Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost POPSTARS-včeraj!!!!!

POPSTARS-včeraj!!!!!

A je kdo gledal????!!!!
Zdej je pa una komisija pokazala, kakšni prasci so!!!
Kar na kozlanje mi je šlo, ko so bli ful sladki, ko so ga skupaj žurali, pol so se pa prav mačehovsko obnašali do vseh, ko so jih poklical na “smrtno obsodbo”.
Ful unu: “Veš, kaj, nisi ti za nas, adijo!”
HALOOOOOOOOOOOOO??????
Sej potem, ko bo skupina izbrana bo po mojem pod takim terorjem, da glava boli….oni si bodo pa lepo meli roke (pfej!!) in kasirali na račun nadarjenih punc in deklet…mater!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

That’s business, baby! Welcome to the real world!

Men je blo pa tko kul!!! Čauči

Hja, to je pa tko:) jaz te skupine ne bom nikoli jemala prevec resno…itak mi pa ni vsec taka muzika. drugace pa tako je pac to…svet ni pravicen niti nic:)))

drugace pa ce se spustim nekoliko globje: v sloveniji itak ni ne vem kaj biti zvezdnik? saj kaj pa imamo? jana plestenjaka?? k se obnasa kot najvecji jack v sloveniji, ce pa ves malo vec o njem kar javnost ne ve, se ti pa zagabi…prepotentnez…nude, kingston usw…i don t think so! stvar okusa, ampak ponavadi gre v muski za denar, v sloveniji ne gre v to kej prevec denarja…no mogoce stare tako imenovane legende…kreslin in lovsin ( ceprav ta zadnje case poje same cudne zadeve)…no recimo siddharta…po moje so oni se najbolj perspektivni…drugace pa nic….

zanc sm gledala neke game over?:)))) lepo vas prosim!!!!!!!! ne me hecat…

tale skupina bo muha enoletnica…ali pa tako kot powerke in ostalo slovensko sranje…ce pomislim na natalijo verboten,..v mladini pise da bi najvec slovencev radih spalo z njo?:)) no comment…

potem je pa kle se slovenska rap scena…torej? ali en? muha enodnevnica..napisu 3 dobre komade in se pogreznil v zemljo? klemen klemen..okej njega poznam, je car, ampak kaj je naredu poleg kesh picke in jest sm umru? ne vem, mogoce bo kej….un sakur al kva je? no bomo videl..mogoce bo izjema, sam ne zgleda tako….

tko da se ne sekiraj…itak ne bo kej prevec uspeha s to skupino, ker se skoraj z nobeno ni bilo…zetako je prevec pop sranja na tem svetu..mogoce ja…za osnovnosolke. kej vec pa ne pricakujem…

mamo seveda tiste zimzelene uspesnice, pa stare stvari, kot so napirmer nieti..to je men kul… samo glede na to da nas je tako malo in da imamo razlicne okuse, mislim, da kaksnega hudega uspeha ne bo.

mislim da sm puslusala po radiu neko osebo ki dela v svetu filma in glasbe govorit, da so nasi zvezdniki prevec vzviseni in da med najvecjimi zvezdnicami in zdvezdniki ( kot so julia roberts, tom cruise….) ni nasel nobeneega ki bi se tako nosil kot nas jan plestenjak recimo…za kozlat!!!!!

Maš prav…
Ampak dobesedno se mi smilijo tisti od včeraj…jebemti in tist Čakarmiš misli, da je nek frajer, tam se nekej repenč in nosi…pa je eno veliko BUDALO ZAGAMANO!!!
In tista Natka (Powerka)…….mi kar slabo pride, ko je tako sama seb všeč…..
Pa onim so dali neke sestavljanke (da vidijo če znajo in če so psihološko sposobni)….
Mislim……….

Sej bistvo zvedništva je v tem, da ti gre na kozlanje!
Drgač sem pa bral za Toma Cruisa, da je revež tako nesamozavesten, da je svojim služabnikom v bajti prepovedal, da bi mu gledali v oči…
Z Natalijo Verboten bi pa kavsal tudi jaz!
Game over so pa tolk luštni pederčki… Glih za v nedelo na Mariota… Uh, še dobr, da nisem nič jedel…
Pa kako to, da noben ne pozna Marjane Deržaj in Ladota Leskovarja?

za uspeh je treba marsikaj potrpet, noben ti ne bo na pladnji prinesel…

lp ajs

Kaj češ, Čakarmiš je direktor in k njegovemu poslu spada tudi to! Ostali trije so bili pa v žiriji samo za okras! Taglavni je bil tko al tko un Menart, ki je šef založbe! Pa najbolj bedno je pa to, da so za izbor kandidatov uporabili ameriške metode, ki so za Slovence čist mem… Welcome to Jamerica!
Ja, otroc so bli pa res reveži… Samo tako je tudi, ko iščeš službo! Kar navadi se…

Čakarmiš tako in tako ni več direktor. Odstavljen je, baje že 3 tedne!

Zadevo sem gledala iz firbca. Lani sem čisto po naključju ujela na SAT1 isti natečaj – rezultat je bila skupina Bro’sis. Saj ne boste verjeli, potekalo je popolnoma enako. Razlika je bila edino ta, da sta bila v žiriji samo 2 tipa, ki sta glasbenika in ni zgledalo tako skomercializirano kot pri nas. Naš komisija je res samo za kuliso, dobro vemo, kdo odloča.

Meni je bilo pri naših včeraj edino všeč to, kako so napizdili unega Zorana iz Maribora. Kar do sape ni prišel. Da so mu dali pa še eno šanso, je pa poden.Jasno, če je pa Natki všeč. Bljak.

Stoodstotno se strinjam s teboj v vsem kar si napisala!
Brez veze še kaj dodajat.

LP!

A, a res? Kdo je pa zdaj direktor?

Ne vem, je pa bilo objavljeno v Slovenskih novicah.

Ne samo to, Zoran je edini od fantov, ki ima talent za zvednika! Za zvednika, ne samo za pevca in plesalca! Ker pa so take osebnosti zelo problematične, ga je treba zelo na kratko držati. Bi si upal stavit, da bo prišel v skupino!

Čak mal, mislim, da je bil Čakarmiš najprej direktor na pop tv, pol so ga pa zamenjali in je zdaj direktor na kanalu a?!

Hehehe, ta Zoran je šel meni tako na živce, ne morem pomagat. Tako samozavestno se je obnašal od prve oddaje naprej, pa da je ziher noter je rekel, ko so ga vprašali kaj misli o svojem nastopu. Jaz sem že včeraj rekla, preden so ga “spurflali” da se obnaša k en “presranc”. Moje skromno mnenje.

Si ziher? Ne vem, pisalo je da je odstavljeni direktor Kanala A, Branko Čakarmiš,……….Ne vem, šlo je za neke objavljene slike v extra magazinu.

Poje slabo, pleše še kar, obnaša se prepotentno in samozavestno že od začetka. BLJAK. Grem stavit s tabo, da bo noter. Ker se bo kao potrudil zadnji dan.

Točno pravi opis si zadela. V piko!

Ej, pojma nimam… Kakšne slike pa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close