Pozdravljeni,
Že nekaj časa opažam , da mi vedno bolj pokajo žilice na obrazu. Včasih sem hodila v solarij, zdaj pa ko mi je popokalo kar par žilic si ne upam več. Zanima me ali se da te žilice odstranit, kajti opažam da se mi razpredajo kot pajkova mreža?
Drugo vprašanje pa je kaj naredite če se vam strga ušes na tistem mestu kjer imate luknje za uhančke? Ali se to sploh da poporaviti?
Najlepša hvala za odgovor.
lp Neja
Pozdravljeni
Za žilice je verjetno najboljši način zdravljenje s primernim Laserjem ( na priemer KTP+8 (Nd YAG laser)
Strgan uhelj se da lep popraviti z manjšo operacijo, pri kateri brazgotino izrežemo uhelj znova oblikujemno pri tem lahko tudi na novo naredimo luknjico.
Priporočam , da se oglasite v naši ambulanti na sredo dopoldan v avgustu ali popoldan v septembru. ( naročite se na tel 01 522 49-13)
lep pozdrav
Aleš
Pozdravljeni,
popolnoma sem obupana. Jasno, zaradi celulita. Sicer nimam nobenih težav s težo. že od 15. leta dalje vzdržujem težo (55 kg), vendar se mi je pojavil celulit (stara sem 30 let). Zadnje leto 3 x na teden telovadim po 1 uro (vaje na steperju ter z utežmi). Poskusila sem z vsemi “žavbami”, porabila ves denar……. (smrk, smrk….), nalivam se z vodo vsak dan, jem samo izbrane stvari – pa nič. Razmišljam o tem, da so krivi moji geni, vendar mama nima celulita, čeprav je močne postave………… kaj sploh še lahko naredim???????? Sicer mi prijatelji pravijo, da pretiravam, češ, da sploh ni hudo…. ampak moja koža ni taka kot pri dvajsetih……!!
Ker v kratkem času nakčrtujem zanositev, me je kar groza, saj se bojim, kakšna bom po porodu….
Jutri začnem z edermologijo – moje zadnje upanje………
svetujte mi prosim………
Živijo
Nasvet:
Če načrtujete otroka se posvetite temu. Dovolj se gibajte, živite zdravo (pa ne preveč), včasih naredite kakšen manjši prekršek ali lumparijo , da bo življenje lepše. Porabite denar za zabavo ali koristne stvari.
Ogledalo naj vam bodo oči ljudi , ki vas imajo radi. (konec nasveta)
Lokalne naslage maščevja lahko kar uspešno odstanimo z liposukcijo 🙂
Lep pozdrav
Aleš
(ps: čez deset let vaša koža ne bo niti taka kot pri tridesetih – verjemite mi sam jih imam že več kot štirideset .) )