Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Ponudba Hofer sušilni stroj

Ponudba Hofer sušilni stroj

Pozdravljeni

V današnji ponudbi je Hofer je kondenzacijski sušilni stroj. Cena se mi zdi zanimiva 229 eur. Kaj menite o tem? A ima kdo izkušnje npr. z njihovim pralnim strojem, ki je od iste firme Elin.
Sem na tem da ga zamenjamo, samo ne mislim dajat ne vem koliko denarja, ker te stvari gredo prej ali slej rakom žvižgat…

LP

Načeloma bi moral delati!Kako je s servisom za Elin ne vem!Če ima pet let garancije, potem ne bi smelo bit problema!

Jaz imam pralni stroj in mi dela brez problema, zdaj bo že drugo ali pa tretje leto.

Nikoli ne bi v Hoferju kupila sušilca ali kaj podobnega.Take znamke,da ne veš kje pol servisirat …..Malo dnarja,malo muzike.

Osebno nimam izkušenj s to znamko, problem je, ker rabiš za ta podvig dan dopusta, možne živce in mišice. Gre namreč za otvoritev in takrat je v HOferju hudoooooooo :((

Kar pa se tiče znamk, Gorenjev pralni stroj (zelo drag) nam je crknil po 2,5 letih, seveda je garancija že potekla in ko ga je serviser odprl je rekel, da glede na to, da veliko peremo se nam bolj splača dat manj denarja, pa bo vsaj v času garancije delal in svetoval takega iz Hoferja.

Nam Boschev dela že 15 let BP, v tem času smo zamenjali samo zatič na vratih, ker se je zaradi obrabe polomil, ter filtre. (Peremo in sušimo pa vsak dan, da ne bo pomote)

Za 200 EUR več (okoli 450) dobiš dober Boschev sušilec, pa vsaj veš, kje ga servisiraš, če bi bilo slučajno okaj narobe. Mercator pa ima v akciji odličen Gorenjev sušilec za 340 EUR in ima tudi 5 let garancije!

Jaz sem ga kupila lani. Dela brez problemov je prav ok.
Prej imela Gorenjevega in ta ga prekaša.

Kupi!

A mogoče kdo ve kdo jim dela to zadevo?

imate avto katerega redno vozite na servis, pralne, sušilne, pomivalne stroje nihče redno ne vzdružuje kakor svojega jeklenega konjička. Brez vzdrževanja in servisiranja na žalost ne gre. zato se nikar ne razburjajte ko v treh letih delovanja stroj crkne in morate klicati serviserja. malo se zamislite kolikokrat ste peljali avto na servis v treh letih in koliko denarja ste dali serviserju za razna popravila. Koliko ste plačaliu za popravila stroja hitro boste ugotovili da je vzdrževanje stroja zelo poceni saj je potrebno strošek popravila razdeliti na starost stroja. starost stroja se izračuna na osnovi dnevnega delovanja. Tovarniško je gospodinjski stroj predviden za eno dnevno pranje, večina gospodinj pa danes opere povprečno 1,5 stroja na dan. sedaj si lahko izračunate koliko je vaš stroj že star.

http://jurcokd.mojforum.si/
http://www.jurcokd.com

Alin je definitivno narejen v Turčiji. Odtam prihaja mnogo res kvalitetnih, pa tudi nekaj manj kvalitetnih. Na tem forumu so tudi izkušnje ko je Alin pralni stroj crknil “sekundo” po garanciji in so bili rezervni deli dragi kot da so iz zlata. Se odločiti za poceni in čakati da crkne in da nabavimo drugi: priznam, je logično. Sam pač zagovarjam nakup kvalitetnejših in malo dražjih izdelkov. Saj vendar nam služi za sušenje NAŠEGA perila.Na overnetovi trgovini se bodo danes ponudili (dobri)sušilci po res dobrih cenah(Zanussi 299€, electrolux cca350€,..). Še zaključek: poznam nekaj ljudi, ki so z Alinom zadovoljni. Če se pa pokvari, so pa problemi.
Vaš trgovec

https://trgovina.over.net/home.php?cat=301

New Report

Close