Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Ponujamo delo na domu (preko interneta)

Ponujamo delo na domu (preko interneta)

Pozdravljeni,

iščemo naravne govorce slovenščine ali posameznike z dobrim znanjem slovenščine za tekočo nalogo ustvarjanja vsebine. Gre za delo od doma, ki poteka preko interneta.

Naloga bo pisanje opisov hotelov, dolžine 1.000 do 1.200 znakov (ne besed!). Opis hotela je kratko besedilo o lokaciji, opremi in profilu hotela. Besedilo mora ostati nevtralno in ne sme vsebovati sodb. Opis ni mnenje, zato ni nujno, da ste hotel obiskali. Opis lahko napišete na osnovi svoje raziskave na spletu, vendar je zelo pomembno, da ne kopirate besedila iz zunanjih virov. Dolžina besedila mora biti med 1.000 in 1.200 znaki.

Za vsak opis ponujamo nagrado v višini 1 evra. Napišete lahko kolikor opisov želite. Upamo, da boste napisali okoli 100 opisov vsak mesec (5 vsak delovni dan). Izkušnje kažejo, da je z malo vaje mogoče napisati opis hotela v 10 do 15 minutah. Poleg evrov ponujamo tudi spodbudo v obliki kopičenja milj, ki jih je mogoče pretvoriti v denarni dobiček. Ta del je osnovan na količini in kvaliteti vseh opisov na trivagu.

Če se vam zdi ta ponudba zanimiva, vas vabim, da se včlanite na trivago.si, ustvarite račun in pričnete s pisanjem opisov. Opis hotela lahko dodate tako, da greste na “Moj trivago” in kliknete “Dodaj opis hotela”. Ko se včlanite na trivago, me obvestite in pomagala vam bom pri vaših prvih korakih na trivagu. Dodatne informacije (vključno s podrobnostmi) lahko dobite preko e-pošte [email protected].

Z lepimi pozdravi,

ekipa trivaga

Tina, pozdravljena.

Pregledala sem si malo to spletno stran- zelo zanimivo.
Sedaj pa me zanima, kako in na kakšen način dobiš potem izplačan denar? 1€ je namreč zelo malo za en opis, ki zagotovo lahko traja precej več kot pol ure, preden izluščiš pomembna dejstva o hotelu..

Še kakšne informacije bom vesela.

Hvala in lep pozdrav.
kia

Tale trivago je že na Internet mojster forumu poskušal dobit naivneže, pa so ga hitro postavili na svoje mesto. Poskusit ni greh seveda, vso srečo trivago!

Pozdravljena kia,

naj poskušam vsaj malo razjasniti stvari 🙂

Kot registrirana članica skupnosti (registracija je seveda brezplačna) lahko na trivagu počnete različne stvari, hkrati pa za vsako svojo aktivnost prejmete milje. Zbrane milje je mogoče pretvoriti v denar.

Začetniki na trivagu lahko prislužijo milje na različne načine, npr.:
-z dodajanjem mnenj o hotelih in znamenitostih, ki so jih obiskali,
-z nalaganjem svojih popotniških fotografij,
-s pisanjem opisov hotelov.

Dodajanje mnenj in fotografij vzame zelo malo časa, vendar kljub temu prislužite milje. Opisi hotelov so malce bolj zamudni, zato smo se odločili, da le-te nagradimo (poleg milj) tudi z 1 evrom.

trivago izplačuje nagrade preko PayPal- ali Moneybookers- računa konec vsakega meseca.

Koliko časa naj bi vzel en opis? Kot že rečeno, če sklepamo po izkušnjah na starejših platformah je mogoče z malo vaje opis napisati v 10 do 15 minutah.

Lep pozdrav

Katere hotele pa opisuješ?
Sej človk res ne pozna sto hotelov, da bi jih lahko vsak dan vsaj pet opisal..
Dobiš kak seznam al kako?

Slikicaa,

pripravili smo seznam hotelov, za katere potrebujemo opise. Nekateri hoteli se nahajajo v Sloveniji, nekateri pa drugod. S seznama je mogoče izbrati kateri koli hotel. Za pisanje opisov hotelov ni potrebno, da ste hotel obiskali. Zadostuje že manjša raziskava na spletu, na podlagi katere napišete opis. Pred začetkom pisanja opisov vam prav tako pokažemo, kako naj bi opis hotela izgledal.

Glede števila opisov, ki jih je potrebno napisati… To je povsem vaša izbira, odvisno od tega, koliko časa imate. Napišete lahko tako veliko ali tako malo opisov hotelov kot želite.

Pozdravljeni!

Iščem motivirane posameznike željne uspeha, saj želim sestaviti ekipo resnih ljudi bi bi se mi pridružili pri poslu, gre za delo preko interneta oz. tako imenovani network marketing.

Lp

Spoštovani,

Mislim, da je ta ponudba neprimerna. Plačilo za eno stran 1 evro? Človek mora imeti za to delo primerne izkušnje in izobrazbo, vi pa bi mu v najboljšem primeru plačali 4 evre na uro? Ali so ljudje res tako obupani, da sprejmejo take pogoje? Čistilka mi računa 8 evrov na uro. Vaša ponudba je, milo rečeno sramotna.

Mogoče bi delala za najmanj 3,00 €, če vam to ustreza, mi pišite na [email protected], če pa je to za vas preveč, pa vam vseeno ponujam eden brezplačen nasvet; POIŠČITE KAKŠNEGA KITAJCA, BOLGARA ALI ROMUNA, za ta denar se bi oni med sabo stepli….Slovenci pa po mojem mnenju za 1x še ne…ampak, saj res, vi nujno potrebujete dobro slovnično podkovane Slovence, a zastonj? halo? in tisti neki kilometri….ah larifari…..moji pogoji so…..že opisani zgoraj.

Sem hotela poslat en mail na zgornji podatek od avtorice in mail ne dela. Kdo zdaj tu koga Ahmmmm.

Zdravo. Vsi tiste, ki vas zanima delo od doma, kot dodatni zasluzek, ali pa morda kot redno delo si poglejte http://moj-internetni-zasluzek.blogspot.com/
Zadeva se financira iz prodaje v spletni trgovini, vase delo pa je marketing in oglasevanje. Zelo zanimiva zadeva.
Vse kar je potrebno storiti je, da se prijavite na spletno stran in se registrirate (linki za prijavo so na omenjeni spletni strani).
Prijava, izobrazevanje, podpora, vse je brezplacno in celo prevedeno v ex-Yu jezike.
Po uspesni registraciji posredujem na e-mail (zato pri prijavi navedite pravega) navodila in video material kako uspeti v tem poslu.

Se enkrat link za pridobitev osnovnih informacij
http://moj-internetni-zasluzek.blogspot.com/

Lep dan se naprej

Joj, se opravičujem sem res narobe napisala mail, in sedaj popravljam; [email protected], ampak vaš mail pa res meni tudi ni delal…

Pozdravljeni!

Pošiljam možnost za zaslužek. Ni potrebno ničesar plačati ali vlagati kakršenkoli denar. Vse kar moraš narediti je, da se registriraš na to stran

https://www.globallshare.com/sl/2720887.html

in s tem pridobiš brezplačno delnico, če pa pripelješ še vsaj 5 prijateljev, pa dobiš še dodatno delnico (lahko tudi več). Tudi, če se samo vsak dan prijaviš na to svojo stran dobiš po eno delnico. Brezplačne delnice lahko dobivaš do konca meseca avgusta.
Od septembra naprej pa dobivaš mesečne dividende. Že sedaj vsako sredo dobiš obračun vrednosti delnice in koliko bi znašala tvoja mesečna dividenda za trenutno število delnic.

Ko se registriraš pojdi na levi strani na GAS-Svet in še enkrat na isti link GAS-Svet v sredini zgoraj in potrdi aktivacijo(rdeča tipka). Nato klikni na spletno pisarno (zraven prejšnjega linka) in vidiš svojo prvo delnico. Svojo povezavo vabila pa imaš, ko klikneš na link povabi – rdeče obarvano. Potem pa vsak dan poglej na stran za pridobitev nove delnice.

Vabljeni!

Ponujam delo od doma. Več preberite na mojem blogu
http://goo.gl/HLyPYC
Če imate vprašanja, me kontaktirajte na facebooku ali na email.

Povezava očitno ne deluje, zato prilagam svoj email naslov
[email protected]

Delo preko interneta in sicer klikanje oglasov…če imaš čas in malo potrpljenja se da lepo zaslužiti…meni se obrestuje :). Sem na razpolago za pomoč in pojasnila. Če koga zanima še link za vpis: https://www.mytrafficvalue.com/ref/klavdija33

Pozdravljeni. Delo na voljo preko interneta, kjer vsak praktično služi in se da priti do velikih denarjev.

Za več informacij me kontaktirajte na Facebooku: Ramush Mazreku

Lp

Mogoče bo komu zanimivo:
http://pitech-si.eu/

mene zanima to delo mi lahko malo bolj podrobno pojasnis

Gre za klikanje oglasov,za kar dobiš plačano od 0,0005 eura dalje,največji ogla kar sem ga zasledila je bil za 350eurov. Treba je vložit samo nekaj potrpljenja in časa, pa interesa.

New Report

Close