Najdi forum

Naj mi bo oproščeno.Informacije katere sem dobil so se izkazale za napačne.Oddaja je zanič ne samo slaba,resnično nekakšna kopija TEDNIKA oz.malo slabše.Na POP-u imam znance,ki so mi govorili, precej skrivnostno, o oddaji,ki bo pritegnila staro in mlado in še posebej o Sari-poslanki samega Boga.
Prepričan sem,da smo istega mnenja;oddajo lahko ukinejo ker se je pokazala kot nekakšen zamašek lukenj.Tudi voditeljica oddaje, se mi zdi,da nekako ni spadala vanjo.Svoje informatorje sem oštel in z vso pravico lahko sedaj tudi vi mene.Lep pozdrav.

Meni je pa bila pa ful dobra.

LP, Erica

Fajn, da si sploh kaj napisal, drugače je že ne bi gledala. S tabo se strinjam glede voditeljice. Meni je bila všeč tista “kraja torbice”. Vesela sem, da se je izkazalo, da mimoidoči radi pomagamo.

Zdravo,
tudi mene je spominjala na Tednik, ampak v bistvu mi je bila vsec. Bom pa videla kako bo naslednji teden.
Ali je sel kdo potem na njihov forum?

Jaz ti vse prav prisrcno oproscam. Ceprav se v marsicem strinjam s predhodniki o predlaganem ogledu oddaje POP-TV, menim da tudi taksnih posebnosti kot je Sara Slovenci ne smemo in ne moremo skrivati. Vsakdo ima danes moznost, da taksno informacijo sam preveri in si sam ustvari svoje mnenje. Ali si lahko predstavljas, kaj bi iz taksne informacije naredili brati Hrvati, pri katerih je Devica Marija prijavila stalno bivališče (po slovenski zakonodaji bi bila vodja gospodinjstva) ter ima po zadnjih informacijah iz njihovega periodicnega tiska Jezusova mati krvno skupino AB ter je visoka le 160 cm. Ce mislite, da se zafrkavam, lahko navedem svojepovsem preverljive vire informacij.
Brez vsake zamere, z najlepsimi zeljami,
Pepi

Mnenje o oddaji sem že napisala v forumu POP tv, sem pa prepričana, da bo oddaja imela ogromno gledanost. V Sloveniji je veliko ljudi, ki ljubijo trač in mehiške nadaljevanke in oddaja preverjeno je zagotovo takšna, da bo pritegnila širok krog.

Janez, če ne bi napovedal oddaje, je ne bi gledala. Pa sem jo in tudi moji kolegi so jo in povem ti, da je bilo včeraj speljanih kar nekaj dialogov na to temo, kar pa v času, ko se itak premalo pogovarjamo, sploh ni slabo. Reden gledalec zagotovo ne bom, občasen naključni pa zagotovo.

Odaja je podobna tedniku in meni so take oddaje všeč. Najbolj mi je bila pa všeč zadnja izjava v rubriki alkohol in mladi:

Kolk ste pa spil: štjrindvajst litru
In kako boste šli domov: Ne vajm, k sploh ne vajm kej sem.

D’bro jutro. Ampak je pa dober zgledu ;)))))) Drugače pa, kot sem že rekel, Slovenske novice na POP-TV. Janez, ti pa ne sekirat, nisi neč kriv, mi smo pa zato pogledal, da lahko mal’ pišemo :))

Sicer pa Dobroooooo juuuuuuuutrooooooo!

Oproščeno ti je, Janez. (joke!) Celotna odaja sploh ni bila tako zanič, saj so bile teme (vse razen tisto o Sari) kar življenske. Mene je motil edino način, kako so bile prikazane…bolj plehko…pa napovedovalko bi lahko izbrali manj “tečno”…
Pozdrav,
Angel

Tud meni ni bila slaba, čeprav o Sari bi se pa dalo kaj diskutirati, a ne?

New Report

Close