Najdi forum

Poredna posta

Cao!

Men je pa ze od nekdaj ful zanimivo razpravljat o seksu s popolnimi neznankami. Zaupat svoje intimne skrivnosti neznanki in poslusat njene…
Ko sem bil mlajsi sm imel par res simpaticnih izkusenj z neznankami, k so mi polepsale marsikateri vecer. Kljub temu, da sem non-stop obkrozen z ljudmi je brat misli neznanke res zakon. Zdej sm po dveh letih spet samski (pozdravljena svoboda:) in sm ugotovu, da sm pogresal tovrstne poredne pogovore.

Moje vprasanje je cist preprosto! Glede na to, da se v sluzbi na vsake tok mau dolgocasim, me zanima ce je kje kaksna zanimiva, odprta punca od 20 dalje k ji je zanimivo brat o trapasto simpaticnih stvareh k se ponavad pr seksu zgodijo 🙂 Sploh ce ma kaksne zanimive fetise al pa fantazije pa jih je tezko v resnicnem zivljenuju povedat nekomu v obraz.

Ce je torej kera za zanimivo, vroce poletno branje naj se mi javi. Sigurn sm, da bo prav prijetno!

D

Živjo!
Super, da še obstaja nekdo, ki ima isto mišlenje. Previš, da rad poslušaš tuje fantazije. Kot jaz! Kaj pa bi rad izvedel o mojih željah?
Vprašaj karkoli, saj sem ful odprta glede seksa in čisto nezakomplicirana oseba, ki obožuje vse kar vsaj malce spominja na seks. Povej kako si najbolj nenavadno seksal oziroma kaj najbolj nerodnega se ti je pri seksu zgodilo?
Meni se je enkrat zgodilo, da je tip med seksom ko mi je glih prišlo ful jamral in mislila sem, da mu pač prihaja. Ampak ko je že tak par minut jamral se mi je mal čudno zdelo, da mu tako dolgo prihaja in sem mu pač rekla, če je že. Pa sem ugotovila da ga je krč v nogo prijel in da jamra od bolečin in ne užitka!
Vprašaj kaj te zanima in povedala ti bom!
lp porednica

Krasno!

Ce kej napises na mail al pa ce mi ga das bova definitivno razgljabljala!
Tut mene je ze krc prijel! neprijetna zadeva. Dej mi mail posl!

D

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close