Popestritev sexa
Pred nekaj dnevi sem brala novi Cosmopolitan. V njem sem videla koledar – kako si vsak dan popestriti spolno življenje s svojim izbrancem. Takih tem je čedalje več, a ne?
Zanima me – ali velikokrat počnete – namreč eksperimentirate v spolnosti s fantom? Se igrate takšne in drugačne igrice?
Ne vem, ali sem zelo skromna – ampak meni je čist običajen sex brez raznih pripomočkov, filmov in igric čist ok. Ali konzervativna, če se mi jih zdi nesmiselno uporabljati? Ali to šele sledi, glede na to, da sva še relativno mlada (pod 30)?
Mogoče vama sex ni ravno najpomembnejša stvar, sicer bi bolj iskala razne nove možnosti. Zase bi rekel da je zanimiv tudi zato, ker vedno obstaja možnost odkriti kaj novega.
eksperimenti so kul – k včasih se pol prov nasmejiš kok smešno zgleda vse skupaj :)))))))))
Pred seksom MONOPOLI, po seksu pa ČLOVEK NE JEZI SE!
Med seksom pa SLAČIPOKER
in? kako si ga popestrimo 🙂 ? povej, da vidim, če to počnem al ne.
lp ajs
http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=33994&t=33994
linka ne znam naredit aktivnega…je blo pa precej tega napisanega na forumu starševski čvek…
“kozmopolitanove” blesarije….itak
delaj tisto kar čutiš, spoznaj samega sebe, se nauči prisluhniti samemu sebi….če to dosežeta oba partnerja in če je vmes še PRAVA ljubezen….je to to….in ne rabiš več metat denarja za “kozmopolitan”….
lepo to da si izbrala strokovno literaturo ki ti bo pomagala prebroditi ta problem…
lastna volja in hotenja so le odvečen balast, tako da le beri take strokovne članke. Še Neil Armstrong je to bral, brez pedikure si še stopit na luno ni upal, a hvala ZNANSTVENIM expertom v Cosmopolitanovi sredi je ta problem rešil in osvojil srca vseh zemljanov…
Na pravi poti si… aja, pa pozdrav Barbapapo ko jo vidiš:)
lp
Pozabil si še, da je Marie Curie z vnemo reševala osebnostne teste tipa “ali sem privlačna” in “ali je v redu, če se v vsakega fanta zaljubim s katerim sexam”
Yeah, hail to Barbapapa indeed! 😉
hehe, ***** so carji:))
You are Barbidur! I know it looks like you’re a detective from this picture, but you’re actually quite sporty! You love physical action. Why don’t you invite a few people to touch your biceps right now?
lol no:))
Zakaj niste malo bolj resni?
Fantje ste mal smotani. Pa kaj potem, če je frrrrrr brala Cosmopolitan? Saj ni spraševala, ali kdo uporablja prav tiste nasvete oz. ali naj jih uporabi sama, ampak je v reviji dobila samo idejo za vprašanje, ki ga je postavila: “… Zanima me – ali velikokrat počnete – namreč eksperimentirate v spolnosti s fantom? Se igrate takšne in drugačne igrice? …”.
Jst sem sama prebrala že ogromno takih stvari-učasih mi je kakšna ideja ušeč in jo uporabiva pri predigri, učasih probava kakšno čudno pozo, da vidiva, če tudi nama lahko uspe, ampak čist iz štosa, da se pol reživa kt nora, drgač pa ponavad kr več ali manj iste preizkušene stvari in poze-nama je čist kul.
uredu, resno…
NE, s FANTOM ne experimentiram v spolnosti! 🙂 never tried it with guys…
z ženskam pa, sicer pa, ne rabim ravno “experimentirat”, ker sm že tako raznolik glede poz.
WeedBoy Revolucija Fukanja ®
Lp:)
Pa sej to dajo vedno noter v revijo, da se le ta boje prodaja, beremo vsi, dela nas pa malo :))))
Forum je zaprt za komentiranje.