Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija POPESTRITEV V TROJE

POPESTRITEV V TROJE

Ta oglas je namenjen izključno ženski, katera si želi popestritve s parom.

Da se na kratko predstaviva: Sva poročena, starša, simpatična, zaposlena, urejena, zabavna, diskretna, brez predsodkov (seveda vse v mejah zdrave spolnosti). Stara sva dobrih 30 let in po tej poti si želiva ženske, za popestritev v troje.

Za naju bo to prvič, tako da upava, da se ne prestrašite in le zberete pogum ter naju kontaktirate. (lahko si neizkušena ali pa izkušena)

Nudiva strogo diskretnost, katero pričakujeva tudi od tebe. Več se bomo dogovorili preko maila in se kasneje spoznali na kavi.

Saj veste, za kaj takšnega je v prvi meri potrebna obojestranska vizualna privlačnost, pridobiti moramo zaupanje in navsezadnje se začutiti.

Za začetek ne pričakujeva nobenih slik, pričakujeva le to, da se nama javi ženska, ki ima resnično željo po popestritvi v troje.

Pošlji kratki predstavitveni mail na:  [email protected]

Predlagam popsetritev z 22 cm dolgo makino..

Pozdravljeni.

Stara sem 18 let in bi se rada pridružila starejšemu paru. Sem pred predsodkov, rada bi poiskusila kaj novega, vročega, perverznega….

Odgovor na objavo uporabnika
mlada punca, 18.07.2022 ob 09:47

Pozdravljeni.

Stara sem 18 let in bi se rada pridružila starejšemu paru. Sem pred predsodkov, rada bi poiskusila kaj novega, vročega, perverznega….

Kolk pomeni starejse zate

Javi se v zasebno [email protected]

Pozdravljeni

Sva par stara 33 in 38 let. Iščema punco ki bi z nama delila posteljne užitke. Zaželjeno da ni BI. Sva iz okolice Maribora. Vse ki bi rade probale nekaj novega pišite na e-mail. In se vse dogovorimo kako in kaj.

[email protected]

Pozdravljena,

Če si za klepet, spoznanje, se javi.

[email protected]

lp, V

New Report

Close