poročen, ločen
Nisem prebral vseh vpisov, nekaj sem jih preletel (jih je preveč). Moje mnenje je, da bi tvoj ljubimec sicer moral do svojega sina nekoliko drugače pristopiti, saj izsiljevanje in otročje nasprotovanje očetovi “ta novi” res nikamor ne pelje. Morda odkrit pogovor z otrokom lahko vsaj zmanjša njegovo negativno nastrojenost do tebe.
Vsekakor pa se moraš zavedati, da bo njegov otrok VEDNO svetlobna leta pred teboj. Sam imam hčerko in povem ti, da se nikoli ne bo rodila ženska, ki bi mi lahko pomenila več kot moja mala princeska. Će ti je všeč ali ne – otoci so pomembnejši od kogar in česarkoli
LP in srečno
Zaploskal morda ne, pobožal, objel pa definitivno. A ti ni jasno, da otrok kliče na pomoč? Da ne zna preboleti? Da se v njem kopiči bolečina? In da svojo jezo najlažje obrne nate (no v tvojem primeru celo upravičeno, saj dejansko si so-kriva, da je njegova družina razpadla).
Da ne bo brez problemov bi lahko vedela že, ko si se zapeltla s poročenim moškim. Sedaj pač nosi svoj križ.
Zelo prijazno od tebe, da mi privoscis bedo, ampak … Ljudje se v taksni situaciji ne znajdemo, ampak se vanjo zavestno postavimo. Gospodicna se je zavestno zapletla s porocenim moskim, ni se v tej vlogi kar znasla.
Veliko otrok goji spostovanje do novega partnerja svojega oceta ali matera, veliko jih pa tudi ne. Rekla bi, da je to v veliki meri odvisno od tega, ali novega partnerja krivijo za razpad zakona svojih starsev. Gospodicna je, hote ali nehote, temu otroku povzrocila veliko trpljenja. Mene osebno ne bi prizadelo, ce bi me sovrazil odrasel clovek, ce pa bi me sovrazil otrok, bi se pa posteno zamislila nad seboj.
Ne, jaz nikomur ne bom ljubica in mene noben otrok ne bo sovrazil.
Sploh pa … Ves, mi prevzetni ljudje, smo tako polni samih sebe, da zelimo biti na prvem mestu. In se ne spuscamo v situacije, kjer to ne bi bili. Vsakemu normalnemu in razumnemu cloveku pa je jasno, da bo na prvem mestu v taksnem primeru otrok in ne zenska.
Ce je gospodicna hotela biti prva, bi si omislila samskega moskega brez obveznosti. In tisti, ki bi jih moski imel rajsi od nje, bi bili otroci, ki bi mu jih ona rodila. Na svoje otroke pa zenske nismo ljubosumne.
Kot je napisal nekdo pred menoj. Sedaj bo pac nosila svoj kriz. Uresnicile so se ji sanje mnogih ljubic, moski je zapustil zeno, zdaj zivi z njo …