Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost poraščenost penisa

poraščenost penisa

Najprej moram poudart, da to ni hec. Zanima me, če imate moški kaj dlak po penisu? Mene to malenkost skrbi, ker ne vem, če sem v tem izjema ali ne. Ob robu penisa (levo in desno) jih imam nekaj približno do polovice, pa tudi na zgornji in spodnji strani jih je nekaj, le da jih je precej manj.

Mnenja?

lep večer

Valda, vsak jih ima en več en manj.. sicer pa si ga še vedno lahko malček pobriješ pa je..

ma kaj ga boš bril
zdej ko bo zima, mu bo prov pasalo da ma čimveč dlak. :)))

ja jih je enih 10 ob strani, pa kaj?

Ma kakšne kocine!Jaz kaj takega še nisem videla!!! FUJ!!!
Hitro na brijanje! A ženske se pa lahko nenehno depiliramo,da smo za vas moške videti bolj sexy!!!?

stvar okusa. Verjetno so tud take ko majo rade medvedke v svoji mokroti. Jaz ga imam tud skor do polovice poraščenga in me nič ne mot.

saj punce verjetno ne moti če jo mal žgečka tam spodaj 😉

ne se brit!!!!

Lase lahko? Poleti sem si frizuro kr z želetko obril

Zakaj pa ne? Ker ti je grdo ali zaradi česa drugega?

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIwwwwwwwwwwwwwwwwwww dvakav penis blek :))) če si ga boste obrili bo pa špikalo hehe

Pia prid k men mi boš s pinceto pukala dlake, jaz pa teb 🙂

Penis je redko poraščen, morda te motijo tiste dlake ob penisu, ki so malce daljše in pač misliš, da je tudi penis poraščen. Ah, brez zveze sanjaš o problemih tam, kjer jih ni. Bolj resno je, ali se ti dvigne ali ne, drugo pa je vse bolj otročarija.

Kolikor sama vem, imajo moški, ki so povsod bolj poraščeni, tudi bolj poraščene intimne predele. Če pa ima fant pač tistih par dlakic ob svojem prijatlejčku me pa to res ne moti. Lahko se brije, lahko pa ne. Tisto je itak čisto spodaj, tako, da ni panike. Po moje ti bo večina kosmatih pravih moških rekla, da jih ima;) Eni se brijejo, ker jim je tako bolj všeč in tudi zaradi higiene, drugi pač vse pustijo. Odločitev je tvoja (in malenkost od tvoje punce;) ).

haloo zakaj bi se samo ženske brile-naj se še moški( sploh pa tam dol).Ga je bolš lizat:)))

Hmmmm…fuj 🙂

Imam zelo porascen penis in dlake so dolge okoli 3-4 cm je to normalno ?

Jaz osebno si ga brijem ker se mi zdi da ga ženska rajši prime v roko in je lepšega izgleda… Je pa drugače pri 17 letih in 37 …..pri 17 par dlačic pri 37 je pa malo več….

Jaz jih tudi imam nekaj. To ni nič narobe. Dlake lahko zrastejo povsod razen na glavici penisa in podplatih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close