POP-TV
Gledala! Se strinjam , da mi je na misel prihajal Tednik.
Bi rekla : v redu, nič posebnega!
Razočarala me je skrita kamera. Reakcije mimoidočih so bile predvidljive, ne vem pa če je kdo pomislil, da bi jo igralec lahko prav pošteno skupil, zato se mi je zdelo vse skupaj zelo mimo. Niso ( ali niste ) ravno izumili tople vode…
Janez katero temo si hotel komentirati? Božjo? Ali si na slošno hotel komentar oddaje? Oddaja mi je v bistvu všeč, čeprav je Tednik resnejši in konkretnejši. Kar se tiče Janijevega komentarja, da so to Slovenske novice na POP TV se mi zdi kar primerna primerjava (Delo-Slovenske novice in Tednik- Preverjeno).
Živjo
Meni se zdi, da je Preverjeno kar se tehnike in zamisli tiče prava stvar, izvedba je pa v resnici na nivoju rumenega tiska. Vsebina je en sam trač in nakladanje, vse v ( pre ) hitri fleš tehniki, o reklamah vsakih pet minut pa ne bi govoril. Jaz bom v resnici nehal gledati POP TV zaradi pretiravanja z reklamami. Dejansko imam vložkov, pralnih praškov in kozmetike poln kufer. Še tako vrhunsko oddajo bi pokvarili s stalnimi reklamami, pa so tudi Preverjeno.
Pozdrav