepo, da bi trajalo… Jaz sem rekla NE, ko nisem več mogla trpeti, da je on vikend preživljal z ženo, čeprav je meni trdil, da ves čas misli name in kako me ima rad, da žena mu gre pa na živce in da ostaja z njo samo zaradi otrok. Še vedno sanjarim o njem, še vedno mi srce bije hitreje, ko ga vidim, a ga niti ne pozdravim, ker ne morem. Bojim se, da se bom ponovno zaljubila tako močno, da bom nesrečna… kaj mi svetujete, kaj naj naredim? minilo je pol leta od zadnjega poljuba z njim, zdi se mi kot da je bilo včeraj..imam ga rada..a vem, da ne bo nikoli samo moj… ker je poročen?..pomagajte mi, če veste, kako…

New Report

Close