Popolno zdravilo proti raku
Gre za isto zdravilno mešanico, kot je opisana v temi Emulzija. Objavljam še enkrat, ker mogoče naslov Emulzija ne bo pritegnil vseh, ki bi radi začeli ta način zdravljenja. Ta metoda ni nova, kot boste lahko prebrali. Ker je avtor Ukrajinec in je knjiga napisana v ruščini, je seveda v Sloveniji še ni bilo objavljene. Jaz sem prvi prevod naredil že leta 2002 in ga tudi objavil na nekem forumu. Se ne spomnim več na katerem. Poklicala me je ena založniška hiša, češ da bi objavili celo knjigo, če jim dobim dovoljenje avtorja. Avtor je dovoli, vendar pod pogojem, da se v celoti objavi tudi poglavje o veri v Boga. Avtor je namreč veren človek. To ni bilo sprejemljivo za založnike in tako je ostalo vse v anonimnosti.
S tem, ko sem to objavil na tem forumu, še ne pomeni, da koga posiljujem. Komur ni všeč ta metoda, mu pač ni. Upam le, da bodo nekateri izmed tistih, ki jim medicina ne more več pomagati in jim dala le še 2-3 mesece življenja, začeli zdravljenje po tej metodi. In ko bodo po izteku tega roka vedno bolj živi in bodo to potrdili tudi zdravniški izvidi, in ko bodo živi še leto dni kasneje in dve in tri in pet in koliko bo Bog dal, bo to prepričalo še mnoge druge. Se bom že malo ponavljal, pa vendar. Ta metodika je zastonj. sami si lahko kupite olje in 40% etilni alkohol, kjer koli hočete in si delate mešanico. Nobenih dodatnih skrivnosti ni, ki bi jih bilo treba dodatno plačati. vse je napisano. Prevod ki ima naslov : 2015 – naravno zdravilo….., še ni dokončan. Jaz se bom potrudil, da bo čimprej. tam bodo poleg osnovne metode še odgovori na vprašanja, ki so jih avtorju tokom zadnjih 20 let največkrat postavljali bralci. V prevodu, ki ima naslov 2002 …….., je opisana ista metoda, le da je to prevod iz leta 2002. Zadeva je več kot preprosta. Naredite si mešanico in jo pijte 3 x na dan v enakih časovnih presledkih. med presledki mora biti najmanj 5 ur. Pred zaužitjem mešanice ne jejte ali pijte vsaj 15 minut. Zjutraj pijte na tešče. 15 do 30 minut po zaužitju, ne prej, morate nekaj pojesti. Če je bolezen huda, pijte max dozo 40 + 40. Poizkusite dobiti domače olje, vodka naj bo 40% in ne 37,5%. Vse to je napisano v prevodih. Za Otroke se doza preračuna takole: Otroci s težo 50 kg in več naj pijejo dozo 30 + 30. Če pa je teža manj kot 50 kg, potem vzemite 0,6 ml olja in 0,6 ml vodke za vsak kilogram teže otroka. Če ima otrok na primer 20 kg, bo doza 20 x 0,6 ml = 12 ml. Za dojenčke je materino mleko dovoljeno. V vsem ostalem veljajo enaka pravila za vse. Verjamem, da bomo kmalu dočakali prve pozitivne rezultate in upam, da jih bomo brali tudi na tem forumu. S tem bo vzpodbujenih še veliko drugih “neoperabilnih” bolnikov. Domače olje dobite pri kmetih. Svoje pridelke pa oglašujejo med drugim tudi na tejle internetni strani. http://www.kupujmodomace.si/kupdom/ponudbe.jsp?id=92297
Olje naj hladno stiskano, nerafinirano, sončnično in naj bo čimbolj sveže.
Pri brskanju po tem forumu sem našel tudi prvi slovenski primer ozdravljena raka z oljem in vodko. Objavljen je bil na tem forumu 27.5.2014 – tema OPTIKA – članek Očesni rak – Za vzpodbudo vsem, ki še dvomijo.
Tukaj je povezava na stran kjer je pričevanje objavljeno:
http://med.over.net/forum5/read.php?72,1822247
In to je kopija pričevanja:
Še sem živ
27.05.14 18:30
Ko sem šel na pregled oči, so mi rekli, da imam melanom žilnice in glede na velikost je bilo mnenje, da lahko napišem oporoko (ni bilo sicer rečeno dobesedno, a možnost preživetja je bila nekje 1%). Dejansko sem bil ves v metastazah kar sem spoznal kasneje.
Na internetu sem našel edino rešitev, ki je bila podprta iz biokemijskega stališča. To me je prepričalo, itak izgubiti nisem imel več kaj. Tega je že eno leto in še sem živ. Na eno oko vidim normalno na onega, kjer je bil prvi tumor zaenkrat še nič, vendar je napetost v njemu popolnoma popustila. Ne čutim več bolečine pri obračanju oči. Pri tem ves čas delam normalno.
Tistega, ki zanima tak izhod naj v googlu odtipka “olje vodka rak”. Nikolaja Ševčenka. Prevedel pa je Zdravko Zapušek.
Naj omenim, da rak v pljučih je izginil že po 3 mesecih, v ušesih in ob obnosni votlini malo kasneje. Rakasta razjeda na srednjem delu stopala pa že po 1 mesecu.
Prosim posredujte naprej, saj bo morda komu rešilo življenje. Meni je delovalo oz. deluje.
Vso srečo pri spopadanju s to na videz brezupno boleznijo.
Neozdravljivih bolnih ni! So samo nevedni bolniki, ki pač nimajo drugega izhoda, kot da dovolijo da jih uradna medicina s strupi (kemoterapijami) počasi uradno in zanesljivo pelje h koncu, ker pač drugega ne poznajo. So ljudje, ki pijejo sodo bikarbono, hašiševo olje in še marsikaj drugega poizkusijo v obupu, ker pač ne bi radi še umrli. Ker še ni prišel njihov čas.
Kdor bere rusko naj gre na internetno stran avtorja in bo prebral od originatorja, pričevanja ljudi, ki so ozdraveli in vse o zdravilni metodi. Za ostale še enkrat pripenjam v prilogah prevod iz zadnje knjige avtorja in nekaj pričevanj.
Sedaj imate ves potreben material, da lahko stopite na pot postopnega, vendar zanesljivega ozdravljenja od kakršne koli bolezni. Če imate sebe radi in si res ne želite umreti, pijte to mešanico. Na zdravje.
še povezava na internetno stran avtorja
https://sites.google.com/site/nvshevchenko1/
Pa še to:Naj povem, da se nerafinirano oziroma hladno stiskano sončnično olje dobi v Mercatorju ali pa v Sparu in prav tako 40 % vodno alkoholna mešanica(vodka).
Najcenejša 40 % vodka se dobi v trgovini Hofer. Original ruska vodka ki se ji reče Kaznačejskaja in jo proizvaja tovarna v mestu Perm v Rusiji. Poznamo in je preverjeno vredu.
Merico za izdelavo mešanice pa si naredite tako, da vzamete steklen kozarček s pokrovčkom, ki se ga da dobro zapreti, 150 do 200 ml (od evrokrema, ali gorčice ali nekaj podobnega ). Z večjo injekcijsko šprico potegnemo v šprico želeno količino vode (ali 30+30 ali 35+35 ali 40+40) in jo prelijemo v kozarček. Raven na kozarčku označimo s flumastrom. Nato vzamemo majhno pilico za železo (verjetno bi šlo tudi s pilico za nohte) in po zarisanem zbrusimo tako, da ostane črta. To isto ponovimo še enkrat in merilni kozarček je pripravljen).
ŠVN, imam moža ki je zelo bolan. Ali bi lahko dobila tvoj kontakt, da se slišiva po telefonu ali e-mailu?
Lahko me konaktiraš na moj mail: [email protected]
Za kontakt lepo prosim.
LP, MAj
Zdravilna mešanica zdravi. Sedaj nas je že več, ki pijemo to mešanico. V kratkem bodo tudi zdravniški izvidi in takrat napišemo kaj več. Naš kontakt: [email protected].
Zdravilna mešanica zdravi. Sedaj nas je že več, ki pijemo to mešanico. V kratkem bodo tudi zdravniški izvidi in takrat napišemo kaj več. Naš kontakt: pod mizo, deaktiviran]
To ni nič novega. Mi vemo, da nisi edini, ki po vodki ne čuti bolečin. Povej kaj hočeš ti s tvojim pisanjem doseči? A na črno prodajaš žgano pijačo? Ali te nihče več noče poslušat, a si zato začel pisati? Obesi ti tvoje izvide sem, s polnim naslovom, potem bomo pa videli koliko je res.