Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Popotovanja; kontakti- zakaj ne!?

Popotovanja; kontakti- zakaj ne!?

Tukajle na tem formu še nisem zasledil nekaj podobnega.
Ideja se mi je porodila čisto slučajno, pa da vidimo, če bo zaživela….
Torej: kakor vsi od nas dopustujemo, potujemo, iščemo…tudi jaz in moja boljša polovica.
Recimo, zamislil sem si takole: roka- roko umije, obe pa obraz.
Če kdo od vas potuje oz planira izlet ali dopust na sever Poljske mu za zelo sindikalno ceno preskrbim prenočišče, naredimo kakšen skupen izlet, kakšno rečemo in katerega popijemo, zakaj ne!? Po drugi strani, če je kdo npr na severu Italije in načrtujem pot tja, mi ta oseba priskrbi prenočišče- s tem ne mislim, da bi kdo komu kaj plačeval ampak, da se dobi po normalni ceni. Npr. tukaj je penzion cca 50€/os, moj vir- enaka cena za 4 osebe z jezerom in čolnom, je ok?
Recimo, da bi se na ta načim povezali med seboj, izmenjali izkušnje….in dopustovali po bolj zmernih cenah.
Tudi kakšne dobre izletniške točke bi si lahko posredovali med seboj, z naslovom za navigacijo ipd..
Pred dobrim mesecem so bili Slovenci tukaj, ogledali so si hišo obrnjeno na streho, po ogledu so rekli, da je bilo fenomenalno, nekaj edinstvenega v Evropi, pa še veliko je takih stvari….
Vaše mnenje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close