ponudim delo
več na [email protected] ni marketing ni prodaja, je neki novega
Takoj, ko nekdo ni sposoben napisati par vrstic glede dela, je to bluzenje. Enako kot so razni MLM-jevčki, ki bi vsi radi nekaj “predstavili v živo”, niso pa sposobni niti enega stavka prej napisati.
Napiši za kaj se gre. Konkretno. Sploh pa, glede na stanje v državi, če je to res tako dobra priložnost, bi najbrž že moral imeti milijon kandidatov, mar ne?
Pozdravljen. Gre za oddajanje dela moči računalniškega procesorja, ki ga večje firme rabijo za zahtevnejše računalniške operacije. Ubistvu je to sodelovanje pri svetovnem projektu. Kako to poteka? – Najprej se na njihovi strani brezplačno registrirate, prenesete program, ki teče v ozadju in praktično nima vpliva na delovanje računalnika in to je praktično vse. Več časa, kot je računalnik prižgan, več se vam nabere denarja. Koliko se da zaslužit? – Na začetku dobite 1 gratis thread, ki deluje 30 dni in vsak dan prinese 1$, če vam je ideja všeč, investirate svoj denar in za 50$ kupite vsak nadaljnji thread, da se jih kupiti do 100. Jaz sem na začetku vložil okoli 150$, nato pa sem vsakih nekaj dni s tistim denarjem kupil naslednji thread, tako da jih imam sedaj 100 in dobim 100$/dan, kar je maksimum. Podjetje vsak dan izplačuje denar na eno izmed e-denarnic (Paxum, PerfectMoney, EgoPay, Payza), lahko pa si tudi nakazujete na mastercard ali viso. Vpišete se lahko: http://coingeneration.com/auth/new/679886/ Če je kakšno vprašanje, se lahko obrnete name. Lep dan,
Pozdravljen. Gre za oddajanje dela moči računalniškega procesorja, ki ga večje firme rabijo za zahtevnejše računalniške operacije. Ubistvu je to sodelovanje pri svetovnem projektu. Kako to poteka? – Najprej se na njihovi strani brezplačno registrirate, prenesete program, ki teče v ozadju in praktično nima vpliva na delovanje računalnika in to je praktično vse. Več časa, kot je računalnik prižgan, več se vam nabere denarja. Koliko se da zaslužit? – Na začetku dobite 1 gratis thread, ki deluje 30 dni in vsak dan prinese 1$, če vam je ideja všeč, investirate svoj denar in za 50$ kupite vsak nadaljnji thread, da se jih kupiti do 100. Jaz sem na začetku vložil okoli 150$, nato pa sem vsakih nekaj dni s tistim denarjem kupil naslednji thread, tako da jih imam sedaj 100 in dobim 100$/dan, kar je maksimum. Podjetje vsak dan izplačuje denar na eno izmed e-denarnic (Paxum, PerfectMoney, EgoPay, Payza), lahko pa si tudi nakazujete na mastercard ali viso. Vpišete se lahko: http://coingeneration.com/auth/new/679886/ Če je kakšno vprašanje, se lahko obrnete name. Lep dan,
-Kadar objavite kakšno zanimivo sliko,
-Kadar lajkate (všečkate), kako objavo,
-Kadar pošljete sporočilo prijateljem,
– Ali ko priporočate stran svojim prijateljem.
– BOLJ KOT STE AKTIVNI, VEČ BOSTE IMELI.
V tednu dni lahko vsaj 50 EUR, saj postanete lastnik delnic z visoko rastjo.
KLIK IN NE ZAMUDITE https://www.globallshare.com/sl/1969328.html
Vse mrežni marketingi so nateg. Vsi. Prav vsi, brez izjeme.
Najbolj hecno je, ko ljudje pravijo: “Veš kako velik je Amway, pa World Ventures pa itd.”
In? Kaj potem? A Petrol pa ni velik? In OMV še 10x večji? Pa mislite, da imajo prodajalci na bencinskih črpalkah zaradi tega ekstremno visoko plačo? Nimajo, mar ne.
Enako je pri mrežnem marketingu, le da imaš tu neko “kvazi čast”, da se spoznaš z ustanovitelji in podobno, kar pa je vse pranje možganov. In da – bil sem na ene 5ih predstavitvah do sedaj, pa sem vedno jim dokazal, da lažejo in perejo možgane. Eden mi je celo enkrat rekel: “Veš, saj imaš prav, ampak kdo pa se nam vseeno pridruži.”
Nisem tako neumen, da bi me spravili v MLM sistem in mi oprali možgane. Sem bil, kot sem že napisal, na petih predstavitvah, dveh “javnih” (beri: ploskanje in vriskanje) in treh “privatnih” (ko sta mi ponavadi dva MLM freaka želela povedati, da je moje življenje popolnoma nesmiselno in da bi bila edina logična odločitev priključitev MLM sistemu).
Prosim, ne mi nakladat. Tudi prebral sem kar nekaj literature na to temo, ker sem se želel prepričat, ali bi me mogoče to celo zanimalo (ne govorim rad na pamet). In ko nekateri primerjajo MLM s franšizami in podobnimi zadevami – neumnost na kvadrat.
Aja, da ti ne bo treba vprašat, zakaj sem šel na te predstavitve in sestanke:
– ker se rad prepričam o zadevi
– ker imam odprto glavo za novosti
– ker dam vedno možnost, če bi me pa mogoče nekaj res zanimalo
Nič na pamet ne govorim. Zgolj vem, kako to deluje. Seveda pa vsak rad reče, da “to pa je čisto nekaj drugega” 🙂
Kaj pa če izdelek pomaga ljudem pa ne rečem tko k herbalife, neki časa je bil vrhunski izdelek in je pomagal ljudem shujšati ampak vseeno pa je bil oz. je piramidni sistem. Kaj pa affiliate marketing sicer ti gre beseda marketing vrjetno na živce, sam danes ja čas za socialna omrežja in širjenje besede o enostavno vrhunskemu produktu naprej, pa reci da ni res? Sicer ne rečem ko te podjetja dobesedno za j**** ko vložiš nevem kakšen denar in ga nikoli več ne vidiš. Kaj pa če ti ni treba vložiti denar za to da bi delal? Kaj pa če izdelek predstavljaš ljudem tako kot je treba, profesionalno, in izdelek ki ima za sabo branding ter produkt z zdravilno učinkovino (mogoče bi si kdo mislil bullshit), pa vse se da preverit. Tudi kok ljudem je to že pomagal, pa sploh nima veze zdj to s tem. Ne trdim da ljudje ki niso pripravljeni delat marketinga oz. se v njem ne vidjo ne bodo nikoli uspel NI RES. Če imaš močno vizijo in željo ter opraviš trdo delo za to da ta cilj dosežeš ti lahko tudi na drug način rata. Maybe i am open minded but you’ll never know what kind of opportunities are circling around you. All you have to do is grab 1 and stick on it until you succeed
Pozdravljeni,
Oglas je namenjen vsem, ki vas zanima NAJSLAJŠI posel na svetu, tako tistim z izkušnjami v MLM-ju, kot tudi tistim, ki jih še nimajo. Zadeva je zelo enostavna in predvsem nova v Sloveniji, kar pomeni, da je zdaj timing najboljši, da se nam pridružite.
Za več informacij pišite na e-mail [email protected].
Srečno
Iščemo odgovorno in vestno osebo za čiščenje apartmaja v Kranjski Gori. Znanje angleškega jezika je prednost, saj oseba kdaj kontaktira tudi s turisti. Potrebujemo osebo, ki je odzivna, poštena, samoiniciativna in čista. Plačilo po dogovoru. Zaželjeno je, da je oseba iz Kranjske Gore ali njene neposredne bližine. Kličite samo resni na 068/192-001.