Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala POPOLNA STISKA-TRENUTNA

POPOLNA STISKA-TRENUTNA

brez službe, brez kakršnega koli dohodka, na sodišču tožbe zavračajo ker ne morm plačati zastopnika itd.

– ker verjamem, da mi bo kmalu uspelo najti vsaj kakšno začasno službo ( imam končano fakulteto), se ne obremenjujem preveč
– kar pa ne morem reči za opomine, ki prihajajo vse pogosteje, lastnika, ki mesečno terja svojo najemnino, posojila, ki sm si jih sposodila ker nism hotla izkoriščat države in upala iz meseca v mesec da bo zdj zdj služba padla 🙁 ( imam cca 1200eur neporavnanih posojil ki sem jih porabila za plačilo položnic in najema)

SKRATKA zanima me, če je kakšna možnost, da mi kakšen zavod,ustanova,društvo,.. založi za položnice (cca 300eur), ker me je strah, da bova z otrokom na cesti, če ne predam lastniku odrezkov v začetku leta.
Kam se lahko obrnem? Na podlagi česa se odločijo, kaj plačajo in kaj ne?
oz komu plačajo in komu ne.
socialno pomoč začnem dobivati šele z januarjem. do takrat bom imela že nov paket stanovanjskih stroškov, vsaka pomoč, nasvet dobrodošla! pa tudi, kje bi lahko dobila kakšno sladkarijo, igračko za malčka? da mu vsaj mal polepšam praznike, da začuti utrip veselja…tega namreč ne pozna! 🙁
paket hrane sm prevzela na rk ampak a naj mu zavijem pod smrekco makarone :(, moko, riž???
tri leta je star,ne razume stiske, jokam ko zaspi,ne spim,… ampak resnično ne bo šlo skoz samo z jokom, še dober teden časa imam da vse poravnam, pa ne vem s kje naj vzamem….
hvala za odgovor. lep pozdrav

Draga mamica upam,da si rešila zadevo in si svojemu malemu otroku lahko nastavila pod smrekico kakšno malenkost.Jaz sem tvoj krik na pomoč videla prepozno,drugače bi ti že svetovala,kam se obrni.Želim vama z sinom vse najlepše v tem letu,da se vama sreča nasmehne.
Pozdrav iz štajerske.

Pusti kontakt. Ne moremo ti pomagat, če ne pustiš vsaj tega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close