popstarssssss
Zate ne vem, kakšni fantje so ti všeč, za punce pa je važno, da so blond, da imajo velike joške in črn pas iz fafanja!
Hm… Nadezda… krenki.. ce mene vprasas prevec govori.., ce je kdo za besedne spopade pa le v Stalina v Celju sem jo v petek vidu, da tam kelnari ;)…
od zvezd…. pa do kelnarce ;)…kruta je usoda
hm glede na to, da sem igral 4 leta v dramskem krozku in imel predstave po vsej Sloveniji in nasih sosednih drzavah, verjetno res ne razumem tega filinga biti na odru.
Gledam sem pa v bistvu 10min, ko sem vidu kako Čakrmis razlaga folku, da so premladi in potem snemajo kako jokajo in edina povezava je verjetno njegov ranjen ego, ker ima pol plešo in se mora tam izzivljat na ljudeh, ki so toliko nestabilni, da bi za faking 5 min na TV prodal svojo druzino. Zalostni mi je edino to, da sem videl koliko je taksnih ljudi.
To, če je tista pevka dobro odpela eno pesem, še zdaleč ne pomeni, da je dobra pevka.
Marsikdo se lahko nauči odlično odpet eno pesem ki mu leži, vprašanje je pa, kako lahko odpoje še kakšne druge pesmi. Mi pred TV imamo bolj slab vpogled v znanje pevcev, saj TV pokaže le nekaj 10 sekund najboljšega, kar je pevec zapel.
Iz tega, kar mi vidimo po TV ni razvidno, ali ima ta in ta pevec sploh kaj posluha, kako lahko pevec odpoje tudi spremljajoče vokale, ki so tudi pomembni pri bandu, kako se lahko pevec prilagaja ostalim članom banda, kakšno višino glasu ima, kaksen smisel ima pevec za ritem in ples itd. Take stvari vidi le komisija, ki opazuje pevca dalj časa.
En moj prijatelj, se tudi ukvarja z petjem in vem, da lahko odlično odpoje ene par pesmi, ki so mu pisane na kožo, večino drugih pesmih se pa težko nauči in ko jih odpoje se niti približno ne morejo po kvaliteti izvedbe primerjati z tistimi, ki mu ležijo.
ku ni pet štajercev?
Ne morme verjet, da to sranje dejansko gledate. in še huje, da se s tem tako na široko ukvarjate. Žalostno, folk pa res zagrabi za vsako neumnost. Predvidevam, da komaj čakate, da izide prvi CD.
Gledal sem iz čiste radovednosti! Zato, da vem, o čem ljudje sploh govorijo oziroma pišejo. Podobno kot sem recimo šel na predstavitev Amwaya, da vem kaj to sploh je… To pa ne pomeni, da me stvar zanima! Takšne vrste glasba mi je drugače čist mem… Amway pa tud…
Tko bom rekla:Rusinja kot Rusinja-kurbica!
Še do tam ko je pršla je samo zato ker je verjetn kšnmu dala.
Morm rečt da je mojga tipa blazno težko spravt v smeh (mislem tist taprav smeh od srca),odkar pa gledava popstars,se nasmejeva do solz.Zakaj?Ker se prijavlja folk,ki nima niti malo posluha in tako fuša da crkneš.Ej,sva se nasmejala kao enmu ki je oponašal Sebastjana in plesal pa kr isto je bil oblečen,pel je pa ko en kreten.Pol sva se do solz nasmejala tipu,ki je pel:”ko sem bila majhna deklica…”Tipičen peder-že na videz,s to pesmijo pa je dokazal kam paše.Pri nekaterih sva se metala po tleh.Samo zato gledava.
Sicer imaš prav
Kaj pa ti špagetka imaš tolk muda da se sploh prijaviš!!!???!!!
Mal razmisli
Lp
Se strinjam s teboj, da ves popstars z tistim mišem ali štakorjem en @!#$.
Stvar vsakega posameznika pa je, če je stabilen, da ga vse skupaj ne potolče. Se strinjam tudi v tem, da jih je kar nekaj takih bilo fantov in deklet, ki ne bi samo družine prodali, temveč tudi svojo rit za 5min. Je bilo pa kar nekaj odličnih talentov. Škoda le, da niso šli na kakšno avdicijo izven države.
Tudi jaz sem bila v dramskem in recitatorskem krožku. Pa tudi Brodway mi ni tuj. Delala sem kot spiker tudi na lokalnem radiu. Pojem v bandu in vem, da me je vse to utrdilo. Pozdravljam vsakega, ki si drzne lotiti nečesa, kar si želi, če nikjer ne poskusijo, tudi uspeha ne morejo pričakovat. Katero pot pa kdo ubere je pa odvisno od vsakega posameznika in kakšne možnosti (in morda veze) ima.
Jaaoooh, ko mene boli za to :-))
sma ze dva!
Dejte mi samo povedat kdaj ta sit ponavljajo, nisem se nikol gledala, pa bi prav rada vidla.
Pa kolk delov tega se je, a niso ze bolj pri koncu?
Trije 🙂
Lp
heh…jih gremo sesut?:))
Men je bila pa una vsec…danaja? je mogoce ona peta clanica? spomnim se da je super zapela anastacio…neka stajerka? mogoce ona..drugace pa gledam ker se smejim:) tako se je zacelo…smejala sem se in gledala ce koga poznam…zdej me je pa pac zanimal kdo bo:))) poslusala tako skupino? neeeeeee!!!!!
sicer pa 2 k sta mi bla se usec sta sla ven…en tip k je biil manjsi, sipmaticen, pa je neki rekel, da bi imel raje rock band…pa valentina, ki tudi ni hotela naprej
Jst se pa tolk sekiram. ;))
Ime ji je blo Katja, pojem da zarad plesa ni prišla naprej, pa zato ker je prestara!
Ma, so zanimivi.
Forum je zaprt za komentiranje.