popstarssssss
ko vidm kak ste vsi veselo sodeloval na tematiko pop starsa…. naj vam mal pokvarim veselje… al pa vas mogoce razveselim 😉 vsega je ze zdavni konc… notr v skupini pa so… Tinkara (Celje), Nejc (Kranj), Monika, un model k ma skoz majco brez rokavov…, ko najprej dvakrat ni mogu v drugi krog pridit…:)..se en dokaz da se vztrajnost splača ;)..aja Zorana ni notr hehe ;)..no pa se eno dekle je not sam sem pozabu katera 😉 LP
Od kje pa teb tole?
ja hm…skupina je bla ze mesec nazaj zbrana… pol se pa zve…. v glavnem informacije iz prve roke beleive me..;) Lp
Za Nejca tud jaz vem, da je not, ampak Tinkara???? Pa sej ma tko švohcen glasek!
ocitno bodo to ze v studiu porihtal 😉 sej plese pa fajn 😉
Ja to pa ja!
Čudno, da Natkinega ljubljenčka Zorana ni not…?
Do kje si pa ti prišel?
mah nism jst za petje ;))
Keri Nejc iz Kr?
Tinkara neeeeeeeee!!!!!!!:(((( Ona pa res nima ql glasu za tako skupino. Sicer pa Zorana menda ni, ker je premali;)) Neki sem tudi jaz slisala preko inside info.;))))Tisto Niko v komisiji bi pa jaz itak tolk focnila, da bi ji odleteli zobje. Da je ni sram, kako dela s kandidati: “Hja, tebe narava sploh ni obdarila in lahko kar gres.” Zelo prefeionalen in vljuden pristop. Pa sreca, da je konec, da je ne bodo vec prenasali…
ma zdej si mi pa res veselje vzel… un tip k ne ves imena je Simon… …a je mogoc una Ana se zraven (dobra frizurca +rdeci prameni)!??
…zanimive informacije…
Aja, a slučajno kdo ve, kako je ime uni, ko je pela pesem od Janis Joplin? A je sploh prisla kam? (Jaz bolj redko spremljam to…)
Tista je pa vrhunska pevka in meni še sedaj ni jasno zakaj ni prišla v včerajšnje finale!
Nejc je iz Novega mesta!
Ja tale “Janiska” ma res super glas…ampak ona bi bolj pasala v kako ornk rock skupino, ne pa tale osladno-pomehkužen band!
Sramota za Slovenijo!!!!! Se vidi kdo je izbiral. Premišljujem, da če bi se jaz ful našminkala, ful koketirala s komisijo, jo podkupila, itd, itd., da bi pa mogoče prej prišla noter kot vrhunski pevci. Nisem bila zainteresirana za avdicijo, čeprav bi lahko komot šla in celo prišla kam- pa bi si morda delala manj sramote kot Nika. Na koncu bi jo pa 100% ful nazmerjala, če bi mi dala neumen izgovor, zakaj ne bi šla naprej.
Ariana, od kod pa sploh je? Kako ji je že ime?
Navijam, da sama naredi eno ornk rock skupino! Potem bomo pa videli kdo bo boljši!
Ne vem od kje je in kako ji je ime. Samo zapomnila sem si jo po vrhunski interpretaciji Janis.
Misliš bionda, kratka, z roza prameni…..men se zdi predebela za tako skupino. Ampak ta skupina bo očitno total freak band, he, he….
Ja, saj sem rekla, da bi morali mi rockerji ustanovit pop-loosers&rock-stars band, matr bi ful zažigal, hi!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.