Najdi forum

Ponujam delo za vsakogar

Izobrazba ni potrebna, delo je plačano po trudu, lahko tudi kot delo doma, veliko ukvarjanja z ljudmi, pomoč, zaslužek je lahko zelo hitro zelo velik – odvisno od vloženega truda, veliko zabave,…
Mogoče se sliši prelepo da bi bilo res, a vendar je res.

Za več informacij mi pošljite e-mail, da se potem vnaprej pomenimo.

[email protected]

Še nekaj: SAMO RESNI!!!

AJ-AJ-AJ-AJ…. Mladen – si pa vztrajen, ni kaj!

Pe čeprav si se preimenoval v enega “joža” …. tudi če bi bil polde, bi te vsi prepoznali.

TC,TC,TC,TC

No, sej to je bilo pričakovano. Še zmeraj pa pozivam tiste, ki se jim ne zdi škoda 1 ure, da se vsaj seznanijo s stvarjo. Potem pa ocenjujte.

Emm, sej je zanimivo da me vsi prepoznajo, le sam se ne…?? Mladen? Hmm, na tem forumu sem prvič, tuki je moj mejl od siola, ki se ga ne da preimenovat [email protected] . Kaj je pa ta Mladen ponujal?
Kaj nobenega ne zanima ponudba? Potrebna je samo urca, da se o vsem pomenimo….vam jo je škoda?

Vsaj malo nakaži kakšno je to delo, pa bo potem več interesa.

Kaj te zanima? Gre za prodajo izdelkov, veliko je pogovovarjanja z ljudmi, dela se po želji,… če si iz ljubljane ali pa iz novega mesta mi pošlji mejl, pa ti bom vse podrobno razložil. Je pa sigurno priložnost, ki jo ne smeš zamuditi. No, vsaj pozanimaš se lahko pa se potem odločiš….

Povej, če je to prodaja od vrat do vrat?

Ne to ni prodaja od vrat do vrat.

Kaj pa je potem?

To je prodaja od telefona do telefona :))

Tudi mene zanima delo, ce ste ze tak lepo napisali, samo to ne, za kaksno gre. Sem zainteresirana.

Pozdravljeni!Tudi mene zanima to delo ,če nisem že prepozen.

New Report

Close