Najdi forum

Zanima me, ker gre hčerka prvič na popravni izpit v srednji šoli, kako izpit poteka.

Če ima na primer nezadostno le v 3.semestru, ali bo vprašana le za 3.semester ali snov iz celega leta, glede na to, da vleče listke?

Hvala.

Celotno snov. Pa fjn naj se nauči, da bo že v prvo nardila in potem imela lepe počitnice 😉
Veliko sreče.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Pri nekaterih predmetih se profesorji odločijo za delne popravne izpite, ko bi odgovarjala le snov tretje konference, a za to olajšavo bi hčerka vedela, saj bi se o tem s profesorjem posebej digovorila.
Praviloma pa je popravni izpit čez snov celega leta in res sega splača narediti v tem roku, če le ne zija v znanju prevelika vrzel.

Ni tako temnega oblaka, da ne bi imel vsaj svetlega robu.

po pravilniku, ki je bil sprejet letos jeseni predmetnih izpitov ni več (se pravi samo1 semester itd.) tudi če ima samo 1 semester mora biti vprašana (in pisati) celotno snov iz celega letnika, če pa bodo profesorji prekršili pravilo bo pa sploh super zanju, škoda ker se že prej ni pozanimala o tem kaj bodo spraševali kaj bodo pisali, pri čem mora biti pozorna, na kaj mora dati več poudarka in truda za znanje itd.

vso srečo

(tudi mene čaka to, imela sem samo 1 semester pa sem si nakopala popravca in sedaj moram vse čez celo leto “jovo na novo”)

Pika, da te popravim, predmetni izpiti se vedno obstajajo, ampak samo takrat, ko je dijak ocenjen z NMS. Ce pa je ocenjen z negativno, pa seveda predmetnega izpita ni.

New Report

Close