Najdi forum

Popestritev spolnega življenja;

Pozdravljeni!

Stara sem 25 in mož 27. Skupaj sva že peto leto in imava dve hčerki. Najin problem je spolnost. Nikoli in še z nobenim moškim nisem čutila pravega poželenja. Saj mi je lepo z njim, zelo ga imam rada in se ujameva res v skoraj vsaki stvari, le v spolnosti ne. On bi občeval večkrat na dan, jaz pa ne čutim nobenega poželenja, strasti. Zdaj sva končno po treh letih zopet sama v spalnici, malčici sta namreč že v svoji sobici in bi rada nekaj ukrenila. Rada bi mu bila na voljo vsak večer tako kot je treba. Da bo čutil, da si ga želim. Zanimivo mi je, da v sanjah zelo velikokrat sanjam kako se ljubiva in res čutim takšno slo, da se ne morem zadržati in res je noro. V resnici pa tega ne občutim. Kako bi lahko popestrila najino spolno življenje? Uživam samo na vrhuncu, a predno prideva do tja mi je pa kar mučno- čisto sem zdolgočasena, ker ne čutim poželenja, zato me največkrat tudi vse boli in se ne navlažim.

Prosim, za kakšen nasvet.

Kljub temu, da si spolnosti z možem želite so v vas zelo močne zavore, ki vam onemogočajo, da bi imeli sproščeno in zadovoljno spolno življenje. Možnih je več vzrokov zakaj se vam to dogaja. Dobro bi bilo, če bi si poiskala strokovno pomoč

Alenka B

New Report

Close