Najdi forum

poraščenost

me zanima kaj vas punce bol prvlači če s kosmat al ne

men je bol všeč če tip ni kosmat…. dobr bi blo da bi se moj mali tam spodi mal uredil.. a ma kdo kako idejo, kok mu nej to na obziren način povem? :))

cao

Meni so bolj všeč gladki.

No, enkrat ko se v nekoga zaljubiš, potem ni pomembna poraščenost. Moja generacija je verjetno fanta najprej pogledala v oči, šele potem pod majico:)))).

nasvet za maco: predlagej da se pobrijeta skupaj ali pa da on tebe(be careful) potem pa ti njega
če to ne užge potem poskusi to da se najprej pobriješ ti in dat te full zanima kako je če se še on.( če se bo zelo na kratko ti bo od začetka zglčedalo smešno…)

Lepo ga poglej, na dušo mu zapihaj in mu povej, da ti je bolj všeč, če je tam spodaj bolj pregledno :))) Lahko mu tudi predlagaš, da mu pomagaš. 🙂

Princ

jaz moram rect da sem vedno bla za neporascene.moj bivsi je bil cist gladek in si nikol nisem znala predstavljat kako bi jaz lahko bla s kosmatim.no zdaj ga pa imam in so mi tisti gladki postali prav smesni.sicer moj ni porascen po prsih.in si ne predstavljam kako bi blo ce bi bil.ampak verjetno ko nekoga ljubis to pac sprejmes kot del njega.

Vedno sem govorila, da bo moj neporaščen. Zarečenega kruha se največ poje!
Sedaj je moj poraščen malo po prsih in okoli popka. Moram napisati, da me blazno podžge in vzburja, ko ga božam in me med prsti žgečka. Ne bi ga zamenjala.

Zanimivo, ne? Vsem so najprej najbolj vsec neporascenim, potem dobijo fanta, ki jim je vsec, ta pa je porascen in se mnenje spremeni. Da ne bo pomote, jaz sem cisto na istem. Prej so se mi zdeli neporasceni bolj privlacni, zdaj imam pa fanta, ki je precej porascen po prsih in mi je prav vsec. Moram priznat, da se mi zdaj tisti, ki imajo samo nekaj dlak na prsih sploh ne zdijo tako “mozati”. Samo moje osebno mnenje glede izgleda, da ne bo kdo narobe razumel (kar se na tem forumu zelo hitro zgodi), verjamem, da tudi s vsemi maloporascenimi ni nic narobe.

lp

men kosmati niso vsec, mi je pa prov lepo vidt ce je porascen po trebuscku ( da ma crtico), pa vzburja tut….
P.S.
tu noge niso problem

Venera..to si pa lepo povedala. Tisti, ki so kosmati, so tudi možati! :)) Sej ne da bi moje dlakce zagovarjal:)))…..no mogoč mal:) A pol pravte punce, da se morm pobrit po celmu telesu??? Ja kak pa bom no…pa pol ko ti začne mal rastit….grdo! :{

Mene zelo privlači če je tip zmerno poraščen.To se mi zdi zelo sexi!!!!denver je pisal/pisala:
>
> me zanima kaj vas punce bol prvlači če s kosmat al ne

ja al pa ce si zenske tut brijejo noge pa tut zrastejo ce 2- 3 dni dlake pa vse pika pa mas skos del s tem, pol se pa mucimo z depilatorji,…

No de ti povem je men ful všeč, če je tip poraščen. Sploh se mi zdi da ma tip čisto gladke noge. JAK! No ne zdi pa se mi primerno da je poraščen po ramneih. Najbol pa je če ma eno tako črtico po trebuhu. TO ME FUL VZBURJA!

denver je pisal/pisala:
>
> me zanima kaj vas punce bol prvlači če s kosmat al ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close