Najdi forum

zdravo

zakaj se ti v nosečnosti naredi (pa ne vsaki)tak velik izbočen popek.Zakaj to?Sem v 31 tednu in imam kar precej velik popek naprimer,če dam 2ali več majic nase se še vseeno vidi.
Prosim,če mi lahko katera pojasni.
lp

Ojla,

sicer sem komaj na začetku prve nosečnosti, tako da še nimam izbočenega popka 🙂 Ampak vedno sem mislila, da je to zato, ker se koža trebuha tako napne, da popek pač “Skoči” ven.

LP!

Jaz tudi ne bom dala oprijemljivega odgovora, ampak nekaj bo s to zadevo o potrebah po večji površini kože. Moja izkušnja je namreč taka – v prvih dveh nosečnostih o izbočenem popku ne duha ne sluha. V tretji nosečnosti pa je bilo moje zadovoljstvo porušeno – se je v zadnji tretjini krasno izbočil. Menim, da imam že vse toliko raztegnjeno – vsakič bolj – kaj češ :)) Pa saj to ni najbolj pomembno. Zdaj je s popkom vse v redu, trebuh bo pa treba natrenirat, če nočem, da ostane tak – kot žolca, hi, hi.

nekateri pravjo da to nekaj pomeni, če imaš izbočen popek. Ali res drži da če je popek izbočen da bo fantek če pa ni bo punčka.

Jaz imam fantka, prijateljica punčko, obe pa sva imeli izbočena popka. Tako da vsaj v najinem primeru to ne drži.

Jaz že imam enega fantka- popek sem imela v času nosečnosti povsem izbočen ven, sedaj pa sem proti koncu nosečnosti s punčko in imam prav tako čisto zunaj popek. Jaz si tudi razlagam to tako, da popek pač skoči ven, ker se trebuh in koža napneta in otrok pritiska odznotraj.

New Report

Close