popstarssssss
mene pa zanima, zakaj se pol vi trije sploh ukvarjate s tole temo, ce vm je tko bedna! rajs se poberte ce ne mislte kej bolsga povedat!
ne vem tocno kdaj ga ponaulajo… drgac je pa usako sredo ob 20h na kanalu A
Danaja je ful krava. Je na isto šolo hodla ko jaz… Bolj važne pičke v Mariboru skoraj ni!
Meni je pa kar malce žal, da ni Zorana zraven, saj mi je tip ful “cute”. Sem pa vesela za Tinkaro, saj jo osebno poznam… čeprav se zavedam, da ima malce prešibek glas, sem 100% za to, da je v skupini, saj je rojena za te stvari. Odkar jo poznam, se ukvarja s plesom, petjem, “manekenstvom” oz. nekaj v povezavi z “lepotnimi tekmovanji”. Za ostale pa ne vem, kaj naj rečem, ker nisem tako redno spremljala oddaj. Sem poznala kar nekaj, ki so se prijavili, a žal nihče ni prišel tako daleč…:(
Ej, Špagetka dej oladi malo. Moraš imet pa res dolgočasno življenje in polno kompleksov, da te tako zelo zabavajo nekateri, ki, če že nimajo talenta, se vsaj trudijo. Pa tvoja zgornja izjava o tem, da so Rusinje kurbe je pa višek debilnosti. Mislim, koliko Rusinj pa poznaš?
Travica, glede Danaje. Sicer je ne poznam, ampak kolikor sem videl (predvsem na prvem nastopu), punca ni imela niti kančka treme, totalno sporščena, tako da jaz bi temu rekel samozavest. Tako, da ne vem zdaj, kdo je tu krava.
A je pol ona v popstars?
Ne vem, jaz sem od začetka upal da bo.
Obstaja razlika med samozavestjo in afnanjem… Iz prve roke sem slisala, da je sla na popstars samo, da bi prisla na TV… Pa vrjetno ni bla edina…
Ne drzni si namigovat, da sem JAZ krava…
LP
Od mene!!!!!!!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.