POPSTARS-včeraj!!!!!
JP!
iz prve roke vem, da največ pojma o glasbi ima res Matej Strah, točno ve kaj je pomembno pri pevcih, vendar kolikor sem opažala, je bil nekako vedno ob strani…mislim, da je bilo v večini odvisno od antipatičnega Čakarmiša. Uh pa tist magister je tut antipatičen in strah vzbujajoč, kot Frankestain. O Natki je škoda sploh zgubljat besed.
Vesela sem za Nejca, ker ima res veliko izkušenj, pa še tako naraven in simpatičen je!
Ampak, zakaj so pa potem rabili učitelja glasbe, pa plesa, pa psihologa, če je on tak stručko…
Pa sej niso oni smotani. On veselo kasirajo ful keša in veselo nategujejo folk von hinten. Smotani ste vi, ki to gledate. Ne štekam folka, ki v lepih majskih dneh in večerih bulji v tv zaslon in pričakuje, da se mu bo tam prikazala Marija. Sej u bistvu je še hujše, eni še celo reklame gledajo….
Pejte rajši ven, v naravo jebemuboga. Kaj pa prjatli, s katerimi greš kam posedet, pa se pogovarjat, kaj pa knjige ob morju, kaj pa slušalke na glavo pa dobra muska… Pol pa pridete tle gor jamrat pa stokat, ker vam skuri možganske celice zaradi takega načina življenja. Pa stres, pa živci pa migrene, pa tako dalje.
So it goes.
Zanimivo, da postavljajo pravila o starosti, potem jih pa kršijo za Zorana. Sicer pa vsi vemo, da iščejo oz. so našli (bolj ali manj) punce in fante, ki so ful simpaticni na pogled in na na katere se bo folk limal. Lahko bi bil kdo odlicen talent, vendar ce ne bi bil simpaticen komisiji: Cao, amore…
Sicer pa se jaz osebno pritozujem samo nad Niko. Sploh ne vem, kaj išče v komisiji, če da samo na izgled vse in in nima bontona. Drugače pa je meni najbolj všeč Natka od teh. Ona je meni prav simpatična. Proti Niki je itak princeska.
Eh … dragi cinik … sej imaš prav … Namesto, da bi si šli napolnit baterije v naravo posedamo za TV-jem … Samo kaj ko sem tako lena, da ko pridem domov postorim še malo po bajti, pomožnosti še skuham večerjo in potem se enostvno od utrujenosti (beri “lenobe”) vržem na kavč in bulim v tisto škatlo dokler ni cajt za it spat. Grooooooza … Sicer pa … kam naj grem v Gorici v naravo??? Še tista narava ki je, je vse skupaj bolj bogo …
Lp, Bgv
Cinik, tisto urco pred tevejem zlahka nadomestiš prej ali kasneje…Vsega po malo je najbolš :))
Čak mal…..
Pač kukr komu paše…če mu paše gledat TV, bo delal to , če ne bo šel ven na sprehod….sicer je pa tko, kot je napisala BGV (ki se mi zdi od vseh forumovcev najbolj zanimiva in realna…)- po celem dnevu – najprej delo na šihtu, pol pa še doma, se ti res ne ljubi še kje zunaj skakat….
lp
Ja tko, da bo vse delovalo na ful profesionalnem nivoju, pa tud, da ne’b folk mislu, da je kdo koga spustu na lepe oči.
Matr so tko zamešal profesionalnost, z aroganco. Kje je še Slovenija v glasbi…..milijardo svetlobnih let zaostajamo!!!
Matej je pa poleg drugega, miren, prijazen, drži se v ozadju, ne pa kot preostale kokoši in un miš.
U … antica … hvala za kompliment :))))))) Tebe sicer ne poznam še dobro, ampak po tem postu se mi kar zdi, da se mi dopadeš :)))))))) He he :)))
Lp, Bgv
Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj na Sebastiana si pozabla :))))))))))))))))))))
ne da se mi vseh postov brat tku da še je že kdu napisou sorry
skupinaj e že izbrana in sicer so izbrali pet štejercev (hmmm le zakaj).
Unmu iz nm nejcu so baje rekel da ne more bit ku majo že tri štajerce da ne spada pol noter!!!!!!!!!! halo
Reci da si zaaaaaaaaaa :)))
Na žalost je moral priti tudi do takih stavkov, saj so želeli le 5 ljudi !
Eh potem bi v življenju lahko na vse gledal kot na prasce
* ko se vpišeš na faks pa nimaš dost točk, prasci!
* ko fant ki ti je zelo všeč izbere tvojo prijateljico, prasec!
* ko si 103 na lestvico, študentskih stanovanj pa je le 100, prasci!
etc.
Thats life so………
Tko!
Rina
K ful cakaš v vrsti pa na konc zveš da si pred napačnim oknčkom – prasci! :)))
ikzekli
lp ajs
Ko ti manjka še pet sekund do orgazma, pa dama reče: ej, na wc moram! Kurba!
vodnarček, ampak včasih pa je filing ko tip v taki situaciji le nemočno gleda…hhehehe (Blondy se reži)
Ma, dobr, vsi ne morjo bit u skupini, to je res. Samo, halo, no, na kak način jim to povejo, kreteni!!! Malo psihologije bi pa že lahko uporabli, če so že t. i. žirija. Lepo se reče: “Super si pel, dobr si plesal,… edino v psiholoških igrah si se malo slabo odrezal. Žal nam je, ampak tudi te se nam zdijo pomembne.”
he he vodnar……..jebejla, na to še pomislila nisem……
5 min pred orgazmom, mu zazvoni gsm, ker je dežuren se javi, mora v službo…… prasci gasilci!!! Naj zgori jaz hočem…..
Tko!
Rina
he he Rina se reži, čeprav nimam izkušenj da te vmes na WC, bom pa stestirala. :))) napišem kaj bo!
Tko!
Rina
Forum je zaprt za komentiranje.