Najdi forum

popstarssssss

itak da bo freak skupina…. sam men je grozen ka delajo z njimi… …vcer se mi je un tip k je joku tak smilu…
sam mene pa se vedno neki zanima:KJE STE ZVEDEL TE INFORMACIJE!!!???? kr mi je ful cuden da Zorancka ni zraven,ker je pac natkin ljubljencek….
pa tolk dobrih glasov je blo, oni so pa v finale spustil kr ene… sam je pa res da taki dobri glasovi ne spadajo v pop skupino,ker so enostavno predobri… upam,da bojo sami nardil kaksno dobro rock skupino…

Mater folk, dejte zastopit! Niso iskali vrhunskih glasov, danes se da vsako čivkanje v studiu spremeniti v solidno petje. Iskali so nove zvezde: po značaju, po videzu… Ples in petje nista odločilna, tega jih bodo naučili!

Če jo ne bo podprla založba, nima šans!

informacije so direkt od osebe, ki je v bandu 😉 Zorana ni pa pika in hvala bogu da je tako 😉 un ko se je joku je bil pa prav pateticn….. zalostn, da se en tak sekira zarad popstarsa 😉 jao… kam smo prsl 😉 LP

Ej, kaj je bilo pa z Rusinjo ali Ukrajinko ali kaj je že? Soory, ko tolk sprašujem, samo sem res zamudila par oddaj… Kako se vam je pa zdela tako btw?

Poglej v vse to se je dogajal že prej, na Tv so pa to začel kasneje predvajat, se pravi, tako, da tisti, ki smo sodelovali jasno, da smo vedli, že vse prej, kako je kaj.

Hja, meni osebno se ni zdela prav nič dopadljiva, glas no ja, stas niti najmanj, pa še zelo jezična je oz.zelo izstopa. Pa ne zaradi jezika! Izpala je pa že pred finalom oz. ni prišla v finale.

Meni ni bila všeč – vse je pela tako depresivno na isti način.

Hehehe, kako se je obešala po Jonasu!;))) Boooooooogi!!!!:)))

PA KAKO LAHKO TAKO SRANJE SPLOH GLEDATE?!? DA NE GOVORIM O LJUDEH, KI SO SE TJA CELO PRIJAVILI…

Aha, se je tud meni smilil. Revček.
Ja, pa tisti gibi. Vse kar je pela je na isti način.

Kako pa veš, da je sranje, če očitno ne gledaš?

foxy teens :))

lp ajs

A tako kot so Britney Spears? Njeno petje pa super? Ko je zadnjič povedala, da bo snemala film za filmom, so se po celem svetu prijeli za glavo in rekli: Moj Bog, samo tega ne!

Ne da se vsega naučit!

A tako kot so Britney Spears? Njeno petje pa super? Tako scartlano bitje, joooj! Ko jo je fant zapustil, pa joka z mamico vred? Ko je zadnjič povedala, da bo snemala film za filmom, so se po celem svetu prijeli za glavo in rekli: Moj Bog, samo tega ne!

Ne da se vsega naučit!

No, mene pa še vedno zanima kdo je peti član:
blazno sem vesela za NEJCA,še toliko bolj ker je izpadel pocukran Zoran, Simon mi je tudi čisto mimo, mislim, da bi bolj pasal zraven Boris. Tinkara ima takšen nežen glasek, ampak je zelo dobra plesalka.A ja v finalu sta bili dve Moniki, katera je prava- a tista s ful kravžli( ta zelo dobro poje)?
Za tisto punco,ki je oponašala Janis ime ji je Vesna.No katera punca je potem še v skupini????

Ja, se strinjam! Samo, to kar misliva ti in jaz, ni pomembno. Če šefi mislijo, da se bo dobro prodajalo, bodo to naredili. Vritni Zdrs se bo morala umakniti takrat, ko ne bo šla več v promet!

Hehehe, Vritni Zdrs:))))))))) kje si pa to pobral?:)))))))))) LOOOOOOOL:)))) Najbolje, da se začneva tudi midva iti šefa:))

To sem pobral na forumu…
Ejga, sam oglas vrževa ven, da bo avdicija za nove zvezde, bova šefa sto na uro!
A si gledala na LJ2 parodijo Pop žival?! Je bilo v uni oddaji za mlade, ki kar naprej afne guncajo… kva je že… Štafeta mladosti?

Na forumu se da marsikaj pobrat – dlje si gor, več veš:))

Hmmm, Pop žival? Nisem gledala, žal. Poznam pa oddajo Štafeta mladosti, ja.

Ok, vrživa ven oglas za nove zvezde:))) V čem pa naj bi bili talentirani?

Veliko korajže je za to potrebno, pa še dober trening za nastop v javnosti je. Glavno je da si drzneš, nikol ne veš.Ne mislim sam za popstars.
Taki kot ti tega normalno ne morete zastopiti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close