Mogoče na fotkah, kjer je v zelo dobro (tekmovalni) formi, res izgleda too much. Ko je off season, je čisto drugačna. Se pa strinjam, da njeno oprsje izgleda ful umetno, vendar predvsem zaradi tako nizkega procenta maščobe. Obraz tudi ni ravno po mojem okusu (preveč ameriška faca). Vendar je bilo govora o postavah, ki so nam všeč.
LP
meni je bila od žensk zakon Christina Aguilera-v njenih suhih Dirrty časih, Parkerca ni slaba, glede na njena leta, sploh pa je bilo vprašanje o postavah in ne kako izgleda v obraz. Čudež iz sebe je naredila tudi Natalija Verboten, ki je bila prej kar zalita, pomoje se full trudi za postavo (je priznala), Britney ima killing trebuh, isto Anastacia, Pika ima super noge, drugače pa je tudi Heidi Klum perfektna no:-))))Pink pa je itak razred zase, čeprav njena postava že malo vleče na moško…
Sarah JP zgleda za moje pojme kot okostnjak, ki je bil par let pozabljen v omari-meni izgleda shirana in daleč od lepe, zdrave postave;”raztresena Ally” pa je itak tak shirana, da se mi smili, pa brez joškov in riti, kot en raven hlod; lepo postavo ima Vesna Pisarovič (sem jo videla od blizu), ni presuha, ravno prav in ima lepo izoblikovano postavo,pa ima rit in joške, ki po mojem mnenju sodijo k ženski postavi, pa Christina A., ko je bila še suha. Pa še katera bi se našla. Od tipov pa težko rečem, ker se mi zdi, da je na ženskah lažje opazit če imajo dobro postavo kot na tipih. Aja, poznam pa enega tipčka v živo, ki sodi v mojo pretekoost kar nekaj let nazaj-on ima zame od vseh moških najbolj idealno postavo-ravno prav zdefiniran, ne preveč, ne premalo, napeto, čvrsto ritko, da gate trga, itd. Pa še v obrazek je luškan.